- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.081
canım hakkınızda hayırlısı olsun şimdi olması iyi olmuş evlendikten sonra olsaydı daha çok zorlanırdınız .. düğün iznini nasıl yapcaksınız yeni girdiği için izin olayı sıkıntı olmaz umarım .. herşeyde bi hayır vardır canım dediğin gibi kısmet hem daha iyi bi işmiş bak sen yanında ol desteğini hissettir üzülmesinin bi anlamı yok herşey güzel olur inşallah
baştan konuştuysa iyi canım bi sorun çıkarmazlar ozaman :) amiin inşallahh canımizin olayını sorun yapmayacaklar sonuçta balayı için para verdik yani konuştu o senin yasal hakkın demişler umarım sonradan caymazlar. keyfi izin değil en nihayetinde. amin canım benimm hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
tv hangi marka model aldınız bilen varmı hanımlar..
Lg aldık canım 119 cmdi yanlış hatırlamıyorsam Lg ya da Samsung öneririmtv hangi marka model aldınız bilen varmı hanımlar..
gözün aydın canım ohh halletmişsin çoğu şeyi :) benimde mobilyalarım yapılıyor yatak odasını hazır alıcam bi kaç model belirledim bu hafta sürekli çıkıp yatak odası bakıyoruz bu hafta içinde halletcem inş.. evin içi bomboş hala o ayrı mesele tabii :)selam kızlar çok mutluyum evimin eşyaları perdeleri halıları beyaz eşyalar geldi. beyaz eşyalar cuma kurulacak. mutfak masam geldi. çok şeker oldu evim. ama çok yoruldum. bu arada televizyonu LG aldık. 106 ekransiz neler yaptınız hazırlıklarınız nasıl gidiyor.
ama bak ne güzel çıkıp beraber bakabiliyorsunuz. benim nışanlım uzakta ben bakıyorum araştırıyorum sonra geldiğinde hızlıca tamamlamaya çalışıyoruz. yanyana olunca hızlıca yaparsınız. mobilyaların yapılmaya başladıysa yatak odası hızlı geliyor zaten.gözün aydın canım ohh halletmişsin çoğu şeyi :) benimde mobilyalarım yapılıyor yatak odasını hazır alıcam bi kaç model belirledim bu hafta sürekli çıkıp yatak odası bakıyoruz bu hafta içinde halletcem inş.. evin içi bomboş hala o ayrı mesele tabii :)
selam kızlar çok mutluyum evimin eşyaları perdeleri halıları beyaz eşyalar geldi. beyaz eşyalar cuma kurulacak. mutfak masam geldi. çok şeker oldu evim. ama çok yoruldum. bu arada televizyonu LG aldık. 106 ekransiz neler yaptınız hazırlıklarınız nasıl gidiyor.
benimde davetiyelerim hazır dağıtılmayı bekleniyor. ben perdelerimi hemen seçtim ama çok strese girdim açıkçası nasıl duracak diye mobilyalarm gelince açıkta kalsın istemedim. temizlenip yerleştirilmesi kaldı onun içinde makinelerimin kurulmasını bekliyorumoo süper walla baya bişey bitmiş iyi günlerde oturun inşallah canım. biz daha halı perde bakmadık açıkçası salon takımım gelmeden bakmak istemiyorum ne kdr yer kaplıcak etcek kestiremedim çünkü. Mayısın ilk haftası inş salon takımım gelirse gidip alıcaz hemen yer ve model belirledik gibi. ondan sonra birtek mutfak masası kalıyor ve bitiyor. davetiyeler geldi onları yazmaya yollamaya başladık ufaktan bizde.
