- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.761
Amin canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorumHayırlısı bakalım canım. Güzel haberlerini merakla bekliyoruz
Ya kızlar şöyle bi anahtarlık buldum.
http://www.sizeozelbaski.com/bu-ev-seninle-guzel-anahtarlik-baski-ciftlere-ozel
Tasarımı beni çok tatmin etmedi ama buna benzer bişey kafamdaki.. Fiyat olarak ucuz ama bence çok anlamlı bi hediye olur gibi geldi. Yeni evimize her ikimize de isimlerimizin yazdığı, hatta belki fotoğraflarımızın olduğu birer anahtarlık yaptırsam diyorum. Ne dersiniz??
Günaydınnnn kızlarrrr
@srve06 canım günaydın.. Dün nikah işlemlerimizi halletik. O gün edindiğim deneyimleri paylaşırım demiştim o yüzden anlatıyorumÖnce belediyeye gittik. Evlilik Ehliyet Belgesi alınıyormuş, onu aldık. Bu arada eğer nüfus cüzdanınız 10 sene veya daha uzun bi zaman önce yenilendiyse geçersiz sayılıyormuş. Hemen aynı yerde nüfus kayıt işlemleri biriminden kimliğimi yeniledik. 7,50 TL istiyorlar.. Kimliği yeniledikten sonra Evlilik Ehliyet Belgesini hemen veriyorlar, müdüre imzalatıp dosyana atıyorsun.. Sonra seni Aile Planlama Merkezi'ne yönlendiriyorlar. Burda 4-5 sayfa bi belge dolduruyorsunuz. Kanınızı verip, belgeleri de ordaki doktora imzalatıp dosyana atıyorsun. Bu belge sağlık raporu denilen şeymiş. Hiç muayene bile etmeden verdiler.. Bu arada kan sonucu 3 gün sonra çıkıyormuş ama nikah işlemlerine devam etmene engel değilmiş, sadece bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş sonuç. Sonra nikah günü almak için belediyede ilgili birime gidiyorsun. Belediyenin kültür merkezinin içindeydi bizim gideceğimiz yer, belki belediyeden belediyeye farklılık gösterebilir. Orda tekrar bi form dolruyorsunuz, imzalıyosunuz. Oda nikahı için 75 TL kıymetli evrak (evlilik cüzdanı) bedeli, 35 TL diğer giderler bedeli olmak üzere 110 TL para yatırıyorsunuz. Eğer nikah memurunu salona isterseniz 250 TL yatırıyorsunuz. Sonra sizi başka bi odaya yönlendiriyorlar, ordan gün alıyorsunuz. Bizim gün veren adam şirin birine benziyordu ama aynı zamanda da aksi bi tipti. Az kalsın nikah tarihini haziran sonuna veriyordu Dedik olur mu öyle şey, bizim düğün 14 haziran da zaten.. 9 Nisan 2015 saat: 09:30'a verdi. Biz saat 11:00 olsun dedik ama nikahı sabahtan kıyıp, öğleden sonra merhis mi terhis mi ne öyle bişey, onu göndermeleri gerekiyormuş o yüzden 11 olmazmış. Bu bi bahaneydi bana göre ama tatsızlık çıkmasını istemediğimiz için pek bişey demedik. Napalım sabah 5te kalkıp hazırlancam artık
Ayy tam benim istediğim modeldi bu. Mor rengine ve bu rengine bayılmıştım ama çok pahalı gelmişti bana..
Yani bende öyle düşündümçok hoş canım bence anlamlı bi hediye olur
Amin canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
Canım benim onu söylemeyi unuttum hediye değildi ama ben bize özel hem kızlı erkekli hem arabalı hemde evli olarak 3 çift anahtarlık almıştım abartmışım biraz amaBizimkiler böyle
Eki Görüntüle 1385778 Eki Görüntüle 1385779
Teşekkür ederim canımcım daha güzelleri sizlere nasip olsunÇok şirinlermiş canım güle güle kullanın
canım hayırlı olsun incelikle. biz bugün aradık nikah salonunu adam neden acele ediyorsunuz Nisanda bile yapsanız çok rahat bulursunuz dedi. salonda olacak dışarı memur gelecek geç kalmazmıyız dedik yok yok memura başvuru için geldiğinizde istediğiniz saatte o salona gelmek zorundalar görvleri bu dedi anlamadk walla ama yine de garanti olsun diye biz 5 şubattan sonra gideceğiz maaşlarımızı alıp. bizede salon için 250 TL dediler ama belediyeyede ayrıca para verileceğini bilmiyordum yaaa 110 TL nedir püüff herşey para walla
ayrıca neden o kadar önceden nikah yapıyorsunuz canım merak ettim tayin durumuda yok diye biliyoırum.
