- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.641
Canım benim kişisel nedenlerimden dolayıda nikahı önce yapmak istiyoruz... İşimden memnun degilim çıkmayı düşünüyorum... 5 senedir çalışıyorum nikahı erken kıyıp evlilik dolayısıyla tazmınatımı alıp çıkmak istiyorum... Nisan gibi işden ayrılıp hem kafamı dinlemek hem de evlilik hazırlıklarına yönelmek istiyorum.. Ben de kırmayım az birşey yakın çevreme dagıtalım bari heveslenmişCanım imam nikahı önceden de kıyılabilir diye biliyorum arkadaşım yaptı nikah davetiyesiyle falan bir düşünün derim bizim nasipse mekanda istiyoruz nikah şekeri de dağıtmak istiyoruz bazı eskide olsa gelenekleri seviyorum
Çok güzel düşünmüşsünüz canım ya romantikler sizi
Aynen çok yoğunum hem özelde hem işte kafayı kaçırcamBende iyiyim tatlım işler yoğun yaa bunaldım valla tatile ihtiyacım var balayını iple çekiyorumm valla
Anladım canım haklısın o zaman yakınlara zaten çok tutmaz normal nikaha gelecek 50 kişiyi geçmez gibi onlara dağıtırsınız herkes hevesini almalıCanım benim kişisel nedenlerimden dolayıda nikahı önce yapmak istiyoruz... İşimden memnun degilim çıkmayı düşünüyorum... 5 senedir çalışıyorum nikahı erken kıyıp evlilik dolayısıyla tazmınatımı alıp çıkmak istiyorum... Nisan gibi işden ayrılıp hem kafamı dinlemek hem de evlilik hazırlıklarına yönelmek istiyorum.. Ben de kırmayım az birşey yakın çevreme dagıtalım bari heveslenmiş
Sizin dediğiniz gibi yakınlarımıza salonda değilde kına dagıtmak için birşey yaptıralım diye söyleyim ne diyecek bakalım...
Çok güzel düşünmüşsünüz canım ya romantikler sizi
Ne güzel beğenmiş. Onlar beğenince daha bir tadı çıkıyo di mibeğendiğim gelinliğimi nışanlıma gösterdim şu saten olan çok güzelmiş ama biraz kapalı gibi geldi dedi
bizdede bi kararsızlık var ya nikahı düğünde yaptırmak istiyoduk ama imam nikahını evlilik cüzdanı olmadan kıymıyolarmış düğünden sonrada balayına gidicez bu sebepten dolayı düğünden önce nikah kıydırabiliriz bizde canımKızlar aklıma takılan nişanlımla fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var....Düğün günü ayrı bir stres yaşamayalım ,imam nikahı ile ugraşmayalım, Salonda eglence bölünmesin vs nedenlerle nikahı salonda yapmamaya karar verdik... Bencede böylesi daha iyi oldu kendi kişisel işlerimden dolayı.... Hal böyle olunca nikah şekeri yaptırmamıza gerek kalmadı tabi bana göre nişanlım olur mu ufak birşey yaptıralım o günü anısına diyor... Bence hiç gerek yok, boşuna masraf oldugunu belirtiyorum... Nikahını önceden yaptıranlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda....
Nikaha 10 kişi anca gelir canım... Benim akrabalarım hep şehir dışında... Nikah kendi aramızda geçer ama şimdi mesaj attım kına için yapalım aşkım birşeyler dedim... Çok iyi olur dedi... Kınaya sadece en yakınlarımız gelecek iki taraf aynı salonda yapacagız .... İki tarafda küsmez böylece....bizdede bi kararsızlık var ya nikahı düğünde yaptırmak istiyoduk ama imam nikahını evlilik cüzdanı olmadan kıymıyolarmış düğünden sonrada balayına gidicez bu sebepten dolayı düğünden önce nikah kıydırabiliriz bizde canım
bence nikahta zaten en yakınların gelicek nişanlında istiyosa yaptırabilirsin her bütceye göre nikah şekerleri var eminim bulursunuz uygun bişeyler düğünde dağıtmaya kalksan çok yaptırman gerekir birine versen diğeri bana niye vermedi diye küser ufacık şey için ama nikaha zaten en yakınların gelicek ve çok kalabalık olmicak 60-70 adet yaptırsan yeterli olur bence
Bence de hatta oturup birlikte hazırlayın yetişir korkma.. Her akşam 10'ar tane yapsanız günde 20 tane eder, düğüne kabaca 140 gün olduğunu düşünürsek 140 x 20= 2800 tane eder. Hadi aktı koktu vaktin olmadı sayalım günde 10 tane yapsanız 1400 tane çıkarırsınız.. Ki siz az sayıda yapmayı planlıosunuz bence yetişir canım panik yapma.. Bak bu günler bir daha geri gelmeyecek, yarın birgün ev, iş, borç, dert, çoluk çocuk derkeeeenn bırak oturup nikah şekeri hazırlamayı, baş başa televizyon izleyemeyeceğimiz zamanlar gelecek.. Bugünlerin tadını çıkar bence..
