- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.781
işte bende mobilyaları almadım daha canım bizde evi cumartesi günü tuttuk daha yeni bu ay beyaz eşyayı önümdeki ay içinde mobilyaları halledicez allahın izniyleBen daha henüz beyaz eşyaya gelemedim. evimizi dün tuttuk henüzsanırım bosch olacak benimki
duvarlarda bende beyaz severim ama çok mu bembeyaz renksiz olur diye korkuyorum.
teşekkürler yorumun için evet parlak koyu bir mavi bakalım boyacılarda nasıl bej renkler varCanım mavinin koyu bir tonu bebe mavisi falan değil ve berjerler böyle maviyse yastıklarında aynı şekilde ve perdemde detaylar var diyorsun şahsen ben böyle bir kombine beyaz mobilya aldıysa duvarı bej rengine boyardım perdemde maviler var zaten tamamlamış olacak halımı düz tek renk seçerdim karmaşa olmasın diye yine aksesuarlarımda beyaz mavi ve ufak yakışacak tonlarda pembe somon gibi detaylar kullanırdım
Bence illa bunların arasından bir seçenek olacaksa Bosch derim canım ben bizimki Siemens mesela Çamaşırımız Lg şahsen beyaz eşyada sıralamam benim Siemens-Bosch-Lg olarak gider bence bunlarıda değerlendir
aslında bizde henüz oda olmazdı ama bu ay sonuna kadar olan mobilya indiriminden faydalanalım diye acele ettik. hiç beklemediğimiz andada ev bulduk hemen tutuk. iş yerinde işlerim yoğun düğün işlerim yoğunişte bende mobilyaları almadım daha canım bizde evi cumartesi günü tuttuk daha yeni bu ay beyaz eşyayı önümdeki ay içinde mobilyaları halledicez allahın izniyle
sorma canım ya benimde öyle valla işler çok yoğun nikah günümüzü alamadık daha izin alıp çıkamıyorum işlerin yoğunluğundan nolcak bilmiyorumaslında bizde henüz oda olmazdı ama bu ay sonuna kadar olan mobilya indiriminden faydalanalım diye acele ettik. hiç beklemediğimiz andada ev bulduk hemen tutuk. iş yerinde işlerim yoğun düğün işlerim yoğun
Ben açıkcası duvarda beyaz sevmem canım bej o tonlar daha çok gidiyor hem kiride saklıyor hemde her mobilyaya uyuyor bir de açık gri rengine bayılırım ne kadar odayı soğuk gösterse de mesela bembeyaz olsaydı eşyalarım duvarımı gri yapıp aksesuarlarla renlendirirdim ama büyük ihtimal salonda kullanacaksam ev sahibi boya yapmadıysa salonda bej rengini yatak odasında açık griyi falan kullanmam gerekir ama yeni boya yapılmışsa kullanılabilecek renkteyse öyle kalacakduvarlarda bende beyaz severim ama çok mu bembeyaz renksiz olur diye korkuyorum.
Siemens de model olarak Boscha benziyor canım çünkü aynı fabrika üretimi onuda beğenmeyeksin o zaman ama olsun sen yine de bir bak derim görünüşten önemli kalite ve kullanım alanları kolaylığıbosh hiç beğenmedim canım belki sağlam falandır ama görünüş ve kullanış olarak bana hitap etmedi hiç siemens ve lg ye bakmadım açıkcası bi onlarada bakayım olmazsa
teşekkürler yorumun için evet parlak koyu bir mavi bakalım boyacılarda nasıl bej renkler var
biz farklı şehirlerdeyiz. önümüzdeki hafta yapacağız bizde umarım bir sıkıntı çıkmazsorma canım ya benimde öyle valla işler çok yoğun nikah günümüzü alamadık daha izin alıp çıkamıyorum işlerin yoğunluğundan nolcak bilmiyorum
Ben açık renkler severim ama koltuklarım yemek odam beyaz tek hareketlilik mavi berjerlerim ve 2 tane mavi sandalyem o sebepler duvarlar konusunda kararsız kaldım. ev sahibim boyamıyor. eee eve de boya lazım çok yeni bir ev değil mecbur boyanacak bari uyumlu olsun. bir odasını kim ne akla yapmışsa pesbembe boyamış pembenin en koyu rengine o odanın rengi açılmaz en fazla bir iki ton pembesine boyayacağım.Ben açıkcası duvarda beyaz sevmem canım bej o tonlar daha çok gidiyor hem kiride saklıyor hemde her mobilyaya uyuyor bir de açık gri rengine bayılırım ne kadar odayı soğuk gösterse de mesela bembeyaz olsaydı eşyalarım duvarımı gri yapıp aksesuarlarla renlendirirdim ama büyük ihtimal salonda kullanacaksam ev sahibi boya yapmadıysa salonda bej rengini yatak odasında açık griyi falan kullanmam gerekir ama yeni boya yapılmışsa kullanılabilecek renkteyse öyle kalacak
