- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.941
Aslında yaptım bi kac şey. Düğün yerleri tutuldu balayı yerini rezervasyon yaptik bi ev bulduk onu tutucaz daha tutmadik .. eşyalar alınmadı daha büyük esyalaar.. küçük ev aletleri tekstil olanları aldım tabak çanak aldım.. ama neden se bi sıkıntı var
Canım bizimde düğün yeri balayı Ayarladik.. mobilya beyZ esya daha almadık nikah islemlerinide yapmadık ev tutulcak off off gelinlik için para ödedik dikdirmeye gidicem daha kinalik ayarlamadim anca küçük ev aletleri nevresim takımları çeyiz setlerini aldım .. nasıl olcak bilmiyorumcanımm hoşgeldinn walla buradaki kızlara göre ben oldukça gerideyim sanırım sadece balayı ve düğün kına yerini tuttuk , beyaz eşyaları aldık onun dışında ne gelinlik ne nikah işlemleri ne mobilya hiçbirşey yok işin kötüsü hararet de çöküyor önümüzdeki ay başlayacağız bakalım bizde koşturmaya. sende durum nasıl?
Canım bizimde düğün yeri balayı Ayarladik.. mobilya beyZ esya daha almadık nikah islemlerinide yapmadık ev tutulcak off off gelinlik için para ödedik dikdirmeye gidicem daha kinalik ayarlamadim anca küçük ev aletleri nevresim takımları çeyiz setlerini aldım .. nasıl olcak bilmiyorum
kızlar bende çok kötüyüm bugün.
Bizde tartıştık epey büyük.. Sildim onu heryerden faceden instagramdan whatsapptan engelledim teldende engelledim.
Ayrıldığımıda söyledim.
Anneme babamada söyledim bittiğini..
Haziran gelinciklerim ne oldu bize böyle ?
Doğru söylüyosun canım aradı tekrar konuştuk bu sefer sakindim aklından geçen şeyleri anlattı bende kendi aklımdan geçen şeyleri anlattım tatışmadan konuştukçok normal canım hepimiz ara sıra oluyor bu durum maalesef o aradıysa şimdi de sen ara gönlünü al hem onu da anla çocuk sizin geleceğiniz için düşünüyor.
canımm naptınn öyleekızlar bende çok kötüyüm bugün.
Bizde tartıştık epey büyük.. Sildim onu heryerden faceden instagramdan whatsapptan engelledim teldende engelledim.
Ayrıldığımıda söyledim.
canım aynı durumdayız merak etme bizde düğün yeri tutuldu balayı ayarlandı fotoğrafçı kuaför de tamam bak siz evi bile kararlaştırmışsınız yetişir herşey içini ferah tut :)Aslında yaptım bi kac şey. Düğün yerleri tutuldu balayı yerini rezervasyon yaptik bi ev bulduk onu tutucaz daha tutmadik .. eşyalar alınmadı daha büyük esyalaar.. küçük ev aletleri tekstil olanları aldım tabak çanak aldım.. ama neden se bi sıkıntı var
Doğru söylüyosun canım aradı tekrar konuştuk bu sefer sakindim aklından geçen şeyleri anlattı bende kendi aklımdan geçen şeyleri anlattım tatışmadan konuştuk
arada olcak böyle şeyler tabi tuzu biberi işte dimi
evet canım yaa insan ister istemez stres oluyo nasıl olcak nasıl yapcaz üstesinden gelebilirmiyiz falan diye diye geriliyoruz iştekesinlikle ya bu dönemde herkesin oluyor kimle konuştuysam hep böyle sonuçta rahat bir yaşamdan sorumluluuk dolu bir hayata geçiş yapıyoruz sevdiğimiz adamlarla tabi sorumluluklar korkutur
evet canım yaa insan ister istemez stres oluyo nasıl olcak nasıl yapcaz üstesinden gelebilirmiyiz falan diye diye geriliyoruz iştebal-arisi arkadaşımada çok üzüldüm bak inşallah hemencik barışırlar
Inş. İnsan ister istemez sıkıntı yapiyo allah yardımcımız olsun balayı için nereye gidiyosunuz canimcanım aynı durumdayız merak etme bizde düğün yeri tutuldu balayı ayarlandı fotoğrafçı kuaför de tamam bak siz evi bile kararlaştırmışsınız yetişir herşey içini ferah tut :)
saklı göl evlerine gidicez canım otel istemedik daha doğayla iç içe sakin biyer arıyoduk orayı bulduk ayarladık hemenInş. İnsan ister istemez sıkıntı yapiyo allah yardımcımız olsun balayı için nereye gidiyosunuz canim
Inş canım ya hakkımızda hersyein hayırlısı huzur olsunda herşey düzelir ..yetişir canım yaa bende bazen çok stres oluorm bazende amaann asıl olması gerekenler olsun gerisi ufak ufak ayarlanır diyorum noksansız olmaz illaki çıkacak eksikler biraz sıkışacağız ama olsun
aminn canım allah hakkımızda hayırlısını versin ama şu zamanlarda sabırlı olmamız lazım yoksa iki tarafta gergin oluyo ayrılıklar olmasınn inşallahinşallah canım yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır hepimizeeeee
Bizde bu seneki tatilde 1 günlüğüne bodruma ugramistik orayi beğendik seneye buraya gelliriz diye karrlaastirmistik oda balayına kismetmis.. bodrum vogue hotel Ayarladik canımsaklı göl evlerine gidicez canım otel istemedik daha doğayla iç içe sakin biyer arıyoduk orayı bulduk ayarladık hemen
siz nereye gidiceksiniz ?
ohh aşkla gidin canımm gönlünüze göre olur inş. herşeyBizde bu seneki tatilde 1 günlüğüne bodruma ugramistik orayi beğendik seneye buraya gelliriz diye karrlaastirmistik oda balayına kismetmis.. bodrum vogue hotel Ayarladik canım
Canım naptın sen yaa.. Son bir kaç gündür bende de bir durgunluk var o yüzden sessizce takip ediyordum forumu ama msjını görünce dayanamadım.. Geçim telaşesi böyle daha nice kavgalarımız olacak, ilk kavgalardan hemen ayrılık düşünürsek bu adamla ömrümüzü nasıl geçireceğiz bunu düşün kuzucum.. Problem ne, neden kavga ettiniz canım? Çözülemeyecek bir konu mu ki hemen böyle kestirip attın??kızlar bende çok kötüyüm bugün.
Ayrıldığımıda söyledim.
canım illa o gece yaşanacak diye bişey yok bence nişanlınla konuş ne biliyim ben rahat edemem de daha özel olmasını istiyorum falan de şahsen ben hiç rahat edemezdim yada düğününüzün olacağı şehirde 1 gecelik şık bi otel ayarlayabilirsiniz başbaşa olun derim ilk gecenizdekızlar kafama ne zamandır bir şey takılıyor. bizim düğünümüz yaşayacağımız şehirden başka bir yerde olacak. yani düğün akşamı muhtemelen eşimin ailesinin evinde geçireceğiz. ben o özel günü hiç böyle düşünmemiştim çok mutsuzum. ertesi gün uçakla döneceğiz ertesi günde balayına ama ne bileyim işte kafama takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?