2015 Haziran Gelinleri

Canım öncelikle hayırlı olsun benimde 7 haziran ama akşam olucak düğünüm bence akşam saatine alın sonuçta farklı bi güne almıcaksınız tarihi akşama okucak yani düğün ben bi pek sorun olcağını sanmıyorum siz misafire değil misafirler size ayak uydursun sonuçta sizin en özel gününüz yani

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/04/son/sonyas29.asp

eskilerde şöyle bir haber gördüm.. Bence olur sonuçta 7 hazirana alan çok kişi var, hangi biri iptal edilecek.

Cok tesekkur ederim cvp icin seninde hayirli olsun Insallahh :) aksam olmasida super olmus senin :) Malesefki bizde aksamda bir onceki aksamda dolu o yuzden alamiyoruz ysk ile gorustuk kurul kararı çıkmadı çıktığında netleşicek diyor valla ne olcak ne yapcaz bilemedim

Kızlar kınamda dagıtmak icin birsey yapma arayısındaydım... Kendimce internetten gördügum modellerden birseyler yaptim... İlk yapısim biraz hatalar var ama sizce nasil olmus.... Bunlari yapmaya devam mi ediyim yoksa sabun siparişi mi veriyim... Acemilikle biraz kötü oldu...

Eklentiler

• 20150201_213536.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 61

canım vaktin varsa yapabilirsin daha anlamlı olur hele ki el becerin varsa kendin yap derim ama benim ne vaktim ne de el becerim olmadığından hazır alacağım

Ne kadar güzel olmuşlar eline sağlık eğer sıkılmadan yaparım diyorsan kendin yap bence hem keyifli olur hemde güzel bi anı olur senin için

canım vaktin varsa yapabilirsin daha anlamlı olur hele ki el becerin varsa kendin yap derim ama benim ne vaktim ne de el becerim olmadığından hazır alacağım
Dügüne kadar yapabilirim diye düsunüyorum... Bunlara pek özenemedim ama kolay geldi...Kes yapıstir sonucda...

Ne kadar güzel olmuşlar eline sağlık eğer sıkılmadan yaparım diyorsan kendin yap bence hem keyifli olur hemde güzel bi anı olur senin için
Sıkılmam çok fazla yapmiyacagim kinaya cok kisi gelmiyecek bide sadece bayanlara dagıtmayı düsünüyorum... Sadece aklıma takilan elim alısirmi dahâ güzel yapabilirmiyim, yamuk yumuk kesmisim hep...Çok kararsız kaldim...

Canım tabiki elin alışır ayrıca neyle kestiğini bilmiyorum ama kaş makasları var ya onlarla kessen daha kolay olur gibi geldi

Canım tabiki elin alışır ayrıca neyle kestiğini bilmiyorum ama kaş makasları var ya onlarla kessen daha kolay olur gibi geldi
Normal makasla kestim canim onunla da pek detaylara inemedim ... Kalıplari kendim elle çizdim ondanda duzgun degil...Bugün daha ölcülü bir kalıp cizip birde öyle deneyecegim....

canım bunlar çok tatlı olmuş
valla sen söylemesen ben hazır aldın sanırdım
bazı yerlerini yamuk kestim falan demişsin bence olsun yaptıkça elin düzelir fırsatın varsa bunlara devam et kendi emeğin daha bi kıymetli olur

Çok teşekkürler canım... Vaktim var canım bunlar yarım saatimi almadı ilk defa yaptığım halde tek korkum begenmezlerse diye...

Çok teşekkürler canım... Vaktim var canım bunlar yarım saatimi almadı ilk defa yaptığım halde tek korkum begenmezlerse diye...
beğenirler canım niye beğenmesinler sen kendi el emeğinle yapmışsın ve hazırlardan bi farkıda yok açıkcası arkasına mıknatısta yapıştırabilirsin buzdolabına falanda yapıştırabilirler çok hoş bence :)

Canım bence çok şirin olmuşlar.. Kendi el emeğin kadar değerli hiç birşey olamaz bence devam et yapmaya

iyi haftalar olsun gelincikleerrrr

İyi haftalar canımm... Bir hafta daha gitti bizim şafaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…