- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Aynen canım katılıyorum sana sen ne zaman tutmayı düşünüyodun evi
kızlar biz 2+1 düşünüyoruz 100 m2 falan olursa tadından yenmez
hem temizliği kolay olur napıcam 3+1 evi
Biz de aynen böyle düşünüyoruz canım kira için. 1 oda yatak odası 1 oda oturma odası olsa günlük, bi de salon var misafir için oh mis yeter de artar bile.canım biz şubat sonu mart başı gibi bakmaya başlayacağız nasipse Nisanda tutmuş olmamaız lazım 2 ayda anca yerleşir çünkü. daha da erken tutup kira vermek istemiyoruz
ayyy buradanda gördüğüm kadarıyla 2+1'e oldukça sıcak bakmaya başladım hele ki kirada oturacağım için ha ev alsam 3+1 alırım o ayrı. walla bizde temizlik ısınma bu gibi sebeplerden dolayı 2+1 dedik. brde akşama kadar işteyiz zaten
zaten 2 kişi için 3+1 fazla oluyo bi odayı ütü odası falan yapıyolar görüyorum ama ne gerek var kicanım biz şubat sonu mart başı gibi bakmaya başlayacağız nasipse Nisanda tutmuş olmamaız lazım 2 ayda anca yerleşir çünkü. daha da erken tutup kira vermek istemiyoruz
ayyy buradanda gördüğüm kadarıyla 2+1'e oldukça sıcak bakmaya başladım hele ki kirada oturacağım için ha ev alsam 3+1 alırım o ayrı. walla bizde temizlik ısınma bu gibi sebeplerden dolayı 2+1 dedik. brde akşama kadar işteyiz zaten
Güne bomba gibi başladım bu sabah girişimci kadınlar kulübüne konu açmayı planlıyorum yakın zamanda, boş boş oturmak olmuyo evlencez para lazımGünaydın kızlarrr
Nasılsınız bakalım?
Güne bomba gibi başladım bu sabah girişimci kadınlar kulübüne konu açmayı planlıyorum yakın zamanda, boş boş oturmak olmuyo evlencez para lazım
Sen nasılsın?
Hareketli şarkılar dinle bol bol enerji veriyor insanaben de işe geldim ne yapayım yoğun bir gün beni bekliyor. biraz deşarj olayım dedim sabah sabah
GünaydınGünaydın Haziran çiçekleri
Yoğun olabilir canım bende geçen hafta çok yoğundum Aralık evlenenler için hazırlık için yoğun bir ay
Evet ya azıcık param olsa kendimi alışverişe vurcam ben deYoğun olabilir canım bende geçen hafta çok yoğundum Aralık evlenenler için hazırlık için yoğun bir ay
GünaydınnnGünaydın güzellikler
Benimde param yok büyük parçaları mecbur aldık ödeyeceğiz bir şekilde bakalım diğer elektrikliler eksikler aynen duruyorEvet ya azıcık param olsa kendimi alışverişe vurcam ben de
Günaydın güzellikler
Yoğun olabilir canım bende geçen hafta çok yoğundum Aralık evlenenler için hazırlık için yoğun bir ay
Günaydın güzellikler
İnternetten almayı bıraktım gibi yakından görünce sanki daha bir zevkli oluyor canım ama internet kurtarıcı tabi kiben de indirimli alışveriş sitelerine bakıp oturduğum yerden alıyorum bazı mutfak gereçlerini falan
günaydın canım allaha şükür iyiyim çalışıyorum ben sende ne var ne yok ?Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?