2015 Haziran Gelinleri

kızlar evmanya da okadar güzel kırlentler buldum ki bi an önce koltuklarımı alsamda onlara uygun şu yastıklardan alsam çok hoş şeyler var sizde bi bakın derim

canım benim boyum 173 ve nişanlımla aynı boydayız ben de topuklu giymeyi düşünmüyorum. nişanlım fark etmez diyor da ben ondan uzun olmak istemiyorum
benim küçüklükten beri ayağımdan hiç çıkarmadığım şey converse'lerim. düğünde de beyaz deri converse giymeyi düşünüyorum. gelinlikçim de gelinliğimde kullandığı dantellerle süsleyecek.
bana kalsa ben renkli giymek isterim aslında marjinal olur ama annem vurur beni

kızlar böyle renkli yapay çiçekler mi güzel olur sizce yoksa bu boncuklu arkası sallanan model mi ?

bence de ilki canım

Canım sakın n,işanlından uzun olma kötü duruyor öyle, converse değilde güzel babet süsletsen nasıl olur..
Ben öle converse falan pek ısınamadım nedense :)

evet tatlım dedim ya bende el çiçeğimle takım yaptırdım

Canım sakın n,işanlından uzun olma kötü duruyor öyle, converse değilde güzel babet süsletsen nasıl olur..
Ben öle converse falan pek ısınamadım nedense :)

babetlere de bakıyorum içime converse kadar sinmedi
belki de karar değiştiririm bilmiyorum ki annem de zor ikna oldu zaten converse'e

amiin canım inşallah kafama yattı hurç işi hem daha sonrada işime yarayacak bişey olur

kızlar evmanya da okadar güzel kırlentler buldum ki bi an önce koltuklarımı alsamda onlara uygun şu yastıklardan alsam çok hoş şeyler var sizde bi bakın derim

Evet sonrasında işimize yarar canım benim çeyiz evden çıktıktan sonra annem deri bir nefes alır herhalde

Evmanya harika ya yok yok ama şu aralar uğramayayım ben oraya

Evet sonrasında işimize yarar canım benim çeyiz evden çıktıktan sonra annem deri bir nefes alır herhalde

Evmanya harika ya yok yok ama şu aralar uğramayayım ben oraya

benim de odamın yarısından çoğu çeyiz oldu daha şimdiden. yolda da gelecek 3-4 koli var

evmanya gerçekten mükemmel ya fiyatlar da çok uygun. kendimi uzak tutmaya çalışıyorum

hadi bakalımm , önemli olan içine sinmesi tabii

canım kendine bakarken bulduğun güzel modellerden paylaşabilir misin senin tarzını beğendim çünkü belki babetlere ısındırırsın beni

kızlar masa örtüsü aldınız mı?
dün madame cocodan mutfak için olandan aldım ben haftanın ürünüydü ..
Misafir için yemek masasına sermek amaçlı şık güpürlü falan örtüler var english home da alanınız var mı?

ben 1 tane aldım henüz incili bir takım.
ama 2-3 tane daha alacağım bakalım.

madam coco'ya bakayım bu akşam madem haftanın ürünü kaçırmayayım.
geçen hafta battaniyeler haftanın ürünüydü. son 3 tane kalmıştı gittiğim mağazada. aldım onları da çok güzel yumuş yumuş

İçereköy carrefoura var canım, geçen haftanın battaniyeside dolu :)
Masa örtüsü çok kaliteli bişey değil 4 tane mendili 1 tanede runner var 15 TL..

Bende farkettim ki masa örtüm hiç yok, öle peçetelı falan set almayı düşünmüyorum ama güzel kaliteli masa örtüsü ve runner istiyorum

Bende misafir için aldım yeni çok şık bir örtü ama english home'dan değil

Mahallemizdeki çeyizciden keşke yardımım dokunsaydı. ama bir konuda fikir verebilirim ben ona dikkat ettim. dantel işlemesi uçlarda olan masa örtüleri erken deforme oluyormuş yıkanırken falan uçları kötüleşiyormuş .eee bunun burası masa örtüsü yıkanacak. dantelli alacaksanız orta kısımları danteli örtüler alın.

aa bu akşam da carrefour'a gidecektim harika oldu
sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…