2015 Haziran Gelinleri

Ayy kıyamam yaa
Uzun saç çok zor ama güzel yaa, her ne kadar bu saçlar yüzünden sinüzit olsam hastalıktan kurtulamasam da seviyorum saçlarımııı

Çok hoş canım.
Kapalı gelinliklerde kol detaylarını çok seviyorum ben.

canım bu çok güzel ama iyi bi tesettür kuaförü bulman lazım bazıları ne varsa koyuyo çok abartı oluyo ama bu resimdeki çok hoşuma gitti benim

teşekkür ederim kızlar. 2 tane kuaför buldum fiyatları dudak uçuklatır cinsten. 900 Tl diyorlar sadece baş için
ben o kadar vermek istemiyorum

lugavi güzel bir yere gitmek istiyorsan fiyatlar hep öyle

Mutella evet evet rahibe modeli çok hoşuma gidiyor sanırım ben öyle yaptırıcam düğünde saçımı

Amin canım inşallahBen annemle geçen temizlikte hepsine beyaz büyük hurçlar aldık içine koyduk canım pislenmezlerse eğer dolablarımızın üstüne kaldırdık sadece kırmızı kurdele bağlayıp öyle çıkaracağız beyaz hurç öneririm çok şık evimde de yorganlarımı falan koyar kaldırırım yine kenara hurçlarımı hurç yetmez ufak tefeklere gerekirse de beyaz kağıtla kaplayıp öyle kurdele bağlarım şuanda 4 büyük hurcum doldu 2 tane daha dolar gibi
Takipteyim kuzum kolay gelsin tebrik ederim
Duvak başta takarsın canım sonra çıkartırsın çiçek taçlara bayılıyorum topiğimde modeller var görmek istersen benim salon düğünü o yüzden dağınık topuz istiyorum ben maalesef kır düğünlerine yakışıyor salık saç çiçek taç
Canım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım
Maşallah güzel hatun saçın makyajım kendinde ayrı güzel
Bu topiğimizin kızları da çok güzel maşallah canım
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;

Benim nişandaki saçım buydu canım.

Bende bu tarz saçları seviyorum kuzum kafamda bir model var düğünde terlerim ben nişanda istemede bile sırılsıklam olmuştum ben tepeden duvak düşünüyorum bakalım istediğim modele göreDış mekan çekimim ama eğer ayarlarsak kına günü olacak kına günü saçımı salık yapacağım hem onunla resmim olacak hem toplu düğün mekanında resmim olmuş olacak

Güzel bir model canım zarif ve şık inşallah istediğin gibi yaparlar

nehirnil111 Tatlım çok teşekkür ederim yaaa :))

Eşyayı mobilyayı falan geçelim önemli bir detay daha var gelin ayakkabısı!
Şık rahat olmalı gelinliğin altında kalıyor gözükmüyor sakın demeyin, dost başa düşman ayaga bakar.. Düğünümüze bizi süzmek için bile bir çok kişi gelecek :)))

kızlar böyle renkli yapay çiçekler mi güzel olur sizce yoksa bu boncuklu arkası sallanan model mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-16-14-30-46.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20141210-WA0003.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 47
ben topuklu ayakkabı giyemiyorum canım ya boyum uzun zaten 1.74 babet tarzı bişey alcam ama bu üstüne isim falan zatanlardan olabilir yada çiçeklerle süsleyebilirim kendim silikon tabancasıyla falan yapıştırabilirim diye düşündüm

boncuklu arkası sallanan kötü bence..
o ne öyle salkım saçak saçına dolanacak.. taç istiyorsan çiçekten yaptır ve kafana otursun.
dimi bende öyle düşündüm ama annem görmüş o modeli bi bak diye gönderdi şimdi watsaptan sizede bi sorayım dedim bu çiçekli olanları el çiçeğiyle takım yapıyolar öyle bişey yaptırcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…