2015 Haziran Gelinleri

Anladım canım bir gidip belediyeye sormak gerek bizimkini de bizde saf saf Ocağı bekliyoruz

Canım arayarak bilgi alabilirsin.
Birde her belediyenin istediği belgeler farklı onları da sorun.
Hiç işimiz yoktu birde bu çıktı, ona sinirleniyorum ben!

Çok şanslısınız canım bizimki o fiyatın 3 katı

evet mesela geçen sene düğünü olan arkadaşlar bizden doğru düzgün belge falan istemediler dedi. ondan 6 ay önce evlenen başka bir çiftten abuk sabuk testler istemişler anlamadım gitti

Çok şanslısınız canım bizimki o fiyatın 3 katı

ki Balıkesir bu sene büyükşehir oldu kesin artar fiyatları dedim belediyeye para lazım ya. kadın dedi geçen seneki fiyatın aynısı. şaşırdım. ama bakalım ayrıca bir yerden koymazlar umarım ben çünkü ayrı ayrı memur parası mı işlem parasımı diye sormadım hepsi içindedir die düşünüyorum.

Evet nişanlımla benim belediyemiz farklı ikimizinde belediyelerin istediği evrakları ben yazıcıdan çıkardım canım benim belediyemde kıyılacak nikah düğün yeri buraya bağlı olduğu için nişanlım sadece izin belgesi alacak kendi belediyesinden
ocakta gitmek en garanti burdaki nikah memuru belgeler 6 ay geçerli olduğundan ocak sonundan önce gelmenize gerek yok dedi.
Ben aradığımda kadın Şubat-Mart dedi ben tabi bırakmam o zamana ama Ocakda geliyormuş dediler falan şimdi zaten fotoğraf çektircez bu hafta ufaktan diğer belgeler de hazırlanır izin belgesi alır nişanlım direk bir gün belirler başvururuz dedik iyi mi ettik bilemedim biz de İstanbuldayız

erken olsun hallolsun taraftarıyım ben kafanızda kalmasın bizimkine kalsa Martta başvuralım diyor ama gerek yok nasılsa olacak erteleyip durmanın anlamı yok

canım ben ayarladım işte kuaförü bence git sende kafandaki yerle bi konuş erkenden halletmek en iyisi kafan rahat olur en azından

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce sağlığına kavuşur kardeşin.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Kızlar günaydın,

nikah işlemleri için belediyeyi aradım.
Nikah memurunun dügünün olacagı yere gelmesi için bilgi aldım. 750 TL zaten yer yok dedi :S
Seviniyim mi, üzüliyim mi bilemedim ?

Ya biz daha nikah işlemleri için hiç bir şey yapamadık. Bu konuda nasıl bir yol izleyeceğimize dair hiç birşey de bilmiyorum. Bir de ben nikah memuru salona gelsin istemiştim ama takı töreni de uzun sürüyor, bir de nikah salonda olsun dersen yetişmez diyorlar kafam çok karıştı..

ayy bu ne ya dahada yardımcı olmaları gerekirken böyle engel koyuyolar evleneceklerin önüne durumu olmayıp zar zor yuva kurmaya çalışan insanlar var onlar nasıl yapcak o paraya evinin bi ihtiyacını mı gidersin belediyeye mi versin çok sinir oldum bende şimdi

erken olsun hallolsun taraftarıyım ben kafanızda kalmasın bizimkine kalsa Martta başvuralım diyor ama gerek yok nasılsa olacak erteleyip durmanın anlamı yok
Yok zaten Ocak da olacak canım anca fotoğraf çekilecek belgeleri o gün içerisinden hazırlayıp veririz de bir Ocağın başını bekleyelim bakalım çünkü uğraşacak zamanımızda yok çok yoğunuz
canım ben ayarladım işte kuaförü bence git sende kafandaki yerle bi konuş erkenden halletmek en iyisi kafan rahat olur en azından

Evet erkenden halletmek en iyisi canım ama hangisini halledeceğimizi şaşırdım doğrusuDaha fotoğrafçıyı da halletmemiz gerek Aralık bitmeden

canım takı töreni yerine sandık düşünmez misiniz? takı töreni düğünü katlediyor yaa en az 1 saat sürüyor ve herkes çok sıkılıyor.

canım takı töreni yerine sandık düşünmez misiniz? takı töreni düğünü katlediyor yaa en az 1 saat sürüyor ve herkes çok sıkılıyor.

Sandık olursa az para atarlar hahahah :))

Biz masa masa gezice canım, öle takı töreni olmayacak.. ;nsanlar yemeklerini yerken yanlarına gidicez.

Sandık olursa az para atarlar hahahah :))

Biz masa masa gezice canım, öle takı töreni olmayacak.. ;nsanlar yemeklerini yerken yanlarına gidicez.

yok ya sonuçta takacak olan yine aynısını sandığa atar aynı hesap. sonuçta zarfta isim yazıyor kaçmazz :)

masa masa gezmek de ben pek taraftar değilim ne biliyim sanki hadi bana takın takın der gibi geliyor sadece çok yakın aile büyüklerinin masalarını gezeriz kalanlar sandığa atar düye düşündük. masa gezerkende vakit kaybı oluyor çünkü

Yok canım bende sandık işini sevmiyorum :)
Bakalım zaman yaklaşsın belki fikirlerimiz değişir.

Aslında arkada bi amca, gelinin amcasından bir bilezik diye bagırmalı ama :))

Yok canım bende sandık işini sevmiyorum :)
Bakalım zaman yaklaşsın belki fikirlerimiz değişir.

Aslında arkada bi amca, gelinin amcasından bir bilezik diye bagırmalı ama :))

aynen öyle zamanla değişebilir bizimde fikrimiz. hahaha dimi eski usul olsa keşke ama artık kalmadı öyle adetler

fotoğrafçıyı ben haftaya pazartesi halletmeyi düşünüyorum bi kaç yerle görüştüm bile şimdiden telaş başladı canım son zamanlar nasıl koşturmacalar olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…