- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.721
http://www.nikahsekerimalzeme.com/?newUrun=1&Id=426005&CatId=bs45419&Fstate=&/Mini-Yastık-(50-ad)canım göremiyorum bana link atabilir misin?
Canım hemen hemen alınanlarda bu fiyata oluyor içine sindiyse diktirin gitsin kumaşını da beğenmişsin nasılsakızlar ben pike takımını diktiricem
annem diktirelim dedi yok falan dedim ama komşumuz yaptırmış yeni onu görünce bayıldım kumaşıda çok güzel pamuk saten yumuşacık hemde kaymıyo desenlerine falan bayıldım çok daha değişik kumaşlarda varmış kumaşını falan beğenicem sonra diktiricez 250-300 liraya falan maliyeti olcak belki bi takımda hazır alırım ayriyetten yatak örtüsüde almadım daha nasıl bişey alcam hiç bilmiyorum
Canım bunu elinde hazırlaman çok zor olur hazırladığına kaybettiğin zamana değmez uygun fiyatta bulursun heryerde var netten almak zorunda da değilsin Beyazıtta şark hanıydı sanırım orada bir sürü var uygunlarda bir uğra buralardaysan derimKızlar bende kına için hediyelikleri ufaktan hazırlıyım diyorum.
Ekteki gibi yastıklar yapmak yada yaptırmak istiyorum ama çok sade çiçek tül vs. koydurmayacağım.
Kenarına nazar boncuk o kadar. Nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok.
Bunun yanına +kına keseleri yapiyim bide diyorum ama ona tam karar veremedim?
Ne dersiniz?
günaydın canımm sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin
Nasılsın canımgünaydın canımm sanada hayırlı cumalar
sorma canım yaa işlerim çok yoğun muhtasar kdv falan derken baya yoğunluk var sevdiceğimin telefonu bozulmuş onunlada konuşamıyoruz hani gün içinde çok uzun konuşamıyoduk zaten işler yoğun diye ama en azından aradığım zaman ulaşabileceğimi biliyodum böyle çok kötü oldu içim burukNasılsın canım
Bize benziyorsunuz kuzum biz de ikimizde yoğunuz nişanlım kdv beyanneme falan uğraşıyor bende mutabakat ekstreler devirlerle uğraşıyorum çok yoğunuz çok dediğin gibi gün içinde bu yoğun dönemlerde az konuşuluyor ya da mesajlaşmayla yetiniliyor inşallah düzelir telefonu bugünden sonra normale dönersiniz bugün bir çok yük atılıyor gibi bitti sayılır muhasebe işlerisorma canım yaa işlerim çok yoğun muhtasar kdv falan derken baya yoğunluk var sevdiceğimin telefonu bozulmuş onunlada konuşamıyoruz hani gün içinde çok uzun konuşamıyoduk zaten işler yoğun diye ama en azından aradığım zaman ulaşabileceğimi biliyodum böyle çok kötü oldu içim buruksen nasılsın
valla bizim iş hiç bitmiyoki canım sende bu işin içindesin 14 şubat geçici verginin son günü onu yetiştirmeye çalışcaz şu kdv ler bitsin zaten sevgililer gününe geçici vergiyi koymuşlar sinir oluyorumBize benziyorsunuz kuzum biz de ikimizde yoğunuz nişanlım kdv beyanneme falan uğraşıyor bende mutabakat ekstreler devirlerle uğraşıyorum çok yoğunuz çok dediğin gibi gün içinde bu yoğun dönemlerde az konuşuluyor ya da mesajlaşmayla yetiniliyor inşallah düzelir telefonu bugünden sonra normale dönersiniz bugün bir çok yük atılıyor gibi bitti sayılır muhasebe işleri
