2015 Haziran Gelinleri

evlenirkende ayrı yüzük mü alınıyormuş bende almicam belki çok ilerde modelinden sıkılırsam falan belki ozaman düşünebilirim

sorma aynen benimde :)) düğün günüde gelse bi an önce asıl ozaman akıl kalcak mı bende merak ediyorum
Orası kesin 5 senenin sonunda mutluluguma kavuşuyorum insanda akıl mı kalır ... Sabırsızlıkla bekliyorum... İnşallah bir aksilik olmadan o günü atlatırız...

İnşallah bende tamtur istiyorum bakalım belki nişanlım bebiş falan yaptığımda hediye olarak alır çıtlattım ahahahaBana sorsa evlilik teklifini tektaşla değil tamturla yap derdim ama olmaz işte tektaş sevmiyorum ben tamturlara aşığım
Sagol canım.. Sizde aşkla takın canım ... Hiç parmağınız dan çıkmasın...
Amin canım benim inşallah hepimiz için

Arkadaşlar kına ve düğün de hatıra olarak birşeyler dagıtacakmısınız....

Peki başlayalım o zaman

Martle Gökçecimm hem kafan dağılır birazz

canımmm benim işyerimdeki bilgisayarımda yok hiç alyans fotom yaa bizim alyansımız sarı bombeli şuna benziyor sadece benimkinin gmüş kısmı yok tamtur taşlı bana kalsa dümdüz sarı bombeli alırdım ama nişanlım azcık taş olsun dedi

instagramınız var mı kızlar takipleşelim nehirnil111 lugavi Martle

canım özelden atıyorum sana adımı soyadımı

ben kınada düşünüyorum canım oje ayna..vs. düğünde normal nikah şekeri var aklımda

Eklentiler

• alyans.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 67

Kınada sabun veya kokulu taş düşünüyorum... Düğünde kararsız kaldım, karar veremiyorum... Nişanda hediyelerimizi nişanlımla birlik de yapmışdık acaba şimdide el atsam yapabilirmiyim ki... Davetli sayısı çok olacagından üstesinden gelirmiyiz diye düşünüyorum...

evet daha önceden bunu konuşmuşştuk :)

sen ne düşünüyorsun ?

Evet hatırlıyorum biraz konuşmuşduk ama ben daha net bir karara varamadım... Aklım çok karışık hem kına hem düğün ne yaptırsam yada yapsam... Aklımda bir sürü şey var...

yetişir canım niye yetişmesin günde3-4 tane yapsan zaten daha 6 ay var :) bende nişan için aynalardan düşünüyorum küçük üstü minik çiçekli falan

yetişir canım niye yetişmesin günde3-4 tane yapsan zaten daha 6 ay var :) bende nişan için aynalardan düşünüyorum küçük üstü minik çiçekli falan
Ben bu aralar çok yogunum... Önlisans egitimimi lisansa uzakdan eğitimle tamamlıyorum dersler bir yandan, çalışıyorum işlerimde çok yogun, bir yandan da düğün telaşı, hazırlığı felan kendime ayıracak vaktim kalmadı... O yüzden tereddütdeyim canım ya...

ozaman en iyisi hazır alman canım yetişmezse üzülürsün bide onun için boşuna stres yapma

Hadi ya baykusu internetde bulup,silip isimlerimizi yazmısdik...
Nisan evdeydi aile arasinda iki kisi yaptik hatta annem bile yardim etti o yuzden cok zor gelmedi bize ama dugunde o kadar kisiye yapamam harhalde...

Ben kinada dağıtmayi düşünüyorum, nisanim evde olmustu ama toplam 51 kişiydik. O zaman ayna yaptirmistik. Biz de kendimiz yapalım dedik ama hazır olunca fiyati daha uyguna gelmişti.
Ben ayna fikrini çok begenmistim hem de magnetli çok şık duruyor ustune de isimlerimiz tarihimiz ve sözümüz söz yazdirmistik :) Allah utandirmasin tabi.
Kinada tekrara düşmek istemiyorum ama başka bir ayna modelini de çok beğendim napsam ki acaba yine ayna garip olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…