- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Ayy kıyamam yaaben kestirmek istesem bile nişanlım sakın kestirme diyo valla nişandan sonra kestirdim hemen farketti kızdı çok karışıyo öyle şeylere işim zor valla bide antalya gibi sıcak bi şehirde bu saçlarla çok zor oluyo benim için
Çok hoş canım.
Kapalı gelinliklerde kol detaylarını çok seviyorum ben.
canım bu çok güzel ama iyi bi tesettür kuaförü bulman lazım bazıları ne varsa koyuyo çok abartı oluyo ama bu resimdeki çok hoşuma gitti benim
Yuuuuh, çok fazla yaateşekkür ederim kızlar. 2 tane kuaför buldum fiyatları dudak uçuklatır cinsten. 900 Tl diyorlar sadece baş için
ben o kadar vermek istemiyorum
bende çok seviyorum saçlarımııı yaaAyy kıyamam yaa
Uzun saç çok zor ama güzel yaa, her ne kadar bu saçlar yüzünden sinüzit olsam hastalıktan kurtulamasam da seviyorum saçlarımııı
Pazarlık yapcan canım çok fazla o fiyatın içinde makyaj bile yoksorma canım sorma napıcam bilmiyorum
cidden çok pahalıymış canım yaaa bencede verme okadar ama başka yer bulamazsan mecbur vericeksinYuuuuh, çok fazla yaa
Amin canım inşallahnehirnil111 lugavi teşekkürler kızlar çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh
toz-pembe 14 Haziran düğün, 1 ay önceden evi tutarız mobilyalar 15 gün içinde geliyormuş halılar tüller derken yetişir diye düşünüyorum.
Kızlar birde çeyiz götürme olayı var, benim çeyizlerim çok dağınık herşeyi bi yere sıkıştırıyorum
Kolilerle mi götüreceksiniz yoksa farklı bi fikriniz var mı?
Bir arkadaşım tüm kolileri pembe tüllere sarmıştı ve fiyonklamıştı üstünede Cerenin Çeyizi yazmıştı :))
Takipteyim kuzum kolay gelsin tebrik ederimKızlar mutiniz ticarete atıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-sabunlar-bakmadan-gecmeyin-ablacim.779212/
Duvak başta takarsın canım sonra çıkartırsın çiçek taçlara bayılıyorum topiğimde modeller var görmek istersen benim salon düğünü o yüzden dağınık topuz istiyorum ben maalesef kır düğünlerine yakışıyor salık saç çiçek taçkızlar düğünde saçınızı nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz benim saçlarım uzun baya salınık olsun istiyorum kır düğünü olcak çiçeklerden taç takıcam ama duvak taksam mı sizce ?
Maşallah güzel hatun saçın makyajım kendinde ayrı güzelCanım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım
Bu topiğimizin kızları da çok güzel maşallah canımçok hoş canım ya instagramda bakmıltım çok beğenmiştim bende nişanda çiçekli kemer ve toka yaptırdım tokayo yan tarafına taktırdım saçlarım açıktı gene nişan tepsim kemerim tokam çiçekleri takımdı
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;
Benim nişandaki saçım buydu canım.
Bende bu tarz saçları seviyorum kuzum kafamda bir model var düğünde terlerim ben nişanda istemede bile sırılsıklam olmuştum ben tepeden duvak düşünüyorum bakalım istediğim modele göreRahibe duvak modeli mi canım?
http://gelinolmak.com/duvak-secimi-icin-puf-noktalar-rahibe-duvak/
ben kapalı olduğum için nispeten daha kolay işim
ama tesettür gelin başını da güzel yapan kuaför arıyorum hala bulamadım.
daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşayım başım böyle olacak,
yorumlarınızı rica ederiz efenimmmEki Görüntüle 1338522
Anaamm minnoş nasıl güzel maşallahçok hoş canım ya instagramda bakmıltım çok beğenmiştim bende nişanda çiçekli kemer ve toka yaptırdım tokayo yan tarafına taktırdım saçlarım açıktı gene nişan tepsim kemerim tokam çiçekleri takımdı
Ayy utandımAnaamm minnoş nasıl güzel maşallah
Bence ilki canım.kızlar böyle renkli yapay çiçekler mi güzel olur sizce yoksa bu boncuklu arkası sallanan model mi ?
kızlar böyle renkli yapay çiçekler mi güzel olur sizce yoksa bu boncuklu arkası sallanan model mi ?
ben topuklu ayakkabı giyemiyorum canım yanehirnil111 Tatlım çok teşekkür ederim yaaa :))
Eşyayı mobilyayı falan geçelim önemli bir detay daha var gelin ayakkabısı!
Şık rahat olmalı gelinliğin altında kalıyor gözükmüyor sakın demeyin, dost başa düşman ayaga bakar.. Düğünümüze bizi süzmek için bile bir çok kişi gelecek :)))
dimi bende öyle düşündüm ama annem görmüş o modeli bi bak diye gönderdi şimdi watsaptan sizede bi sorayım dedim bu çiçekli olanları el çiçeğiyle takım yapıyolar öyle bişey yaptırcam bendeboncuklu arkası sallanan kötü bence..
o ne öyle salkım saçak saçına dolanacak.. taç istiyorsan çiçekten yaptır ve kafana otursun.
bencede o annem bulmuş işte bi sizinde fikrinizi alayım dedim teşekkür ederim canımBence ilki canım.
Amin canım inşallahBen annemle geçen temizlikte hepsine beyaz büyük hurçlar aldık içine koyduk canım pislenmezlerse eğer dolablarımızın üstüne kaldırdık sadece kırmızı kurdele bağlayıp öyle çıkaracağız beyaz hurç öneririm çok şık evimde de yorganlarımı falan koyar kaldırırım yine kenara hurçlarımı hurç yetmez ufak tefeklere gerekirse de beyaz kağıtla kaplayıp öyle kurdele bağlarım şuanda 4 büyük hurcum doldu 2 tane daha dolar gibi
Duvak başta takarsın canım sonra çıkartırsın çiçek taçlara bayılıyorum topiğimde modeller var görmek istersen benim salon düğünü o yüzden dağınık topuz istiyorum ben maalesef kır düğünlerine yakışıyor salık saç çiçek taç
Bu topiğimizin kızları da çok güzel maşallah canım
bu hurç olayına benimde kafam yattı yaa valla iyi yapmışsın canım bende senin gibi yapayım bu arada teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliğibenimde kır düğünü olcak saçlarımı salıp çiçek taç takarım duvağıda nikahtan sonra çıkartırım rahat rahat oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?