- 9 Kasım 2011
- 275
- 145
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.781
Hımm bak o daha iyiymiş. Instagramım var da hiç kullanmıyorum. Bulabilirsem bakayım bi instagrama teşekkür ederiminstagramın varsa orda bunları yapan bi sayfa var istediğin renk yapıyolar ahşabı mesela ortadaki kalp kırmızı yada pembe olabilir mobilyaların rengine görede yaptırabilirsin canım aklında olsun
canım bende sütyen giymemeye karar verdim gelinlik denemelerinde sütyensiz denedim çok rahat oluyo kuzenimle konuştum bu konuyu sakın giyme dedi o sıcakta gelinliği zor çıkardım ben üstümden bide iç çamaşırı olunca çok sıkıyo bunaltıyo dedi bende giymicem oyüzdenKızlar ben bugün balayı bavuluna neler koyacağıma odaklandım.
Ciddi bir alışverişe ihtiyaç var.. Şıkır şıkır elbiseler, sandaletler, bikiniler falan.
Aynı zamanda yavru kuşlarında alışverişe ihtiyaçları var diye düşünüyorum.
Bunun içinde belli bir bütçe ayırmalıyız.
Bana iç çamaşırı konusunda yardım edin.. Hiç bilemiyorum.. Öle seksi şeyler benim hiç hoşuma gitmiyor.
Gidip hep sade şeyler beğeniyorumBöyle gelin mi olur? Gelinliğin içine ne sütyen takıcam nede jartiyer giyeceğim.
Zaten jartiyer imkansız, ayakkabımın ucu açık.. Kızlar ben napcam ya ?
EVDEKORMUMLUK diye geçiyo canımHımm bak o daha iyiymiş. Instagramım var da hiç kullanmıyorum. Bulabilirsem bakayım bi instagrama teşekkür ederim
Kızlar ben bugün balayı bavuluna neler koyacağıma odaklandım.
Ciddi bir alışverişe ihtiyaç var.. Şıkır şıkır elbiseler, sandaletler, bikiniler falan.
Bana iç çamaşırı konusunda yardım edin.. Hiç bilemiyorum.. Öle seksi şeyler benim hiç hoşuma gitmiyor.
Gidip hep sade şeyler beğeniyorumBöyle gelin mi olur? Gelinliğin içine ne sütyen takıcam nede jartiyer giyeceğim.
Geçen sene tatil için baya geniş çaplı bir alışveriş yapmıştım... Bu sene balayı için yapsammı ki yoksa evdekilerle mi idare etsem... Ben hiç düşünmemiştim aklımı karıştırdınız kızlar ....Kızlar ben bugün balayı bavuluna neler koyacağıma odaklandım.
canım illa alıncak diye bişey yok durumuna bağlı neler gerekli diye bi liste yaparsın önce sonra evde olanlarla karşılaştırırsın sadece olmayanlarıda alabilirsinGeçen sene tatil için baya geniş çaplı bir alışveriş yapmıştım... Bu sene balayı için yapsammı ki yoksa evdekilerle mi idare etsem... Ben hiç düşünmemiştim aklımı karıştırdınız kızlar ....
