2015 Haziran Gelinleri

bi gelse kendımı evlılık hazırlıklarına sokacagım ama suan hıcbırsey yapasım gelmıyor bizim işimiz çok ev bastan asagıya tadılata gırecek ve suan kıracı var cıkarmıyolar halen kv deler

bi gelse kendımı evlılık hazırlıklarına sokacagım ama suan hıcbırsey yapasım gelmıyor bizim işimiz çok ev bastan asagıya tadılata gırecek ve suan kıracı var cıkarmıyolar halen kv deler
Senin hazırlık yapasın yok, benim kpss'ye giresim yoktu
Hazırlanmadım, sonuç: İşsizlik

ama insanın pskolojısını etkılıyor anlıyorum canım senı hıcbırsey yapasın gelmıyor ki
Ben de seni anlıyorum canım. Ama bitmiş bak. düğün hazırlığı yapma, o gelene kadar hiç bişey yapma boşver. Sadece ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap.

Öyle yapıyorum zaten canım kendi alıcaklarımı alıyorum o kadar artık ne zaman baslarız hazırlıklara bılemıyorum ..

cevabın için sağol bizim bütçeminizin çok çok üstünde peki bir şey sorsam genelde plajlar için çakıl-kum diyorlar acaba antalya taraflarında kum plaj nerelerde vardır
antalya kum plajların içinde en kralı phaselis mükemmel bi yer eğer antalya tarafına gelirsen oraya mutlaka git derim denizi tertemiz kum ve baya gidiyosun su çok ilerlerde derinleşiyo

günaydın kızlarrr
var mı bugün çalışan benim gibi

günaydın kızlar,

ben evdeyim bugun maskoya gidicem eşya bakmaya bakalım ne var ne yok :)

canım kolay gelsin. biz bakmıştık. mobilyaları kurumsal bir firmadan almak istiyoruz yarın öbür gün sorun olursa değiştirmesi / tamiri kolay olsun diye. masko'da hep kendisi üreten firmalar var. çok güzel ve uygun fiyatlı mobilyalar bulduk ama tereddüt ettik. git gel bir de senin yorumlarını alalım.
hava soğuk sıkı giyin

ufff çok zor oluyor sadece pazar günü koşturmak hiç de dinlenemiyoruz

Evet lugavi . Üstüne bir de benim nişanlımla izin günümüz de farklı.. Ben pazar, o perşembe günü izinli.. Beraber bakamıyoruz hiç bişeye bu da çok canımı sıkıyor

günaydın kızlar,

ben evdeyim bugun maskoya gidicem eşya bakmaya bakalım ne var ne yok :)

Oooo bizim yerimize de bak kolay gelsin şekerim

Oooo burası baya hareketlenmiş.... 14 haziran gelinleri çoğalmış.... Fotografçı ve gelinlikciyide ayarladık sırada balayı var.... Balayı için nişanlımla hala ortak bir karara varamadık

canımm haklısın ama bizim koltuklarımız kendi evimizdeki doğtaş dünya para vererek aldı annemler inanırmısın 2 sene olmadı daha minderleri oturunca çöküyor destek dahii alamıyoruz

Oooo burası baya hareketlenmiş.... 14 haziran gelinleri çoğalmış.... Fotografçı ve gelinlikciyide ayarladık sırada balayı var.... Balayı için nişanlımla hala ortak bir karara varamadık
gelinliğini seçtin mi canım
ben daha bakmaya bile çıkmadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…