2015 Haziran Gelinleri

Bence de sen bak görerek al.. Genellikle gelinlikçilerde yada gelinlikçilere yakın ayakkabı mağazalarında güzel şeyler bulunuyor. Hangi şehirdeydin sen?

Bence de sen bak görerek al.. Genellikle gelinlikçilerde yada gelinlikçilere yakın ayakkabı mağazalarında güzel şeyler bulunuyor. Hangi şehirdeydin sen?
Evet en mantıklısı o, inşaallah inttekiler gibi güzel şeyler bulabilirim. Eskişehirdeyim ben

Evet en mantıklısı o, inşaallah inttekiler gibi güzel şeyler bulabilirim. Eskişehirdeyim ben

canım düğünde giymeyi düşündüğün ayakkabının topuk yüksekliğine yakın ayakkabın varsa onuda götürebilirsin çok bir şey farketmez ben şahsen öyle yapacağım nişanda giydiğim ayakkabıyı götüreceğim az çok aynı yükseklikte alacağım zaten şu anda gelin ayakkabısı düşünemiyorm birde ):

Haklısın öyle de yapılabilir aslında. Topuk puntu aynı olduktan sonra değişen bişey olmaz sonuçta iyi fikir.
Hakkaten ben de birden panik oldum, ayakkabı seçimi için daha çok erken :))

Canım ben yaptiriyorum... Ortopedik ,kaymayan bir taban yapacaklar...Sade bir model begendim...

Canım ben yaptiriyorum... Ortopedik ,kaymayan bir taban yapacaklar...Sade bir model begendim...
İyi düşünmüşsün canm. ben yüksek topuk giymeye hiç alışık değilim, denediğimde hep rahatsız geliyor. ama nişanlım benden baya uzun mecbur giyebildiğim en yükseği giymem lazım ne yapıcam bilmiyorum çok pahalıya gelmezse ben de mi öyle yapsam acaba..

Canim hemen hemen ayni geldi 300 anlasdik... Ankara da Ulus da yaptiriyorum canim....

Evet balayı büyük bir bütçe gerekebilir aslında normal tatillerde kullanılanlar alınırsa yanımıza sadece eksiklere odaklanılırsa daha kolay yırtabiliriz bu durumdan diye düşünüyorum abartmadan 1-2 elbise 1 sandalet 1 topuklu 1 şort takım ya da deniz kenarı kıyafeti falan bunlar 5-6 güne rahat çıkartır bizi bence büyük bir şapka gözlük bitti gitti Gelinliğin içinde zaten kalıp gibi bir şey oluyor gögüslerin büyükse direk o şekilde giyebilirsin canım ama benim gibi normalse kaldırması için giymen gerekebilir jartiyer giyeceğim ben ayakkabı açık tercih etmem o yüzden ama açık ayakkabıyı olmaz normal sütyen takımı giyebilirsin en fazla eve geçtiğinde zaten duş falan alınıyor ondan sonra istediğin geceliği iç çamaşırını eşine giyersin diye düşünüyorum

merhaba canım,

ayakkabı bence çok önemli. Gün boyu üzerinde duracağız. Her ne kadar gelinlik altından gözükmeyecek gibi düşünülsede biz geliniz tüm detaylarımız önemli diye düşünüyorum ben :)

Netten almak çok sağlıklı gelmiyor bana.
Mutlaka deneyerek ayagında görerek al. Ben divan kunduradan yaptırıyorum ayakkabımı.
Ayak ölçünü alıp istediğin toğuk boyu vs. yapıyorlar.
Sen istediğin ayakkabıyı anlatıyorsun onlar yapıyor yani.
Nişan ayakkabımıda bakırköyde yaptırmıştım. Sıradan bir ayakkabıcıda. Rahattı ama ayağımda biraz kaydı.
O yüzden düğünü garantiye alıyorum.

Evet canım haklısın aslında. Sanırım çok fazla şeye heves ediyoruz

Nikah için kendine elbise bulabilen var mıııııııııııı? Kafayı yiycem hiç birşey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…