2015 Haziran Gelinleri

bence en önemli kısmı atlatmışsınız ev bulmakla ama daha erken değil mi ne zaman tutacaksınız?

Canım bizimde düğün yeri balayı Ayarladik.. mobilya beyZ esya daha almadık nikah islemlerinide yapmadık ev tutulcak off off gelinlik için para ödedik dikdirmeye gidicem daha kinalik ayarlamadim anca küçük ev aletleri nevresim takımları çeyiz setlerini aldım .. nasıl olcak bilmiyorum

yetişir canım yaa bende bazen çok stres oluorm bazende amaann asıl olması gerekenler olsun gerisi ufak ufak ayarlanır diyorum noksansız olmaz illaki çıkacak eksikler biraz sıkışacağız ama olsun

kızlar bende çok kötüyüm bugün.
Bizde tartıştık epey büyük.. Sildim onu heryerden faceden instagramdan whatsapptan engelledim teldende engelledim.
Ayrıldığımıda söyledim.
Anneme babamada söyledim bittiğini..
Haziran gelinciklerim ne oldu bize böyle ?

yaaa saçmalamayın yaaaa sakın ilk büyük kavgada ne demek ayrılmak kelimesi lütfen ben çok üzülüyorum böyle durumlarda illaki atlatacaksınız noldu ki bu kdr yawrum ya?

canım benden sana tavsiye kavgalarını hele hele de bitti gibilerinden asla ailene aksettirme konularını onlar hep senin yanında olacak seni haklı görecektir sen yarın öbür gün nişanlınla barışırsın ama ailen hep düşünür kızımızı üzer mi falan diye

çok normal canım hepimiz ara sıra oluyor bu durum maalesef o aradıysa şimdi de sen ara gönlünü al hem onu da anla çocuk sizin geleceğiniz için düşünüyor.
Doğru söylüyosun canım aradı tekrar konuştuk bu sefer sakindim aklından geçen şeyleri anlattı bende kendi aklımdan geçen şeyleri anlattım tatışmadan konuştuk
arada olcak böyle şeyler tabi tuzu biberi işte dimi

canımm naptınn öylee
bende dün çok sinirlendim ağladım bayaa şimdi biraz sakinim
sakin ol biraz canım benim çok üzüldüm bak şimdii
nazar mı deydi noldu bize bilmiyorum düğün stresinden oluyo hep bunlar
siz niye tartıştınız canım fevri davranmasaydın keşkee

canım aynı durumdayız merak etme bizde düğün yeri tutuldu balayı ayarlandı fotoğrafçı kuaför de tamam bak siz evi bile kararlaştırmışsınız yetişir herşey içini ferah tut :)

kesinlikle ya bu dönemde herkesin oluyor kimle konuştuysam hep böyle sonuçta rahat bir yaşamdan sorumluluuk dolu bir hayata geçiş yapıyoruz sevdiğimiz adamlarla tabi sorumluluklar korkutur

kesinlikle ya bu dönemde herkesin oluyor kimle konuştuysam hep böyle sonuçta rahat bir yaşamdan sorumluluuk dolu bir hayata geçiş yapıyoruz sevdiğimiz adamlarla tabi sorumluluklar korkutur
evet canım yaa insan ister istemez stres oluyo nasıl olcak nasıl yapcaz üstesinden gelebilirmiyiz falan diye diye geriliyoruz işte bal-arisi arkadaşımada çok üzüldüm bak inşallah hemencik barışırlar

inşallah canım yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır hepimizeeeee

canım aynı durumdayız merak etme bizde düğün yeri tutuldu balayı ayarlandı fotoğrafçı kuaför de tamam bak siz evi bile kararlaştırmışsınız yetişir herşey içini ferah tut :)
Inş. İnsan ister istemez sıkıntı yapiyo allah yardımcımız olsun balayı için nereye gidiyosunuz canim

Inş. İnsan ister istemez sıkıntı yapiyo allah yardımcımız olsun balayı için nereye gidiyosunuz canim
saklı göl evlerine gidicez canım otel istemedik daha doğayla iç içe sakin biyer arıyoduk orayı bulduk ayarladık hemen
siz nereye gidiceksiniz ?

yetişir canım yaa bende bazen çok stres oluorm bazende amaann asıl olması gerekenler olsun gerisi ufak ufak ayarlanır diyorum noksansız olmaz illaki çıkacak eksikler biraz sıkışacağız ama olsun
Inş canım ya hakkımızda hersyein hayırlısı huzur olsunda herşey düzelir ..

inşallah canım yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır hepimizeeeee
aminn canım allah hakkımızda hayırlısını versin ama şu zamanlarda sabırlı olmamız lazım yoksa iki tarafta gergin oluyo ayrılıklar olmasınn inşallah

saklı göl evlerine gidicez canım otel istemedik daha doğayla iç içe sakin biyer arıyoduk orayı bulduk ayarladık hemen
siz nereye gidiceksiniz ?
Bizde bu seneki tatilde 1 günlüğüne bodruma ugramistik orayi beğendik seneye buraya gelliriz diye karrlaastirmistik oda balayına kismetmis.. bodrum vogue hotel Ayarladik canım

Canım naptın sen yaa.. Son bir kaç gündür bende de bir durgunluk var o yüzden sessizce takip ediyordum forumu ama msjını görünce dayanamadım.. Geçim telaşesi böyle daha nice kavgalarımız olacak, ilk kavgalardan hemen ayrılık düşünürsek bu adamla ömrümüzü nasıl geçireceğiz bunu düşün kuzucum.. Problem ne, neden kavga ettiniz canım? Çözülemeyecek bir konu mu ki hemen böyle kestirip attın??

kızlar kafama ne zamandır bir şey takılıyor. bizim düğünümüz yaşayacağımız şehirden başka bir yerde olacak. yani düğün akşamı muhtemelen eşimin ailesinin evinde geçireceğiz. ben o özel günü hiç böyle düşünmemiştim çok mutsuzum. ertesi gün uçakla döneceğiz ertesi günde balayına ama ne bileyim işte kafama takılıyor.

canım illa o gece yaşanacak diye bişey yok bence nişanlınla konuş ne biliyim ben rahat edemem de daha özel olmasını istiyorum falan de şahsen ben hiç rahat edemezdim yada düğününüzün olacağı şehirde 1 gecelik şık bi otel ayarlayabilirsiniz başbaşa olun derim ilk gecenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…