Amin canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
Canım benim onu söylemeyi unuttum hediye değildi ama ben bize özel hem kızlı erkekli hem arabalı hemde evli olarak 3 çift anahtarlık almıştım abartmışım biraz amaBizimkiler böyle
Eki Görüntüle 1385778 Eki Görüntüle 1385779
Canım nikah belediyede kıyılsın istersen 110 TL ödüyorsun, eğer memur salona gelsin dersen 250 TL ödüyorsun. Yani 250 verip ayrıca bi 110 daha vermiyorsun.. 250 TL'nin içinde evlenme cüzdanı bedeli, diğer kağıt kürek vs bedeller ve nikah memurunun salona gelmesi için gereken bedel hepsi var. Nisana almamızın nedenini de şöyle anlatayım. Ben çok takıntılı ve detaycı bi insanım ve bi işle uğraşırken çok fazla adapte olup heyecanlanıyorum. Mayıs ayı ev telaşıyla Haziran ayı da düğün telaşıyla geçecek. Hem ev hem düğün telaşı, bi de üstüne nikah telaşı gelirse ben stresten hastalanır yataklara düşerim vallaO yüzden kendimizce herşeyi sıraya koyduk anlayacağın
ha ok o zaman bende dedim birde üstüne paramı vereceğiz daha biz bu sıralar battık da ocakta ikimizinde doğumgünleri,şubatta sevgililer günü derken kalbime iniyordu walla :)
anladım canım benim Allah gönlünüze göre versin ilk önce seni postalayacağız sanırım :)
AYY bunu ben geçen sene kısmet olursa evleneceğimiz zaman hediye alırım diyordum ama unutmuştum sende görünce şimdi aklıma geldi hemen aldım sevgililer günü hediyesi hemde oldukçaaa manidar olacak sağol walla aklıma getirttiğin için canımmm
Anahtarlık yanında eviniz için böyle mumlukta olabilir canım fikir olur belkiYani bende öyle düşündümBen ikimize özel duygusal ve anlamlı bi hediye olmasını istiyorum.. Başka yaratıcı fikirleri olanlar varsa paylaşalım kızlar hepimize fikir olur..
Bunları da çok beğenmiştim evet çok güzel bir fikir canımAnahtarlık yanında eviniz için böyle mumlukta olabilir canım fikir olur belki Eki Görüntüle 1385797
ben evime istiyodum zaten canım tek taşta iki kuş vurmuş olurum eğer sevgililer gününe alırsamBunları da çok beğenmiştim evet çok güzel bir fikir canım
Anahtarlık yanında eviniz için böyle mumlukta olabilir canım fikir olur belki Eki Görüntüle 1385797
ben evime istiyodum zaten canım tek taşta iki kuş vurmuş olurum eğer sevgililer gününe alırsam
Canım çok sevindim o zaman hatırlattığım içinBen küçük mini mini fenerbahçeli bebe patikleri de almıştım ayakkabı yani feneriumdan eğer takım tutuyorsa ek olarak böyle birşeyde çok duygusal oluyor biz nasipse evimize götüreceğiz onları da Ya da ek olarak küçük bir şirin kutu içerisine küçük notluklara yazılmış seni seviyorum ama nedenlerini yazabilirsin neyi neylerini onunla yaşamayı sevdiğini yazabilirsin doğum gününde yapmıştım o da harika oluyor resimlerinizin basılı olduğu kalpli yastık da tam sevgililer günü hediyesi
http://www.hediyeliksec.com/asp/product/1129/Isme-Ozel-Tahta-Harf-Mumluklar Burda var canımÇok iyi fikir canım teşekkür ederim.. Ayy çok şirinlerrrHangi sitede bu, link verebilme şansın var mı canım?
Teşekkür ederim canım
O zaman hediyen belirlendi canımben evime istiyodum zaten canım tek taşta iki kuş vurmuş olurum eğer sevgililer gününe alırsam
Anladım canım onu eleyelim o zaman biz fenerli olduğumuzdan rahattıbizimki hasta beşiktaşlı bende onun kadar olmasada hastaya yakın galatasaraylıyım. o yüzden patik durumu bizde olmaz maalesef
kutuyu bende ilk senemizde yapmıştım notlar yazmıştım ufak ufak birde resim çerçevesi ikimizin fotosuyla alternatif kalmadı evli olsak evde dolu süpriz yaparız da
rica ederim tatlımTeşekkür ederim canım
instagramın varsa orda bunları yapan bi sayfa var istediğin renk yapıyolar ahşabı mesela ortadaki kalp kırmızı yada pembe olabilir mobilyaların rengine görede yaptırabilirsin canım aklında olsunTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?