- 9 Kasım 2011
- 275
- 145
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.801
Bence de sen bak görerek al.. Genellikle gelinlikçilerde yada gelinlikçilere yakın ayakkabı mağazalarında güzel şeyler bulunuyor. Hangi şehirdeydin sen?Aynen bende öyle düşündüğüm için kararsız kaldım canım. Ama birkaç kez çarşıya çıktıgımda denk geldi baktım çok basit sıradan ayakkabılar gördüm. O yüzden biraz da heralde, umutsuzluga kapıldım burada bulamıcam intten mı baksam diye. Neyse şubatın sonuna doğru aldım randevuuyu, ara ara çıkıp gezeyim en iyisi. İllaki güzel birşeylerle karşılaşırım herhalde..
Evet en mantıklısı o, inşaallah inttekiler gibi güzel şeyler bulabilirim. Eskişehirdeyim benBence de sen bak görerek al.. Genellikle gelinlikçilerde yada gelinlikçilere yakın ayakkabı mağazalarında güzel şeyler bulunuyor. Hangi şehirdeydin sen?
Evet en mantıklısı o, inşaallah inttekiler gibi güzel şeyler bulabilirim. Eskişehirdeyim ben
canım düğünde giymeyi düşündüğün ayakkabının topuk yüksekliğine yakın ayakkabın varsa onuda götürebilirsin çok bir şey farketmez ben şahsen öyle yapacağım nişanda giydiğim ayakkabıyı götüreceğim az çok aynı yükseklikte alacağım zaten şu anda gelin ayakkabısı düşünemiyorm birde ):
Canım ben yaptiriyorum... Ortopedik ,kaymayan bir taban yapacaklar...Sade bir model begendim...Kızlar merhaba, şubat için gelinlikçim ilk randevuyu verdi. Fakat gelirken iç çamaşırını ve ayakkabını da getir dedi. Ayakkabı işini bukadar erken halletmem gerektiğini düşünmemiştim. Bu kışta da gezip bakmak çok zor geliyor :) İnternette çok güzel modeller var ama onlara da güvenemiyorum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı? Yani ayakkabı bu sonuçta tam numarasını bile istesen sıkabiliyor, rahatsız edebiliyor.. İnternetten almak nekadar sağlıklı olur sizce?
İyi düşünmüşsün canm. ben yüksek topuk giymeye hiç alışık değilim, denediğimde hep rahatsız geliyor. ama nişanlım benden baya uzun mecbur giyebildiğim en yükseği giymem lazımCanım ben yaptiriyorum... Ortopedik ,kaymayan bir taban yapacaklar...Sade bir model begendim...
Canim hemen hemen ayni geldi 300 anlasdik... Ankara da Ulus da yaptiriyorum canim....İyi düşünmüşsün canm. ben yüksek topuk giymeye hiç alışık değilim, denediğimde hep rahatsız geliyor. ama nişanlım benden baya uzun mecbur giyebildiğim en yükseği giymem lazımne yapıcam bilmiyorum çok pahalıya gelmezse ben de mi öyle yapsam acaba..
Anladım teşekkür ederim, bakalım bende bir piyasa araştırması yapıp karar vereyim yakın zamanda :)Canim hemen hemen ayni geldi 300 anlasdik... Ankara da Ulus da yaptiriyorum canim....
Kızlar ben bugün balayı bavuluna neler koyacağıma odaklandım.
Ciddi bir alışverişe ihtiyaç var.. Şıkır şıkır elbiseler, sandaletler, bikiniler falan.
Aynı zamanda yavru kuşlarında alışverişe ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
Bunun içinde belli bir bütçe ayırmalıyız.
Bana iç çamaşırı konusunda yardım edin.. Hiç bilemiyorum.. Öle seksi şeyler benim hiç hoşuma gitmiyor.
Gidip hep sade şeyler beğeniyorumBöyle gelin mi olur? Gelinliğin içine ne sütyen takıcam nede jartiyer giyeceğim.
Zaten jartiyer imkansız, ayakkabımın ucu açık.. Kızlar ben napcam ya ?
Bende dolgu topuk giyeceğim canım çok rahatlıkla kullanıyorum kendimi ince topuklarla kasmaya gerek yok gönlümce yürüyüp eğlenemedikten sonra bir anlamı yok benim içinBir de dolgu topuklar daha rahat oluyor ama gelin ayakkabısında çok mu kaba dururlar acaba..
Kızlar merhaba, şubat için gelinlikçim ilk randevuyu verdi. Fakat gelirken iç çamaşırını ve ayakkabını da getir dedi. Ayakkabı işini bukadar erken halletmem gerektiğini düşünmemiştim. Bu kışta da gezip bakmak çok zor geliyor :) İnternette çok güzel modeller var ama onlara da güvenemiyorum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı? Yani ayakkabı bu sonuçta tam numarasını bile istesen sıkabiliyor, rahatsız edebiliyor.. İnternetten almak nekadar sağlıklı olur sizce?
Evet balayı büyük bir bütçe gerekebilir aslında normal tatillerde kullanılanlar alınırsa yanımıza sadece eksiklere odaklanılırsa daha kolay yırtabiliriz bu durumdan diye düşünüyorum abartmadan 1-2 elbise 1 sandalet 1 topuklu 1 şort takım ya da deniz kenarı kıyafeti falan bunlar 5-6 güne rahat çıkartır bizi bence büyük bir şapka gözlük bitti gittiGelinliğin içinde zaten kalıp gibi bir şey oluyor gögüslerin büyükse direk o şekilde giyebilirsin canım ama benim gibi normalse kaldırması için giymen gerekebilir jartiyer giyeceğim ben ayakkabı açık tercih etmem o yüzden ama açık ayakkabıyı olmaz normal sütyen takımı giyebilirsin en fazla eve geçtiğinde zaten duş falan alınıyor ondan sonra istediğin geceliği iç çamaşırını eşine giyersin diye düşünüyorum
Güzel olsun istiyoruz herşey canım o yüzden detaylar bile önemli kalıyor aslında biraz daha rahat olsak daha kolay olacakEvet canım haklısın aslında. Sanırım çok fazla şeye heves ediyoruz
Nikah için kendine elbise bulabilen var mıııııııııııı? Kafayı yiycem hiç birşey bulamıyorum
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Nasılsın canımgünaydınn canımmm
Nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?