Siemens de model olarak Boscha benziyor canım çünkü aynı fabrika üretimi onuda beğenmeyeksin o zaman ama olsun sen yine de bir bak derim görünüşten önemli kalite ve kullanım alanları kolaylığı
Bej gider zaten resimde de bej kullanılmış canım farklı tonları işte
aynen canım ya buzdolabı falan hiç kullanışlı gelmedi herkesin kendi fikri tabi herkesin kullanımı farklıdır samsung daha çok kullanışlı geldi bana 10 yılda garantiliBen açıkcası duvarda beyaz sevmem canım bej o tonlar daha çok gidiyor hem kiride saklıyor hemde her mobilyaya uyuyor bir de açık gri rengine bayılırım ne kadar odayı soğuk gösterse de mesela bembeyaz olsaydı eşyalarım duvarımı gri yapıp aksesuarlarla renlendirirdim ama büyük ihtimal salonda kullanacaksam ev sahibi boya yapmadıysa salonda bej rengini yatak odasında açık griyi falan kullanmam gerekir ama yeni boya yapılmışsa kullanılabilecek renkteyse öyle kalacak
Siemens de model olarak Boscha benziyor canım çünkü aynı fabrika üretimi onuda beğenmeyeksin o zaman ama olsun sen yine de bir bak derim görünüşten önemli kalite ve kullanım alanları kolaylığı
Bej gider zaten resimde de bej kullanılmış canım farklı tonları işte
Ben açık renkler severim ama koltuklarım yemek odam beyaz tek hareketlilik mavi berjerlerim ve 2 tane mavi sandalyem o sebepler duvarlar konusunda kararsız kaldım. ev sahibim boyamıyor. eee eve de boya lazım çok yeni bir ev değil mecbur boyanacak bari uyumlu olsun. bir odasını kim ne akla yapmışsa pesbembe boyamış pembenin en koyu rengine o odanın rengi açılmaz en fazla bir iki ton pembesine boyayacağım.
Canım aslında elektrikli aletler beyaz eşya falan herşey biraz şans işi aynı marka aynı modelde bile sende çıkmaz bende çıkar sorun bilemeyiz sadece sürekli şikayet alan vestel gibi markalardan uzak duralım yeterli derim ben gerisi şans işi eğer içine samsung sindiyse samsung olsun zaten zamanla modeller de değişiyor bütçenin el verdikçe değişikliğe gidersiniz önemli olan sizin beğenmenizaynen canım ya buzdolabı falan hiç kullanışlı gelmedi herkesin kendi fikri tabi herkesin kullanımı farklıdır samsung daha çok kullanışlı geldi bana 10 yılda garantili
aynen canımm şans işi gerçekten sonuçta mekanik alet bozulabilir bakalım akşam alcaz büyük ihtimalleCanım aslında elektrikli aletler beyaz eşya falan herşey biraz şans işi aynı marka aynı modelde bile sende çıkmaz bende çıkar sorun bilemeyiz sadece sürekli şikayet alan vestel gibi markalardan uzak duralım yeterli derim ben gerisi şans işi eğer içine samsung sindiyse samsung olsun zaten zamanla modeller de değişiyor bütçenin el verdikçe değişikliğe gidersiniz önemli olan sizin beğenmeniz
Hayırlısı olsun canım inşallahaynen canımm şans işi gerçekten sonuçta mekanik alet bozulabilir bakalım akşam alcaz büyük ihtimalle
içime sinmesi en önemlisi
günaydın canımm nasılsın :)Günaydınlar herkese
Günaydınlar herkese
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıngünaydın canımm nasılsın :)
günaydınnn kızlarrrr
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Nasılsın canım
Bende psikolojik sanırım yataktan çıkmak istemiyorum yoruluyorum akşam ölü balık gibi yatıyorum ama sabah uykumu alsam da yataktan çıkasım gelmiyoriyiyim canım çok şükür ya sabah 4'te uyandım çok lazımmış gibi ama yinede zinde kalktım artık vücut az uyumaya alıştı sanırım sürekli kafamda soru işaretleri yüzünden 1-2 aydır hep uykum düzensizdi zaten alıştım sanırım pff bitse bu koşturmaca artık ya
Bende psikolojik sanırım yataktan çıkmak istemiyorum yoruluyorum akşam ölü balık gibi yatıyorum ama sabah uykumu alsam da yataktan çıkasım gelmiyor
Evet yine de bugünlerimize dua edeceğiz gibiaynen canım yaa gerçi hayat bundan sonra hep koşturmaca heleki ileride çocuk olunca uykuyu hiç anlamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?