- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.121
Sağol kuzucummEvet canım onlar ufak detaylar ev dışında aynen Mart-Nisan ayını beklemek gerek bizde bu aya pek birşey yapmıyoruz ama Martta koşuşturma başlayacakÇok sevindim öğrenci işine hayırlı olsun
Aç canım ne olacak bir kaç mesajla tamamlarsın açarken hepsini ekleyeyim öyle yorumları alayım diye bir ibare ekleSağol kuzucumm
Çeyiz topiği açasım var da, 10 görsel ekleyebiliyoruz sanırım tek mesajda. O yüzden canım sıkılıyor.
Öyle mi diyosunAç canım ne olacak bir kaç mesajla tamamlarsın açarken hepsini ekleyeyim öyle yorumları alayım diye bir ibare ekle
Aynen canım herkesin öyle zaten aldıkça aralara ekliyoruz bak benim ilk sayfama farklı bir güncelleme yaptım en alta hangi sayfada ne var o şekilde belirttim bu şekilde ilk sayfada kişiler baktığında direk tıklayıp sayfaları görebileceklerÖyle mi diyosun
Dur açayım o zamanAynen canım herkesin öyle zaten aldıkça aralara ekliyoruz bak benim ilk sayfama farklı bir güncelleme yaptım en alta hangi sayfada ne var o şekilde belirttim bu şekilde ilk sayfada kişiler baktığında direk tıklayıp sayfaları görebilecekler
kızlar adımı ve resmimi değiştirdim burda dertlerimizi falan paylaşıyoruz nickten çok belli oluyodu ismim dışardan insanlar girip okuyabiliyo neticede
Günaydın kızlar, döndüm uzun bi aradan sonra
Yeniden öğrenci oldum kuzum
Artık öğretmen adayı bir sosyologum
Pedagojik formasyonu kazandım
Düğün işlerini yavaşlattık artık. Neden? Çünkü nereye gitsek daha çok erken diyor sinirleniyoruz yaa.
Dans kursuna gittik daha erken unutursunuz dedi, Nisan gibi gelin dedi, ayakkabını da al gel dedi. Ayakkabı bakmaya gittim malum mor istiyorumMor ayakkabı yok piyasada, Mart gibi gelir gelirse dedi tüm mağazalar. Kına elbisesi için gidiyoruz Mart'ta gelecek yeniler, şimdi hiç bişey kalmadı elimizde diyorlar. Eve zaten Marttan önce bakamayız kira olacağı için. Neyse ki onları dinlemeden takıları aldık yoksa yine Mart'ı bekleyecektik
Aç canım merakla bekliyor olicimDur açayım o zaman
iyi yapmışsın bende o yüzden ismimi değiştirdim zaten :)
hoşgeldin canımmm çok sewindim hayırlısı olsun bende bi değişiklik yok şu an biraz duraksamadayız belirtilen sebeplerden dolayı bu ay nasipse nikah işi ve gelinliği halletcz sorada evi bi tutsak başlayacak koşturmaca
Aç canım merakla bekliyor olicimNasıl gaza getiriyorum ama insanı
ya benzer bi olay bendede var canım kayınvalidem bi tane bilezik koymuştu biz nişanlanmadan önce pazar günü çıkardı şimdi 4 tane daha alıp koycam dedi o ilk aldığımıda diğerleriyle takım yapayım mı yoksa temizleteyim mi dedi bende şimdi onu geri ver yenisini al arada zarar olur dedim modeli farklı olması sorun değil dedim napsam acaba ya takım mı olsa hepsiSağol canım teşekkür ederim. Ev işi nasıl büyüyor gözümde
Kayınvalidem almış zamanında bileziklerimi. Onları bileğime göre istediğim modelle değiştirdik. Çok içime sindi. Takı setimi de aldık. Biz bi gram söylemedik. Ayıp geliyor bana biraz
Fenaaaa
Canım bence hepsinin takım olmasına gerek yok eğer sürekli takacak biri değilsen ama ilerde takarım düğünlerde falan diyorsan bütün bileziklerini tek bir takım halinde yaparsın düğün sonrasında kendinya benzer bi olay bendede var canım kayınvalidem bi tane bilezik koymuştu biz nişanlanmadan önce pazar günü çıkardı şimdi 4 tane daha alıp koycam dedi o ilk aldığımıda diğerleriyle takım yapayım mı yoksa temizleteyim mi dedi bende şimdi onu geri ver yenisini al arada zarar olur dedim modeli farklı olması sorun değil dedim napsam acaba ya takım mı olsa hepsi
Canım biz şöyle yaptık, kaynınvalidemin aldığı bileziklerin hepsi aynı model. Teyze-dayı-dede 3'ü aynı model olcak. Diğer takılacak olanları da 3'er 3'er aynı model yapacağım ben. İşçilik yoksa birebir değiştirirler, bence değiştir.ya benzer bi olay bendede var canım kayınvalidem bi tane bilezik koymuştu biz nişanlanmadan önce pazar günü çıkardı şimdi 4 tane daha alıp koycam dedi o ilk aldığımıda diğerleriyle takım yapayım mı yoksa temizleteyim mi dedi bende şimdi onu geri ver yenisini al arada zarar olur dedim modeli farklı olması sorun değil dedim napsam acaba ya takım mı olsa hepsi
dimi ya kafam karıştı ama annem siyaha karşı çıkıyo için kararır yemek yapasın gelmes diyo bende ne güzel işte yemek yapmamak için bahane olur bana diyorumben beyaz eşyaları siyah aldım canım.
