2015 Haziran Gelinleri

günaydınnnnn uykusuzum acaip
Günaydın canım bugün nasılsın dün çok yoğundum bugünde öyleyim ama bir selam vereyim dedim
Anladım canım ters bir zamana gelmiş eminim nişanlında arsa almayı pek istemiyordur ama geçim derdi ev sıkıntısı falan hep birşeyler yapmaya farklı çıkış yolları bulmaya çalışıyoruz bence önce onu bir dinle sonra yok olmaz bitanem de geç
Canım ne oldu böyle ani kararlar tepkiler verme silmek engellemek ne demek herkeste oluyor böyle tartışmalar aşk sevgi bunları aşmak için canım benim söylemeseydin keşke ailene bir oturun konuşun
Canım illa birşey yaşansın yaşanmasın düğünden sonra sarılarak uyuyun farketmez bence nişanlını ikna et ufak basit bir otel bile olsa orada kalın derim ben

günaydınn kızlaarrr hayırlı cumalar :)

bal-arisi ve toz-pembe kızlar naptınız durumları düzeltebildiniz mi?
günaydın canımm
aramız düzeldi dün baya konuştuk güzel dille anlattım ben arsa olayına karşı değilim dedim
ama öncelik ev dedim arsayı gene alırız bende çok isterim falan diye konuştum
oda neden arsa istediğini anlattı bana gene yüzyüze konuşcaz bu konuyu arsa alırsak nasıl olur ev alırsak nasıl olur bütün artıları eksileri yazıcam senin için dedi ondan sonra karar veririz dedi tamam dedim bende allaha şükür düzeldi aramız
aslında benim yüzümden oldu tartışma en baştan dinlemedim onu direk bağırıp çağırmaya başladım buda stresten oluyo galiba
aslında fevri davranmadan sakince konuşunca mutlaka ortak bi nokta bulunuyo
inşallah bal-arisi arkadaşımda bi an önce çözer sorununu barışırlar

günaydın canım
aynen benim ters zamanıma geldi onun fikirlerini dinlemeden direk karşı çıktım aslında oturup sakince konuşunca herşey çözülüyo bakalım beraber bütün ayrıntıları konuşup ortak bi karar vericez aramız düzeldi şimdi çok şükür

Çok sevindim canım inşallah bundan sonra olmasın öyle şeyler

canımmm bende cuma harareti var walla aksine de bütün hafta doğru düzgün iş yokken bugün acaip yığılacak gibi duruyor ablamla yiğenim geldi dün akşam Biga'dan tüm akşam onla oynadım güzel geldi walla azcık kafam dağıldı

canımmm çok sevindim aynı nişanlımsın yaaa o da öyle oluyor bazen dinlemeden höt höt oluyor sonra özür diliyor stresten oluyor diyor. bak sen kendi hatanı kabullenmişsin bundan sonra yapmazsın olur biter nolck ki. ortak bir hayata başlıyorsunuz ikinizde sizin için en iyi olanı istemekte haklısınız umarım orta yolu içinize en çok sinen şekilde bulursunuz.

inşallah canım teşekkür ederim sende çok destek oldun dün sayende sakinleştim biraz
bazen cadılığım tutuyo işte ama engel olmaya çalışcam kendime

Bende de hafta sonu yeni yıl açılışı falan sanırım bir kaç hafta daha nefes alamam Şubat ortasından sonra toparlarım

günaydınn kızlaarrr hayırlı cumalar :)

bal-arisi ve toz-pembe kızlar naptınız durumları düzeltebildiniz mi?

Günaydın canımm,

Evet düzeldi ben tamamen yanlış anlamışım. Boşuna kendimi o kadar üzdüm aynı şekilde onu da..
Ahh ben ahh.. Bana yalan söylediğini düşünmüştüm şuan çok utanıyorum..
Neyse ki sorun yok :)

Canım çok sevindimmm
fevri davranmamak gerekiyo işte bende fevri davrandım bağırıp çağırdım
neyse sonunda halletmiş olduk olur böyle şeyler arada çok sevindim sizin adınıza

Canım çok sevindim.. Bak ne güzel anlaşmışsınız, sakin sakin konuşup karşılıklı fikir paylaşımı yapınca tartışmaya girmeye gerek kalmıyor. Çok sevindim

Ayyy şükür.. Dün msjını okuyunca şok oldum gerçekten çok üzülmüştüm.. Ama şimdiiii sevinme vakti
Anlamadan dinlemeden birbirinizi üzmeyin nolur, şu an nişanlı olduğumuz kişiler 3-4 ay sonra kocamız olacak. Aynı hayatı, aynı yastığı paylaşıcaz bir ömür, her konuda bize herkesten yakın kişiler yine onlar olacak.. Paylaşmayı, anlaşmayı öğrenmemiz lazım.. Çok sevindim, bi daha yapmayın böyle şeyler..

Canım bazı sorunlarım vardı hiç moralim yoktu giriyordum ama aktif değildim... Yine de takip ettim sizi ama
ahh ahh haziran gelinlerine bi haller oldu son zamanlarda benimde moralim yoktu hiç kavga etmiştik nişanlımla allahtan çözüldü senin niye morelin yoktu canım sizde mi kavga ettiniz son günlerde çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz da

aynen öyle canım sanırım stresten oluyo bunlar biz pek nadir kavga ederiz aslında neyseki çözdük
evlenincede mutlaka ufak tefek tartışmalar çıkar uzatmamak önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…