2015 Haziran Gelinleri

benim de hayalim pastane açmak. beni de alın beni de Martle Mutella

Kızlar dün akşam nişanlım ve ailesi bize geldiler evi bir iki aya tutalım diyolar eşyaları evi tuttuktan sonra alırız diyolar onlar gittkten sonra nişanlımla telefonda konuştuk biraz bana ev tutmak için erken geliyo neden boşa kira verelim düğünden 1 ay önce falan tutalım diyorum oda eşyalar ev tutulduktan sonra eve göre alıncak diyo geç kalırız diyo napcam bilemedim sizce hangisi mantıklı yada kirada oturacak olan varsa siz nezaman evi tutmayı planlıyorsunuz

canım bencede erken daha ne biliim ya da ben mi çok rahatım biz açıkçası mart başı gibi bakmaya başlasak nisanda tutalım 2 ayda rahat rahat eşya bakar yerleşiriz dedik ama tabi benim aklımda model var ve az eşya alacağız. nişanlının ailesi sonra sıkışmamak adına demiş olabilir

bende aynı şekilde düşünüyodum kuzenimle konuştum o düğünden 3 -3 buçuk ay önce almış mobilyalarını düğünden 3 gün önce gelmiş yaza çok fazla düğün olduğu için sıkışıklık oluyomuş bana ne kadar erken alırsan okadar iyi dedi bide yetişmezse diye korkuyorum bi yandanda şimdiden kira ödemek istemiyorum kuzenimin evi kirada değildi ona rağmen geç gelmiş baya napsam bilemedim

kızlar biz şubat başında en geç tutmayı düşünüyoruz çünkü beyaz eşya ve mobilyaları eve göre alacağız.
nişanlım ailesinden ayrı yaşıyor zaten o da tuttuğumuz eve geçecek. tabi bizim durum farklı boşa kira ödenmiş olmayacak ama şimdiden bakıyoruz zaten şimdi bulsak yılbaşında tutucaz yani.
eşyalar bazen çok geç kalabiliyor biz de onu düşündük.
kiracı olmak çok zorrr

sorma canım ya evlendikten sonra 5-6 ay falan geçsin kredi çekip ev almak istiyorum kira ödeyeceğime kredi öderim ev kendimin olur.
sen en azından boşa kira vermiceksin oyüzden hemen tutmak senin için mantıklı ama ben napcam bilmiyorum

o zaman şimdi bile tutsanız olur yani:)

yaa bu arada kaç oda tutmayı düşünüyorsunuz? biz 2+1 ile 3+1 arasında kaldık çevremdeki birçok arkadaşım 3+1 olunca salon boşta kalıyor diyor çok gereksiz heleki geniş bi 2+1 bulursanız kaçırmayın diyor bilemedim

canım çocuk olmadan bencede 2+1 yeterli çocuk olsun büyüsün tek başına ayrı bi odada kalabilcek duruma gelsin ondan sonra 3+1 düşünebilirsin bende 2+1 istiyorum ama ferah olcak geniş olcak biraz bazı evler küçücük hele bide amerikan mutfak moda yaptılar şimdi ama ben hiç sevmiyorum

aynen yani bizim oturduğumuz şehirde (birçok yerde de durum böyledr) orta sınıf 3+1 evlerle yeni sıfır 2+1 ev metrekareleri aynı.

ayrı oda önemli mutlaka ama tıklım tıkış 3 oda ev yerine daha ferah 2 oda ve sanki iyi olur gibime geliyor. biz salon takımını da rahat koltuk bakacağız bu ihtimali de düşünerekten. off off ev işi hallolsa çok rahatlayacağım

canım hallolur inşallah sıkma canını dicemde bende kafaya takıyorum şimdi erken tutsak ayrı dert geç tutsak ayrı dert bende çıkamadım işin içinden . en az kaç m2 olması lazım evin o takıldı bide kafama 2+1 olcak ama metre kareler değişiyo hep

canım 2+1 olursa yine bi 100 metrekare iyi olur gibime geliyor ya

canım 2+1 olursa yine bi 100 metrekare iyi olur gibime geliyor ya

dimi bencede en az 100 metrekare olması lazım özellikle ayrı mutfak olmalı amerikan mutfakları sevmiyorum oturma odasının içinde mutfak oluyo resmen kötü yaa

kızlar biz 2+1 düşünüyoruz 100 m2 falan olursa tadından yenmez
hem temizliği kolay olur napıcam 3+1 evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…