Çok eksigim yok aslinda canim....Ufak tefek seyler alirim... Bu konuyu nisanlimla konustum sanirim balayi icin sanirim ona yapacagiz yüklü bir alısveriş...canım illa alıncak diye bişey yok durumuna bağlı neler gerekli diye bi liste yaparsın önce sonra evde olanlarla karşılaştırırsın sadece olmayanlarıda alabilirsin
Bizde bugün hallettik sonundaGünaydınnnn kızlarrrr
srve06 canım günaydın.. Dün nikah işlemlerimizi halletik. O gün edindiğim deneyimleri paylaşırım demiştim o yüzden anlatıyorum Önce belediyeye gittik. Evlilik Ehliyet Belgesi alınıyormuş, onu aldık. Bu arada eğer nüfus cüzdanınız 10 sene veya daha uzun bi zaman önce yenilendiyse geçersiz sayılıyormuş. Hemen aynı yerde nüfus kayıt işlemleri biriminden kimliğimi yeniledik. 7,50 TL istiyorlar.. Kimliği yeniledikten sonra Evlilik Ehliyet Belgesini hemen veriyorlar, müdüre imzalatıp dosyana atıyorsun.. Sonra seni Aile Planlama Merkezi'ne yönlendiriyorlar. Burda 4-5 sayfa bi belge dolduruyorsunuz. Kanınızı verip, belgeleri de ordaki doktora imzalatıp dosyana atıyorsun. Bu belge sağlık raporu denilen şeymiş. Hiç muayene bile etmeden verdiler.. Bu arada kan sonucu 3 gün sonra çıkıyormuş ama nikah işlemlerine devam etmene engel değilmiş, sadece bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş sonuç. Sonra nikah günü almak için belediyede ilgili birime gidiyorsun. Belediyenin kültür merkezinin içindeydi bizim gideceğimiz yer, belki belediyeden belediyeye farklılık gösterebilir. Orda tekrar bi form dolruyorsunuz, imzalıyosunuz. Oda nikahı için 75 TL kıymetli evrak (evlilik cüzdanı) bedeli, 35 TL diğer giderler bedeli olmak üzere 110 TL para yatırıyorsunuz. Eğer nikah memurunu salona isterseniz 250 TL yatırıyorsunuz. Sonra sizi başka bi odaya yönlendiriyorlar, ordan gün alıyorsunuz. Bizim gün veren adam şirin birine benziyordu ama aynı zamanda da aksi bi tipti. Az kalsın nikah tarihini haziran sonuna veriyordu Dedik olur mu öyle şey, bizim düğün 14 haziran da zaten.. 9 Nisan 2015 saat: 09:30'a verdi. Biz saat 11:00 olsun dedik ama nikahı sabahtan kıyıp, öğleden sonra merhis mi terhis mi ne öyle bişey, onu göndermeleri gerekiyormuş o yüzden 11 olmazmış. Bu bi bahaneydi bana göre ama tatsızlık çıkmasını istemediğimiz için pek bişey demedik. Napalım sabah 5te kalkıp hazırlancam artık
Ayy tam benim istediğim modeldi bu. Mor rengine ve bu rengine bayılmıştım ama çok pahalı gelmişti bana..
Bizden sadece kan aldılar film filan istemediler. Basvurumuz pazartesiye kaldı ama çok güzel bi duyguymuş kan verirken bile mutluydum korkmak aklıma gelmediBizde bugün hallettik sonunda
Ama bu kadar şey istemediler evlendirme memurluğunda 4 fotoğraf kimlik asıllarını istediler ordan kan verdik ciğer filmi çektirdik raporları aldık 230 lira para yatırdık belediyeye nikah salonda olucak 7 haziran 21.00 a nikah saatimizi aldık tabi hala saat konusunda kararszm
Tabi işlemler kısa sürdü ama aksilikler peşimizi bırakmadı bide maklum günümdeyim oturup ağlıcakdım
Sağlık huzur mutluluk olsun hepsi oluyo kızlar şükür bunuda hallettik darısı size inş
Ben bayılcakdım az dahaaBizden sadece kan aldılar film filan istemediler. Basvurumuz pazartesiye kaldı ama çok güzel bi duyguymuş kan verirken bile mutluydum korkmak aklıma gelmedi
Biz sonuçları almadık çarşamba çıkar dedi ama bize doldurduğumuz raporu verdi bununla başvurabilirsiniz dediBen bayılcakdım az dahaaBizimde kanlar bugüne kaldı dün öğleden sonra gittij ama kanları sabah alıp sonuçları öğleden sonra veriyolarmış mecbur bugümne kaldı
Kızlar biz bugün nikah için sağlık raporunua gittik ne mutlu bişeymiş yarimin bile yüzünde değişik bi gülümseme vardıhatta biz o heyecanla kimliklerimizi unutmuşuz öğleden sonra hemşire aradı haber verdi tam şaoşal aşık yani
Bizde bugün hallettik sonunda
Ama bu kadar şey istemediler evlendirme memurluğunda 4 fotoğraf kimlik asıllarını istediler ordan kan verdik ciğer filmi çektirdik raporları aldık 230 lira para yatırdık belediyeye nikah salonda olucak 7 haziran 21.00 a nikah saatimizi aldık tabi hala saat konusunda kararszm
Tabi işlemler kısa sürdü ama aksilikler peşimizi bırakmadı bide maklum günümdeyim oturup ağlıcakdım
Sağlık huzur mutluluk olsun hepsi oluyo kızlar şükür bunuda hallettik darısı size inş
Bi ilginçlik yok canım o size verdiği sağlık raporu.. Kan sonucu sadece çiftleri bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş. Onun için belge istemiyorlar. Bizim daha kan sonucu çıkmadı ama günümüzü aldık..Biz sonuçları almadık çarşamba çıkar dedi ama bize doldurduğumuz raporu verdi bununla başvurabilirsiniz dedibi ilginçlik var sanki
Sagol canım O zaman sadece göstermelik bi rapor. Hayırlı olsun düğün günü ne mi aldınız öncesi miHayırlı olsun canımm. Çok güzel bi duygu gerçekten..
