- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
evlenirkende ayrı yüzük mü alınıyormuşNehircim seninkileri çok begendim ben..
Bizde tekrar bir alyans almayacağız dünya para verip aldık bunları 2. bir alyansa gerek duymuyorum. Eğer tamtur almış olsaydım evet belki düşünebilirdim ama şuan düşünmüyorum.
sorma aynen benimde :)) düğün günüde gelse bi an önce asıl ozaman akıl kalcak mı bende merak ediyorumİnşallah olmaz... Nişandan önce tek tek aklımdaydı ne zaman o gün geldi aklım başımdan gitti
Orası kesin 5 senenin sonunda mutluluguma kavuşuyorum insanda akıl mı kalır ... Sabırsızlıkla bekliyorum... İnşallah bir aksilik olmadan o günü atlatırız...sorma aynen benimde :)) düğün günüde gelse bi an önce asıl ozaman akıl kalcak mı bende merak ediyorum
İnşallah bende tamtur istiyorum bakalım belki nişanlım bebiş falan yaptığımda hediye olarak alır çıtlattım ahahahaNehircim seninkileri çok begendim ben..
Bizde tekrar bir alyans almayacağız dünya para verip aldık bunları 2. bir alyansa gerek duymuyorum. Eğer tamtur almış olsaydım evet belki düşünebilirdim ama şuan düşünmüyorum.
Amin canım benim inşallah hepimiz içinSagol canım.. Sizde aşkla takın canım ... Hiç parmağınız dan çıkmasın...
Arkadaşlar kına ve düğün de hatıra olarak birşeyler dagıtacakmısınız....
canımmm benim işyerimdeki bilgisayarımda yok hiç alyans fotom yaabizim alyansımız sarı bombeli şuna benziyor sadece benimkinin gmüş kısmı yok tamtur taşlı bana kalsa dümdüz sarı bombeli alırdım ama nişanlım azcık taş olsun dedi
canım özelden atıyorum sana adımı soyadımı
ben kınada düşünüyorum canım oje ayna..vs. düğünde normal nikah şekeri var aklımda
evet daha önceden bunu konuşmuşştuk :)
sen ne düşünüyorsun ?
yetişir canım niye yetişmesin günde3-4 tane yapsan zaten daha 6 ay var :) bende nişan için aynalardan düşünüyorum küçük üstü minik çiçekli falanKınada sabun veya kokulu taş düşünüyorum... Düğünde kararsız kaldım, karar veremiyorum... Nişanda hediyelerimizi nişanlımla birlik de yapmışdık acaba şimdide el atsam yapabilirmiyim ki... Davetli sayısı çok olacagından üstesinden gelirmiyiz diye düşünüyorum...
Ben bu aralar çok yogunum... Önlisans egitimimi lisansa uzakdan eğitimle tamamlıyorum dersler bir yandan, çalışıyorum işlerimde çok yogun, bir yandan da düğün telaşı, hazırlığı felan kendime ayıracak vaktim kalmadı... O yüzden tereddütdeyim canım ya...yetişir canım niye yetişmesin günde3-4 tane yapsan zaten daha 6 ay var :) bende nişan için aynalardan düşünüyorum küçük üstü minik çiçekli falan
ozaman en iyisi hazır alman canım yetişmezse üzülürsün bide onun için boşuna stres yapmaBen bu aralar çok yogunum... Önlisans egitimimi lisansa uzakdan eğitimle tamamlıyorum dersler bir yandan, çalışıyorum işlerimde çok yogun, bir yandan da düğün telaşı, hazırlığı felan kendime ayıracak vaktim kalmadı... O yüzden tereddütdeyim canım ya...
Hazır almak en mantıklısı ama nişan hediyerimizi nişanlımla yaparken çok zevkli olmuşduozaman en iyisi hazır alman canım yetişmezse üzülürsün bide onun için boşuna stres yapma
ayy çok romantik yaa benimki yapmaz öyle şeyler hiç sanmıyorumHazır almak en mantıklısı ama nişan hediyerimizi nişanlımla yaparken çok zevkli olmuşdu
ayyy çok şeker olmuş canım aşkla yapıldığı belliGerçekden çok keyif aldık... Eki Görüntüle 1340116
Canım bunu yapmışdık...
İkimizin emegi var aşkla ,heyecanla,hayal kurarak yaptık... O yüzden düğünümdede yaparız birşeyler diye düşünüyorduk...ayyy çok şeker olmuş canım aşkla yapıldığı belli
Gerçekden çok keyif aldık... Eki Görüntüle 1340116
Canım bunu yapmışdık...
Hadi ya baykusu internetde bulup,silip isimlerimizi yazmısdik...ayy benim sözde dağıttım hediyelerin aynısı deşem :) aynı baykuşlar wardı bende de :)
benim gözüm nişan zamanı yememişti kendim hazırlamak kına ve düğünde hiçç yemez die düşünüyorum
yetişir canım niye yetişmesin günde3-4 tane yapsan zaten daha 6 ay var :) bende nişan için aynalardan düşünüyorum küçük üstü minik çiçekli falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?