benimde davetiyelerim hazır dağıtılmayı bekleniyor. ben perdelerimi hemen seçtim ama çok strese girdim açıkçası nasıl duracak diye mobilyalarm gelince açıkta kalsın istemedim. temizlenip yerleştirilmesi kaldı onun içinde makinelerimin kurulmasını bekliyorum
Kiracıyım. Ben storu hiç sevmeyen biriyim normal perde aldım. iki odamın (yatak odası- salon ) fon perde yaptırdım gerisi tül & güneşlik. fon perdeleri aldığım yerde adam daha geniş yapamam max bu boyda olur dedi. yani gittiğim evde fonlarımı kullanırım olmazsa tüllerimi değişirim. taçta indirim vardı %30 toplam 2500 e yaptırdım. 4 adet fon mekanizması dahil. benden söylemesi benim gibi çabuk karar veren biri bile çooooook zor karar verdim. bir ara seçemiycem dedim. koltuklarım turkuaz olduğu için zorlandım birazda ama güzel olduperde konusunda acaip kararsızım ben ya siz kiracımıydınız canım? nasıl aldın perdeleri ne yaptın? koçtaşta falan storlar uygun oluyor çok da stor almak istemiyorum ev bizim değil hiç bilemedim yani.
Kiracıyım. Ben storu hiç sevmeyen biriyim normal perde aldım. iki odamın (yatak odası- salon ) fon perde yaptırdım gerisi tül & güneşlik. fon perdeleri aldığım yerde adam daha geniş yapamam max bu boyda olur dedi. yani gittiğim evde fonlarımı kullanırım olmazsa tüllerimi değişirim. taçta indirim vardı %30 toplam 2500 e yaptırdım. 4 adet fon mekanizması dahil. benden söylemesi benim gibi çabuk karar veren biri bile çooooook zor karar verdim. bir ara seçemiycem dedim. koltuklarım turkuaz olduğu için zorlandım birazda ama güzel oldu
aynen canım beraber bakabiliyoruz ama zaten nişanlım pek karışmıyo sen hangisini istersen o olsun diyo gene bana kalıyo yani :) yatak odasınıda dün aldık allahtan fazla satılan model olduğu için depolarında varmış istediğiniz zaman teslim ederiz dediler:) en son yatak odasını aldım ilk önce o gelcek sanırımama bak ne güzel çıkıp beraber bakabiliyorsunuz. benim nışanlım uzakta ben bakıyorum araştırıyorum sonra geldiğinde hızlıca tamamlamaya çalışıyoruz. yanyana olunca hızlıca yaparsınız. mobilyaların yapılmaya başladıysa yatak odası hızlı geliyor zaten.insanın mobilyaları flan gelince içi bir hoş oluyormuş. hemen yerleşmek istedim de zor tuttulardı beni
aynen canım beraber bakabiliyoruz ama zaten nişanlım pek karışmıyo sen hangisini istersen o olsun diyo gene bana kalıyo yani :) yatak odasınıda dün aldık allahtan fazla satılan model olduğu için depolarında varmış istediğiniz zaman teslim ederiz dediler:) en son yatak odasını aldım ilk önce o gelcek sanırımbende çok merak ediyorum nasıl olcak evim diye bende yerleştirsem bi an önce çok güzel bi duygudur eminim
sağol canım :) evet yaa bir haftada evdeki kışlıkları hazırladım hurçlara koydum o bile çok zamanımı aldı ki daha sadece giymediğim kışları koydum birsürü eşyam var bekleyen onlarıda hazırlamam lazım bide buların yerleştirmesi varcanım güle güle kullanın benimde ilk önce yatak odam geldi ama bazası ve yatağı henüz gelmedigardolaba yavaştan yerleştirmeye başla canım sildikten sonra inan çok vakit alan bişey.
sağol canım :) evet yaa bir haftada evdeki kışlıkları hazırladım hurçlara koydum o bile çok zamanımı aldı ki daha sadece giymediğim kışları koydum birsürü eşyam var bekleyen onlarıda hazırlamam lazım bide buların yerleştirmesi var
pazar günü evi temizlicez pazartesi veya salı yatak odası gelir bende hemen kıyafetleri yerleştirmeye başlicam canım bide mutfak eşyalarını yıkayıp yerleştirmek gerek oda baya zaman alır heraldetabi canım bi tek senin kıyafetlerin değil ki nişanlınınkilerde yerleşicek nereyi nereye koyacağım diceyeceksin inan zaman alıyor ufak ufak onları yap canım bence geldikten sonra. ben daha yeni başladım mesela
Günaydın kızlar..
İnşallah iyi bir hafta geçiririz.. Hafta sonu evimizi tuttuk içime sinen bir ev bulduk sonunda.. Hiçbir şey yetişmiyecek diye çok korkuyordum ama sanırım herşey halloluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?