- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.901
bal-arisi canım sen duvağını düğünde nasıl kullanaksın? mesela ben yakışırsa eğer rahibe duvak istiyorum orda da saç rengi çok çok gözükmüyor zaten tek renk ideal oluyor ama dağınık topuz yaptıracaksan tabi iyice düşünmen lazım saç rengin daha çok görünecektir çünkü.
evet ben bide üşenirim o elektrikli ronroları çıkar fişe tak sonra kaldır falan bu çok pratik geldi bana teşekkür ederim canım bilgiler için
Diş eti tedavisi oldum bugünde dikişler alındı falan kaplamalara geçemedik daha rahat 2 haftamız var
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım.
Dişler çok önemli misss gibi gülümsersin düğündee :)
tatlımm benim gelinliğin sırtı çook güzell düz açık değill.
o yüzden sırtım açık olması gerekiyor. Saçımı ensede sıkı topuz yaptırıcam yani gözlerim çekilecek suratım ortaya çıkacak.
Saçımada aksesuar takacağım taç değil tülü önüme duvak gibi gelen bir toka yada şapkalı birşey.
Sanırım bu durumda + bir duvak kullanamayacağım.
Zaten duvak kullanırsam hem gelinliğin sırtı kapanır hemde gelinliğime ek olarak çıtçıtlı kuyruk yapılacak içeriye girerken falan duracak o kuyruk nikahtan sonra oynarken çıkaracağım
yaa çıtçıtlı bende düşünüyorum arkadaşım öyle yapmıştı çook rahat etmişti eteğine kimse basmamıştı oynarken
Aynen öyle canım.
Benim gelinlik balık dizlerden aşağı kabarık olacak.
Uzun kuyruk istedim ama oynarken zorlanacağımı söyledi. Çareyi çıtçıtlı kuyrukta bulduk.
Fikrin olsun diye resmini paylaşıyorum.
oo süpermişş canımm bayıldım bakalım bende şubatta gideceğim söyliyim gelinlikçiye yaparlarmı böyle. ben prenses veya A kesim istiyorum. yaparlar heralde diye düşünüyorum.
aynı şeyi bende düşündüm iyice balon gibi olur bu seferde. bakalım bi soriim. zaten büyük ihtimal A kesim alıcam gibi duruyorYaparlar canım ama prenses zaten kabarık ya birde bunu takınca çok kaba durabilir.
Bence A kesime daha çok yakışır..
aynı şeyi bende düşündüm iyice balon gibi olur bu seferde. bakalım bi soriim. zaten büyük ihtimal A kesim alıcam gibi duruyor
Bana özelden mailini atsana, A kesim çok güzel bir gelinlik paylaşıcam seninle
tantitonide olduğunu bilmiyodum canım onada bakayım ozaman fiyatı daha uygundur belki ordatantitonidede öle elektriksiz sogan dograyıcı falan var canım baktınız mı onlara.
ayrıca yagdanlıgın kırmızı ve cam gibi olanıda war tupperda onlara bak görünüşü çok daha güzel onlarda yağ damlatmıyor
canım bu gelinlik senin mi ? çok hoş gözüküyoAynen öyle canım.
Benim gelinlik balık dizlerden aşağı kabarık olacak.
Uzun kuyruk istedim ama oynarken zorlanacağımı söyledi. Çareyi çıtçıtlı kuyrukta bulduk.
Fikrin olsun diye resmini paylaşıyorum.
canım bu gelinlik senin mi ? çok hoş gözüküyo
amin canım darısı bana inşallahevet tatlım benimm modelimm..
teşekkür ederimm, daha güzeli senin olsun inşallah..
kızlar ne güzel konusuyosunuz ya... ben cok sıkıntıdayım surda 4 ay kaldı sanki hiç birsey yetişmicek gibi.. yardım edin banaaa... ihtiyacım var size..bizde taksit olmicak aileler alıcak allahtan beyaz eşya mobilya falan 1 haftada hallolur heralde evide mart sonu nisan başı gibi tutsak mayısın ortasında hazır olur herşey oyüzden böyle düşüne düşüne bana bi rahatlık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?