Hayırlı olsun canımm, çok sevindim..
Bi ilginçlik yok canım o size verdiği sağlık raporu.. Kan sonucu sadece çiftleri bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş. Onun için belge istemiyorlar. Bizim daha kan sonucu çıkmadı ama günümüzü aldık..
Saol canım, darısı size.. Aslında düğün gününe istemiştik ama nikah, takı töreni falan filan derken herşey sıkış tıkış olur vakit kaybı olur diye korktuk vazgeçtik.. 9 Nisan'a aldık canımSagol canım O zaman sadece göstermelik bi rapor. Hayırlı olsun düğün günü ne mi aldınız öncesi mi
canım bende sütyen giymemeye karar verdim gelinlik denemelerinde sütyensiz denedim çok rahat oluyo kuzenimle konuştum bu konuyu sakın giyme dedi o sıcakta gelinliği zor çıkardım ben üstümden bide iç çamaşırı olunca çok sıkıyo bunaltıyo dedi bende giymicem oyüzden
balayı alışverişi için katılıyorum sana canım önemsiz gibi duruyo ama oda ciddi bi bütçe gerektiriyo aslında
benim sevdicek hiç ilgilenmez sen hallet der bana herzamanki gibi onun bavulunu hazırlamakta bana düşer yani
canım ben ufaktan bikini ve plaj elbisesi falan almaya başladım yoksa olmayacak
Geçen sene tatil için baya geniş çaplı bir alışveriş yapmıştım... Bu sene balayı için yapsammı ki yoksa evdekilerle mi idare etsem... Ben hiç düşünmemiştim aklımı karıştırdınız kızlar ....
Genellikle en çok tercih edilen ve %100 iade ve değişim imkanı sağlayan sitelerden alırsan problem yaşamazsın. Ama çıkıp baksan bence daha zahmetsiz olur canım.. Ayakkabı gelecek, deneyeceksin. Eğer ayağına uymazsa firmayla görüşüp değişim yada iade hakkı talep edeceksin, tekrar kargoyla geri göndereceksin. Onlar sana tekrar başka bi ayakkabı gönderecekler falan filan uzun iş yani.. Ayağında birebir deneyip alman daha sağlıklı olur o yüzden. Ben internetten çok fazla alışveriş yaparım ama hiç ayakkabı almadım şimdiye kadar..Kızlar merhaba, şubat için gelinlikçim ilk randevuyu verdi. Fakat gelirken iç çamaşırını ve ayakkabını da getir dedi. Ayakkabı işini bukadar erken halletmem gerektiğini düşünmemiştim. Bu kışta da gezip bakmak çok zor geliyor :) İnternette çok güzel modeller var ama onlara da güvenemiyorum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı? Yani ayakkabı bu sonuçta tam numarasını bile istesen sıkabiliyor, rahatsız edebiliyor.. İnternetten almak nekadar sağlıklı olur sizce?
Genellikle en çok tercih edilen ve %100 iade ve değişim imkanı sağlayan sitelerden alırsan problem yaşamazsın. Ama çıkıp baksan bence daha zahmetsiz olur canım.. Ayakkabı gelecek, deneyeceksin. Eğer ayağına uymazsa firmayla görüşüp değişim yada iade hakkı talep edeceksin, tekrar kargoyla geri göndereceksin. Onlar sana tekrar başka bi ayakkabı gönderecekler falan filan uzun iş yani.. Ayağında birebir deneyip alman daha sağlıklı olur o yüzden. Ben internetten çok fazla alışveriş yaparım ama hiç ayakkabı almadım şimdiye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?