Bende mutabakatları bugün bitiriyor gibiyim bittiği gibi haftaya iş yerinde kendi içimizde mutabakata koşulcam çok gereksiz birşey ama patron istiyorvalla bizim iş hiç bitmiyoki canım sende bu işin içindesin 14 şubat geçici verginin son günü onu yetiştirmeye çalışcaz şu kdv ler bitsin zaten sevgililer gününe geçici vergiyi koymuşlar sinir oluyorum
cidden ne alcaz ki ya ben 14 şubatı hiç önemsemem geçen sene nişanlıma demiştim sırf sevgililer günü diye hediye alınmasını sevmiyorum insanın içinden gelmeli o gün bana hediye falan alma dedim 2 gün önce verdi oda hediyesiniBende mutabakatları bugün bitiriyor gibiyim bittiği gibi haftaya iş yerinde kendi içimizde mutabakata koşulcam çok gereksiz birşey ama patron istiyorSonra stok ve cari hesaplar devirlerini yapacağım dün çekleri falan devrettim programda sorun varmış zaten 140 tane çeki tek tek girdim sanırım Şubat ortasına kadar anca sakinleşirim bende ne sinir bozucu ya hediye bakmaya zamanda yok
Evet ya bende geçen sene almayalım paramız yok zaten dedim niyeyse senelerdir paramız yok çeyiz işine girdik girelicidden ne alcaz ki ya ben 14 şubatı hiç önemsemem geçen sene nişanlıma demiştim sırf sevgililer günü diye hediye alınmasını sevmiyorum insanın içinden gelmeli o gün bana hediye falan alma dedim 2 gün önce verdi oda hediyesinibu sene nişanlı olarak geçiricez sevgililer gününü güzel bişeyler almak lazım
hahah süpermiş yaa ozaman ben bu 14 şubatı nişanlılar günü ilan ediyorumEvet ya bende geçen sene almayalım paramız yok zaten dedim niyeyse senelerdir paramız yok çeyiz işine girdik gireliHem bohçaya çeyize koyulur diye gitmiş bornoz takımı almış Bende aldım hemen ondan görüp bu sene işi şansa bırakamam yine alır alma desem de birşeyler bulmam gerek ama ona özel olsun artık çeyiz için almıycam ya tek nişanlı geçireceğimiz sevgililer günü Nişanlılar günü niye yapmamışlar ki
Benim aldığım bu. Birde bunun daha ince dantellisi vardı model olarak.
Senelerce aldım aldım alacak pek bir şey kalmadı gibi o yüzden zorhahah süpermiş yaa ozaman ben bu 14 şubatı nişanlılar günü ilan ediyorumya bu erkeklerede hediye almak ayrı bi sorun alcak bişey yok valla
Günaydınnnn kızlarrrr
srve06 canım günaydın.. Dün nikah işlemlerimizi halletik. O gün edindiğim deneyimleri paylaşırım demiştim o yüzden anlatıyorum Önce belediyeye gittik. Evlilik Ehliyet Belgesi alınıyormuş, onu aldık. Bu arada eğer nüfus cüzdanınız 10 sene veya daha uzun bi zaman önce yenilendiyse geçersiz sayılıyormuş. Hemen aynı yerde nüfus kayıt işlemleri biriminden kimliğimi yeniledik. 7,50 TL istiyorlar.. Kimliği yeniledikten sonra Evlilik Ehliyet Belgesini hemen veriyorlar, müdüre imzalatıp dosyana atıyorsun.. Sonra seni Aile Planlama Merkezi'ne yönlendiriyorlar. Burda 4-5 sayfa bi belge dolduruyorsunuz. Kanınızı verip, belgeleri de ordaki doktora imzalatıp dosyana atıyorsun. Bu belge sağlık raporu denilen şeymiş. Hiç muayene bile etmeden verdiler.. Bu arada kan sonucu 3 gün sonra çıkıyormuş ama nikah işlemlerine devam etmene engel değilmiş, sadece bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş sonuç. Sonra nikah günü almak için belediyede ilgili birime gidiyorsun. Belediyenin kültür merkezinin içindeydi bizim gideceğimiz yer, belki belediyeden belediyeye farklılık gösterebilir. Orda tekrar bi form dolruyorsunuz, imzalıyosunuz. Oda nikahı için 75 TL kıymetli evrak (evlilik cüzdanı) bedeli, 35 TL diğer giderler bedeli olmak üzere 110 TL para yatırıyorsunuz. Eğer nikah memurunu salona isterseniz 250 TL yatırıyorsunuz. Sonra sizi başka bi odaya yönlendiriyorlar, ordan gün alıyorsunuz. Bizim gün veren adam şirin birine benziyordu ama aynı zamanda da aksi bi tipti. Az kalsın nikah tarihini haziran sonuna veriyordu Dedik olur mu öyle şey, bizim düğün 14 haziran da zaten.. 9 Nisan 2015 saat: 09:30'a verdi. Biz saat 11:00 olsun dedik ama nikahı sabahtan kıyıp, öğleden sonra merhis mi terhis mi ne öyle bişey, onu göndermeleri gerekiyormuş o yüzden 11 olmazmış. Bu bi bahaneydi bana göre ama tatsızlık çıkmasını istemediğimiz için pek bişey demedik. Napalım sabah 5te kalkıp hazırlancam artık
Ayy tam benim istediğim modeldi bu. Mor rengine ve bu rengine bayılmıştım ama çok pahalı gelmişti bana..
nehirnil111 toz-pembe Kızlar bana da normalde 14 Şubat sevgililer günü çok saçma gelir ama dediğiniz gibi bu sene güzel bir hediye bulmam gerektiğini ben de hissediyorum.. Kaç gündür kafamda bu dönüyor ne alabilirim diye.. Şöyle orjinal sadece ona özel yada ikimize özel bi hediye olmalı.. Evimize anahtarlık yaptırayım dedim ama güzel kaliteli bişey bulamadım henüz.. Ya da kapı isimliği geldi aklıma.. Ya da sadece ona özel bi hediye mi olsa diyorum..
Canım çok teşekkürler... Hayırlı olsun bu arada.... Şimdi başvurdunuz nisana anca tarih alabildiniz yani... Canım biz mart nikah kıyalım diye düşünüyorduk o zaman bir biraz geç kaldık sankiGünaydınnnn kızlarrrr
srve06 canım günaydın.. Dün nikah işlemlerimizi halletik. O gün edindiğim deneyimleri paylaşırım demiştim o yüzden anlatıyorum Önce belediyeye gittik. Evlilik Ehliyet Belgesi alınıyormuş, onu aldık. Bu arada eğer nüfus cüzdanınız 10 sene veya daha uzun bi zaman önce yenilendiyse geçersiz sayılıyormuş. Hemen aynı yerde nüfus kayıt işlemleri biriminden kimliğimi yeniledik. 7,50 TL istiyorlar.. Kimliği yeniledikten sonra Evlilik Ehliyet Belgesini hemen veriyorlar, müdüre imzalatıp dosyana atıyorsun.. Sonra seni Aile Planlama Merkezi'ne yönlendiriyorlar. Burda 4-5 sayfa bi belge dolduruyorsunuz. Kanınızı verip, belgeleri de ordaki doktora imzalatıp dosyana atıyorsun. Bu belge sağlık raporu denilen şeymiş. Hiç muayene bile etmeden verdiler.. Bu arada kan sonucu 3 gün sonra çıkıyormuş ama nikah işlemlerine devam etmene engel değilmiş, sadece bilgilendirme amaçlı çıkıyormuş sonuç. Sonra nikah günü almak için belediyede ilgili birime gidiyorsun. Belediyenin kültür merkezinin içindeydi bizim gideceğimiz yer, belki belediyeden belediyeye farklılık gösterebilir. Orda tekrar bi form dolruyorsunuz, imzalıyosunuz. Oda nikahı için 75 TL kıymetli evrak (evlilik cüzdanı) bedeli, 35 TL diğer giderler bedeli olmak üzere 110 TL para yatırıyorsunuz. Eğer nikah memurunu salona isterseniz 250 TL yatırıyorsunuz. Sonra sizi başka bi odaya yönlendiriyorlar, ordan gün alıyorsunuz. Bizim gün veren adam şirin birine benziyordu ama aynı zamanda da aksi bi tipti. Az kalsın nikah tarihini haziran sonuna veriyordu Dedik olur mu öyle şey, bizim düğün 14 haziran da zaten.. 