neden boğsun pembe koyu siyah açık gayet hoş durur.
sanırım gri olcak canım gerçi fikrim değişebilir bakmaya gittiğimizde iyi düşünmem lazım sonuçta yıllarca kullanılacak bişeySiyahın boğmasından ziyade temizliği zor canım el izi oluyor aklında bulunsun sürekli elinde bez gezmek zorundasın ama grisi çok siyahı az olarak tercih edersen yine idare eder o şekilde bence
ya işte takmam ki ben onları sevmem yani ilk aldığının modeli şöyle kalın bişey bide yanyana çok kaba durur ben ev alırken falan bozdururum yatırım amaçlı yani
Canım bence hepsinin takım olmasına gerek yok eğer sürekli takacak biri değilsen ama ilerde takarım düğünlerde falan diyorsan bütün bileziklerini tek bir takım halinde yaparsın düğün sonrasında kendin
takmicam için gerek yok dedim ben ama kayınvalidemde sen bilirsin kızım bayramda gezmede falan takarsın yeni gelinde güzel durur abartı olmaz dedi gene bi kuyumcuya gittiğimizde sorarım arada fark olmuyosa aynı model alırımCanım biz şöyle yaptık, kaynınvalidemin aldığı bileziklerin hepsi aynı model. Teyze-dayı-dede 3'ü aynı model olcak. Diğer takılacak olanları da 3'er 3'er aynı model yapacağım ben. İşçilik yoksa birebir değiştirirler, bence değiştir.
Biz ınox tercih ettik canım gri yani fırın belki siyahlı grili olur ama ocak kısmı kesinlikle ınox tercih edeceğimsanırım gri olcak canım gerçi fikrim değişebilir bakmaya gittiğimizde iyi düşünmem lazım sonuçta yıllarca kullanılacak bişey
ya işte takmam ki ben onları sevmem yani ilk aldığının modeli şöyle kalın bişey bide yanyana çok kaba durur ben ev alırken falan bozdururum yatırım amaçlı yani Eki Görüntüle 1402123
Sağol canım, şey ya ben seni hatırlayamadım ama
Fenaaaa
Ben de normalde takmam ama gezmeye giderken falan çok seviyorum, gelin moduna sokuyor insanı.takmicam için gerek yok dedim ben ama kayınvalidemde sen bilirsin kızım bayramda gezmede falan takarsın yeni gelinde güzel durur abartı olmaz dedi gene bi kuyumcuya gittiğimizde sorarım arada fark olmuyosa aynı model alırım
bizde akrabalar böyle kalın bilezik takmaz oyüzden farklı olur yani onların takacaklarıyla benimkiler
canım nasıl üst üste biniyo kafam karıştıMutella canım takılar alındıysa sana sormam en mantıklısı :)
Ben pek takı işinden anlamam nişanda da sen beğen demişlerdi ölesine beğendim. Meğer beğendiğim trabzon bilezikmiş :)) Şimdi onları takınca düz olduğu için üst üste biniyor. Düğün dışında o bilezikleri takmayacağım ama üst üste gelmesi hiç hoşuma gitmiyor.. Düğün de de aynısından alırız dediler bende birley dememiştim. Şimdi bende onları değiştirsem dügünde de bundan alın desem ayıp olur mu diye düşünüyorum ama.. altın işinden anlamadığım için zarar eder mi bilmiyorum. Sonra netten bakınca bileziklerin 22 ayar 20 gr. olduğunu öğrendim. Eş değer bilezikle değiştiriyor mu kuyumcular yoksa üzerine para istiyorlar mı? Üst üste binmeyecek bilezik nasıl olmalı fikriniz var mı kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?