2015 Haziran Gelinleri

aa evet canım aynıymışş çok güzel ben öyle şalvarlı falan sevmiyorum zevklerimiz aynıymış

nikah tarihini de şu 2 hafta içinde halletmeyi düşünüyoruz canım inşallah .. bi yandanda annem düğünde kıyılsın nikah diyo bilmiyorum oyüzden tarih konusunda da kararsızım

Canım nereden aldınız bindallıyı bende şalvarlı istemiyorum ya böyle elbise istiyorum hürrem kaftanlarından da olur altına tarlatan istemiyorum Bence annen de istiyorsa nikahını düğün günü yap derim neden kafan karıştı ki senin imam nikahından mı çeyiz serildiği gün tanıdık bir hocayla davetiyenizi göstererek kıydırırsınız endişelenme

aa evet canım aynıymışş çok güzel ben öyle şalvarlı falan sevmiyorum zevklerimiz aynıymış
Bende sevmiyorum... Minyon tipliyim zaten beni en zarif gösteren buydu... Giyince insanın üzerinde çok asil duruyor... İç elbisesinede bayıldım... Düz ama şık....

Canım ben Ankara dan aldım... Aysiranın olması lazım...

aynen canım imam nikahıı kıymıyolar diye kafam karıştı bide düğünde nikah ekstra zaman alıyo falan diye canım
benimki aysiradan canım

Bende sevmiyorum... Minyon tipliyim zaten beni en zarif gösteren buydu... Giyince insanın üzerinde çok asil duruyor... İç elbisesinede bayıldım... Düz ama şık....
ayy evet ya içinin elbisesi çok zarif duruyo gerçekten bende bayıldım bunu denerken bide başıma bi taç taktılar anlıma doğru dökülüyo taşları çok güzel oldu başka bindallıya bakmaya gerek bile duymadım

Ben tacını ve pullu örtüsünü almadım daha düğüne yakın alacagım değişik şeyler gelecek dedi düğüne yakın gelirsin dediği daha çok secenek olurmuş... Gördüm tacını güzeldi...Sözleşme yaptık tadilat yapılmaması koşuluyla degiştirebilecegime dair...

aynen canım imam nikahıı kıymıyolar diye kafam karıştı bide düğünde nikah ekstra zaman alıyo falan diye canım
benimki aysiradan canım
Aysiranın sanırım canım bende bir bakayım sağolun Canım 15 dakika alıyor almıyor erken başlar biraz düğün 15 dakikadan birşey olmaz bence bizim 8 buçukta olacak mesela dans pasta kesimi takı takma falan 9 buçuk gibi biter dedik ee geri kalan oynamalar yine bizim için şahsen aslında düğün benim için nikahtan danstan pastadan ibaret

ben kapora verdim canım şimdi almicam dedim alıp eve götürmek istemedim yeni modeller gelcek dedi sanmıyorum fikrimin değişeceğini ama yeni model gelirse onlardan birinide seçebilirmişim
sen kaç benden akdın canım ? ben 38 denedim göğüs kısmı falan bol oldu baya 36 denemek için yoktu onunda bel kısmı sıkarsa falan nasıl olcak bilmiyorum tadilat ettirmem gerekcek yoksa

doğru diyosun canım bak gene kafam karıştı işte napcam diye ben iyice bi düşüneyim madem

Ben 36 aldım canım... Tam oldu ama şuan fazla kilom özellikle bel bölgemde nişanda zayıflamaıştım onu düşünerek hiç birşey yapmayalım dedi üstünde düğündede zayıflarım herhalde beden oldu boyunda tadilat yapılacaktı yapmadık o yüzden...

doğru diyosun canım bak gene kafam karıştı işte napcam diye ben iyice bi düşüneyim madem
Yani gelin pek oynayamıyor zaten takıda işkence para geliyor tabi orası güzel Onun dışında nikah dans pasta kesimi giriş falan eğlendirecek şahsen bizi Herkes zaman gidiyor diyor da 15 dakika zaman ayırmışız çokmu önemli olan nikah onunla evli oluyoruz

boyu bana iyi geldi canım boyum uzun olduğu için beden konusunu bilmiyorum 36 yı bi denemem lazım benimde nasıl olcak diye

bak heveslendirdin beni valla

bak heveslendirdin beni valla
Canım kafanı karıştırmak için inan söylemiyorum benim isteğim bu şekildeydi öyle olacak inşallah yani ben ayrıca bir gün hazırlanmak istemedim şahsen farklı bir yerde kıyılacaktı bir kaç kişi toplamak için yine ufak servis tutulacaktı ee kıyafet saç makyaj inan aynı tutarı bulacaktı bizde ee yüzlerce kişi önünde evet hevesimde vardı o yüzden direttim imam nikahını önceden kıyarım dedim zaten düğün benim için onu andırıyordu yani

canım bende öyle yapcaktım ama şu imam nikahı olayı yüzünden karar değiştirdim yasakmış evlilik cüzdanı görmeden nikah kıymak tanıdık hoca falanda yok nasıl yapcaz bilemedim sonra aman nikahıönce yapalım ozaman dedim ben biraz garanticiyim oyüzden sanırım

canım sorun olmaz ya konuşursunuz hocayla maksat adet yerini bulsun nikah belgeni davetiyeni görüp de kıymayan hoca olmaz zanlımca.

Ben de haziranda evleniyoruuuum! hala yer ayırtmamış olsak da inşallah yani:)

canım sorun olmaz ya konuşursunuz hocayla maksat adet yerini bulsun nikah belgeni davetiyeni görüp de kıymayan hoca olmaz zanlımca.
nikah için gün alınca belediyeden herhangi bi belge veriyolar mı ? hocaya onu göstersem daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…