- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.821
Canım iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice mutlu yaşlara inşallahçok iyiym canımmm çünkü bugün benim doğumgününümmm :)) aslında 1 yaş daha yaşlanmak ne kadar iyi ama olsun bugün fazlasıyla şımardım sabahtan beri :)
http://www.n11.com/arama?q=beyaz+dantel+elbise&pg=2 linke bir bak bakalım.
Benim hoşuma giden elbiseler oldu burada.
çok iyiym canımmm çünkü bugün benim doğumgününümmm :)) aslında 1 yaş daha yaşlanmak ne kadar iyi ama olsun bugün fazlasıyla şımardım sabahtan beri :)
Canım iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice mutlu yaşlara inşallahHer yaşın bir güzelliği var öyle düşünme
Canım n11'in altını üstüne getirdim.. Fashion Coctail de öyle.. Bir kaç model beğendim aslında ama tam olarak tatmin edemedi beni
Canımm nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun
Martle Adaşımmmm iyiki dogdunnn iyiki tanıştıkk :)
Sevdiklerinlee geçiregin nice güzel yılların olsunn..
Gönlünden geçen tüm dileklerin gerçek olsun inşallah
Canım doğum günün kutlu olsun kocişinle nice mutlu huzurlu senelereeçok iyiym canımmm çünkü bugün benim doğumgününümmm :)) aslında 1 yaş daha yaşlanmak ne kadar iyi ama olsun bugün fazlasıyla şımardım sabahtan beri :)
Canım doğum günün kutlu olsun kocişinle nice mutlu huzurlu seneleree
günaydın canımm valla haklısın bi sakinlik varGünaydınlar bir sakinlik var topikte canlanın kızlar
Canım yoruluyoruz aslında çok normal bana da bir rahatlık geldi ama aslında bir çok işimizi hallettik o yüzden diğerlerini de zaman var hallederiz diyorum sadece şuanda tek kafamda olan nikah başvurusu zaman açısından diğer işler maddiyat olsun anında çözülürgünaydın canımm valla haklısın bi sakinlik var
ben kendi adıma söyleyeyim düğünle ilgili hazırlıkları bıraktım nedenini bende bilmiyorum kaç haftadır bir iğne bile almadım hafta sonu nişanlımla ev bakmaya diye çıktık yarım saate sıkıldım hadi gidip masa tenisi oynayalım dedim
acayip bi rahatlık var üstümde ya iyi mi kötü mü bilemedim
biz daha pek bişey halledemedik aslında ama genede rahatlık var üstümde ya en büyük işer bekliyo mobilyalar beyaz eşyalar halısı perdesi daha ev tutmadık onları oyüzden bekletiyoruz nikah başvurusu var daha dediğin gibi nişanlımın işleri bu ara çok yoğun sabah 7 de işe gidiyo gece 11 de eve dönüyo şubatın sonunda inşallah ellerindeki iş bitince rahatlicak nikah başvurusunuda ancak ozaman yapabiliriz gibiCanım yoruluyoruz aslında çok normal bana da bir rahatlık geldi ama aslında bir çok işimizi hallettik o yüzden diğerlerini de zaman var hallederiz diyorum sadece şuanda tek kafamda olan nikah başvurusu zaman açısından diğer işler maddiyat olsun anında çözülür
biz daha pek bişey halledemedik aslında ama genede rahatlık var üstümde ya en büyük işer bekliyo mobilyalar beyaz eşyalar halısı perdesi daha ev tutmadık onları oyüzden bekletiyoruz nikah başvurusu var daha dediğin gibi nişanlımın işleri bu ara çok yoğun sabah 7 de işe gidiyo gece 11 de eve dönüyo şubatın sonunda inşallah ellerindeki iş bitince rahatlicak nikah başvurusunuda ancak ozaman yapabiliriz gibi
bizde taksit olmicak aileler alıcak allahtan beyaz eşya mobilya falan 1 haftada hallolur heralde evide mart sonu nisan başı gibi tutsak mayısın ortasında hazır olur herşey oyüzden böyle düşüne düşüne bana bi rahatlık geldiAnladım canım yoğunlukta yapacak birşey yok bizimde yoğundu daha yeni bu ay içinde bakabilicez bizde nikah işine ev halledildiğinde alınır onlar dediğim gibi sadece maddiyata bakıyor o işler biz tasksitle ödemek zorunda olduğumuzdan erkenden aldık
canım eşyalarınız nerde duruyo aldığınız yerde mi kaldı nasıl yaptınız merak ettimAnladım canım yoğunlukta yapacak birşey yok bizimde yoğundu daha yeni bu ay içinde bakabilicez bizde nikah işine ev halledildiğinde alınır onlar dediğim gibi sadece maddiyata bakıyor o işler biz tasksitle ödemek zorunda olduğumuzdan erkenden aldık
bizde taksit olmicak aileler alıcak allahtan beyaz eşya mobilya falan 1 haftada hallolur heralde evide mart sonu nisan başı gibi tutsak mayısın ortasında hazır olur herşey oyüzden böyle düşüne düşüne bana bi rahatlık geldi
canım eşyalarınız nerde duruyo aldığınız yerde mi kaldı nasıl yaptınız merak ettim
iyi yapmışsınız canım benim herşey bi anda olcak şuanki rahatlığımı özlicem üst üste gelcek aileler evin tutulmasını bekliyo evi tuttuktan sonra bi anda alıncak herşey sen iyi yapmışsın kafan rahat büyük şeyleri halletmişsin valla darısı benim başıma canımmO yüzden canım kafanı takma bak ne güzel sıralamaya koyuyorsun demek ki kolay olacakBizim yerlerinde duruyor canım biz taksitle ödemeye başladık sadece mobilyaları Doğtaştan almıştık zaten ev belli olduktan sonra getirticez renklerini falan belirlenmişti masa tv sehpası falan kaldı o da ev belli olduktan sonra beyaz eşyalarımız da arkadaşımızın deposuna koyduk media marktten aldığımızdan uzun sürek saklamıyorlardı orada burada duruyor eşyalar
Amin canım benim inşallahiyi yapmışsınız canım benim herşey bi anda olcak şuanki rahatlığımı özlicem üst üste gelcek aileler evin tutulmasını bekliyo evi tuttuktan sonra bi anda alıncak herşey sen iyi yapmışsın kafan rahat büyük şeyleri halletmişsin valla darısı benim başıma canımm
Ev işi benimde kafama takılıyo ya istediğimiz yerlerde kiralık ev yok gidiyoruz bulamıyoruz bir iki tane bulduk onlarda dublex hem çok büyük gelir bize hemde pahalı inşallah onuda hallederiz allah gönlümüze göre versinAmin canım benim inşallahÇok şükür ufak tefek eksiklerimiz kaldı halı perde aksesuarlar masa falan bir de evimizi bulaydık en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?