2015 Haziran Gelinleri

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere.. Nişanlım Mamak olsun dedi o yüzden Mamak Belediyesi'nde yaptık biz işlemleri canım..

canım hayırlı olsun öncelikle nikah tarihinizi almışsınız darısı bizim başımıza

Amin canım çook teşekkür ederim, darısı sizlere

Bizim belediyelerimizde de yazmıyor öyle birşey o zaman çok basit bir günde halledebiliriz nişanlım kendi aile hekiminden ben kendi aile hekiminden kan verip raporu düzenleticez müdürlüğe gidip evlenme ehliyetini alıcaz resimler var zaten nüsuf cüzdanları yenilenmişti 10 sene dolmadı diye biliyorum direk gün alabiliriz ohh çok şükür rahatladım gibi canım Hazirana da inşallah yer kalır alırız hemen istediğimiz saatte

Cidden çok basitmiş. Ben de 1 günde bitmez sanıyordum ama bitti valla.. Hatta yarım gün sürüyo, sabahtan başlasanız öğlene işiniz biter. Yalnız aile hekimlerinize ayrı ayrı gitmeyin bence. Çünkü verdikleri rapor ayrı ayrı değil, ikinizin bilgilerini de aynı kağıtta düzenleyip veriyorlar. O yüzden ikinci bi işlem gerekeceği için işi uzatabilirsiniz. Sen nişanlının aile hekimine yada o senin aile hekimine misafir olarak gidebilir bence ya da belediyeyi bi arayıp detaylı bi bilgi al bence çünkü aile planlama merkezine onlar yönlendiriyorlar. Biz ikimiz de aile hekimimize gitmedik. Belediyenin Aile Planlama Merkezi'ne gittik. Hem kan verdik, hem de ortak sağlık raporumuzu çıkardık..

Aa sizin daha farklıymış zaten nişanlım kendi belediyesiyle bir görüşecek eğer düğün mekanı o belediyede olmadığı için ayrıca para isterlerse bağlı olduğu belediye de kıydıracağız benim belediyemde bu sefer onu arayıp sormamız gerekecek bu izin belgesi almak zorunda mıyız bağlı olduğumuz belediyeden diğer belediyede kıydıracağız diye

biz büyük ihtimal cumartesi değil pazar görüşürüz ama olsun 1 güncükten bişey olmaz bende burda konuşurken bi anda geldi aklıma pijama takımı bakalım internetten bulabilirsem alcam dışarı çıkıp alma fırsatım yok hiç

Bende internete bakmaya başladım inanır mısın

aa bulursak haberleşelim canım yaa
Aynen canım dagiye baktım pek içime sinen birşey yok enazından online da yok mağazaya bakmam gerekebilir ya da takım yapmayacağım benim çok pijamam var ona bir takım alacağım bilemedim acaba kemer setimi alsam ya almamız gerekiyor zaten ama o da bohçalık iş olacak özel olmayacakKazak alayım ben kazak

Çok uygunmuş canım hiç aklıma gelmedi ben hepsiburadaya n11e falanda bakayım istesek anca gelir zaten
Bana pek uygun gelmedi canım ya çift fiyatı değilmiş o tek fiyatıymış o fiyatı ikiyle çarpcaz ya 180-200 tl falan tutcak tutumlu olmamız lazım evlenecez biz yeeaaa

Bana pek uygun gelmedi canım ya çift fiyatı değilmiş o tek fiyatıymış o fiyatı ikiyle çarpcaz ya 180-200 tl falan tutcak tutumlu olmamız lazım evlenecez biz yeeaaa
Anladım canım gerçekten gelin ya da damat setlerine baktım ne kadar pahalı içine bir pijama bir atlet külot çorap koyuyorlar hadi 200 TL

Canım web sayfalarında istenen belgeler arasında izin belgesi de geçiyor ama ben bağlı bulunduğum belediyeyi arayıp sormuştum önceden. Nişanlın nikahı kıydıracağınız belediyeye bağlıysa senin bizden belgesi almana gerek yok. Onun ikametinin orda olması yeterli dedi. Yani izin belgesi almana gerek yok ama yine de dediğim gibi ara bi sor onu da çünkü her belediye farklı yöntemler uygulayabiliyo..

Anladım canım gerçekten gelin ya da damat setlerine baktım ne kadar pahalı içine bir pijama bir atlet külot çorap koyuyorlar hadi 200 TL
hadi yaa ayy ben almam öyle ya ayrı ayrı alırım ozaman daha mantıklı bizim pijama işi yalan oldu başka bişey düşünmem lazım

Evet canım herşeyi yine arayıp soracağız anlaşılan önümüzdeki hafta bir gelsin bakalım

Canım hayırlı uğurlu olsun..
Dışarıya gelme ücreti 250 iyi demişler biz toplamda 600 TL ödedik

Evet canım herşeyi yine arayıp soracağız anlaşılan önümüzdeki hafta bir gelsin bakalım
Hayırlısı bakalım canım. Güzel haberlerini merakla bekliyoruz

hadi yaa ayy ben almam öyle ya ayrı ayrı alırım ozaman daha mantıklı bizim pijama işi yalan oldu başka bişey düşünmem lazım
Kazak alcam ben galiba o da hiç özel olmadı şimdiRomantik birşeyler bulmalıyım ama ne

Ya kızlar şöyle bi anahtarlık buldum.
http://www.sizeozelbaski.com/bu-ev-seninle-guzel-anahtarlik-baski-ciftlere-ozel
Tasarımı beni çok tatmin etmedi ama buna benzer bişey kafamdaki.. Fiyat olarak ucuz ama bence çok anlamlı bi hediye olur gibi geldi. Yeni evimize her ikimize de isimlerimizin yazdığı, hatta belki fotoğraflarımızın olduğu birer anahtarlık yaptırsam diyorum. Ne dersiniz??

çok hoş canım bence anlamlı bi hediye olur

Canım hayırlı uğurlu olsun..
Dışarıya gelme ücreti 250 iyi demişler biz toplamda 600 TL ödedik
Çok teşekkür ederim canım.. Evet 250 TL çok iyi bi fiyattı, bende çok istemiştim aslında ama düğün günü yetişmez falan herşey sıkış tıkış olur diye korktuk açıkcası.. İçimde kalan tek şey bu oldu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…