9 Nisan 2015 saat: 09:30'a verdi. Biz saat 11:00 olsun dedik ama nikahı sabahtan kıyıp, öğleden sonra merhis mi terhis mi ne öyle bişey, onu göndermeleri gerekiyormuş o yüzden 11 olmazmış. Bu bi bahaneydi bana göre ama tatsızlık çıkmasını istemediğimiz için pek bişey demedik. Napalım sabah 5te kalkıp hazırlancam artık
Ayy tam benim istediğim modeldi bu. Mor rengine ve bu rengine bayılmıştım ama çok pahalı gelmişti bana..
canım hayırlı olsun öncelikle nikah tarihinizi almışsınız darısı bizim başımızanehirnil111 toz-pembe Kızlar bana da normalde 14 Şubat sevgililer günü çok saçma gelir ama dediğiniz gibi bu sene güzel bir hediye bulmam gerektiğini ben de hissediyorum.. Kaç gündür kafamda bu dönüyor ne alabilirim diye.. Şöyle orjinal sadece ona özel yada ikimize özel bi hediye olmalı.. Evimize anahtarlık yaptırayım dedim ama güzel kaliteli bişey bulamadım henüz.. Ya da kapı isimliği geldi aklıma.. Ya da sadece ona özel bi hediye mi olsa diyorum..
Senelerce aldım aldım alacak pek bir şey kalmadı gibi o yüzden zorGömlek, Tsihrt, resimlerimizin olduğu kalpli yastık, pantolon, bluz, atkı, kemer, resimlerden albüm, küçük notlardan kutu, yaşpasta, börek çörek ,saat, ceket, traş makinesi, parfüm, yılbaşı donu bir erkeğe başka ne alınır ki Sanırım pijama takımı olabilir ama o da çeyizlik olacak ya da yine bluz falan alayım kışlık kazağı pek yoktur kazak iyi fikir almamıştım da hiç
Pasta falan çok sevmez nişanlım ama yine de yapabilirim tabi nerede yiycez o da var bir de kursu var cumartesi zor olacak akşama anca görüşebiliriz bu durumda yiyecek yalan olur gibi ama dediğin mantıklı çift halinde kırmızılı bir takım alayım hiç yoktu öyle bir takım aslında bir pijama takımı aldım ama hediye olarak değil bohçaya konacak diye o hediye sayılmazben düşünüyorum düşünüyorum aklıma bişey gelmiyo senin bu saydıklarını bende aldım hep yılbaşı donu hariçpijama takımı alabilirim böyle bayan ve erkek takım model bulabilirsem takım takım giyeriz sevdiceğimle evimize meyveli yaşpastayı çok seviyo bide ellerimle pasta yaparım kalpli falan yeter ya daha ne olsun
Canım hayırlı olsun çok sevindim tamamlamanıza yani sağlık ocağından kan sonucunu almasak bile o gün beleyeden tarih alabiliyoruz öyle mi böyleyse çok sevindirici bir haber bu en azındn o gün hemen halledilir peki ciger filmi falan illa o sağlık raporu alırken veriliyor mu bizim internette yazmıyor öyle birşey istediği
Bende ona özel birşey olsun istiyorum bu sene bohçaya göre çeyize falan aldık bir kaç zamandı hediyeleri bu sefer ona özel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?