Nişanlımın fikriydi.. Romantik yarim benim..Hep böyle kalır inşallah
Siz diyince saten modellere biraz göz attım... Çok hoş modeller var... Biraz dekolte de oynama yaptırırsın...beğendiğim gelinliğimi nışanlıma gösterdim şu saten olan çok güzelmiş ama biraz kapalı gibi geldi dedi
bende öyle dedim yaparız dekolte üzülme diyeSiz diyince saten modellere biraz göz attım... Çok hoş modeller var... Biraz dekolte de oynama yaptırırsın...
çok iyi olmuş canım dediğin gibi kınada yaparsın iyi düşünmüşsün ben hem kınada hem düğünde yapmak istiyorum bişeyler abartı mı olur acaba yaaNikaha 10 kişi anca gelir canım... Benim akrabalarım hep şehir dışında... Nikah kendi aramızda geçer ama şimdi mesaj attım kına için yapalım aşkım birşeyler dedim... Çok iyi olur dedi... Kınaya sadece en yakınlarımız gelecek iki taraf aynı salonda yapacagız .... İki tarafda küsmez böylece....
oo çok sevindim canım bak oda beğenmiş gerisi mühim değil zaten gerekli düzeltmeleri yaptırırsın tam istediğiniz gibi olurbeğendiğim gelinliğimi nışanlıma gösterdim şu saten olan çok güzelmiş ama biraz kapalı gibi geldi dedi
Yapar gelinlikçiler... Hem son yıllarda genellıkler bütün gelinler dantel,prenses etek gelinlik tercih ediyorlar... Saten giymeye pek cesaret edemiyorlar... Sizde bir farklı olursun, çok zarif bir model olduguna eminim....bende öyle dedim yaparız dekolte üzülme diye
Bu tercih meselesi canım... İçinde heves varsa yaptır... Ben nikah olmayan salonda nikah şekeri dagıtmak bana gereksiz geldiği için ikileme düştüm... Kınada zaten ufak şeyler dagıtmak istiyordum... Kınaydı,hoş bir kesede çerez bir de şu çoçukken altın para şeklinde çikolatalar vardı ya ondan dagıtacaktım ....çok iyi olmuş canım dediğin gibi kınada yaparsın iyi düşünmüşsün ben hem kınada hem düğünde yapmak istiyorum bişeyler abartı mı olur acaba yaa
Genelde erkekler açık buluyorlar ilginç kapalı bulmuşbeğendiğim gelinliğimi nışanlıma gösterdim şu saten olan çok güzelmiş ama biraz kapalı gibi geldi dedi
Nişanlımın fikriydi.. Romantik yarim benim..Hep böyle kalır inşallah
Genelde erkekler açık buluyorlar ilginç kapalı bulmuş
Düşündüm de bizim ilk buluşmada ki kıyafetlerimiz sanırım atılmıştır pantolonumun yırtıldığını biliyorum meselaiyi siz saklamışsınız canım durmuşlar Bizde renkleri uyumlu giydik ama ilk gün ki tanışmaya göre hiç planlamadık ama aynı olmuş şimdi farkettim
Bu güzel canım ortama göre giyiniyorsun yani en güzeliallahtan öyle bir sıkıntım olmuyor hiç. şimdiye kadar açık giymişsin lafını duyamadım
evet açıkta giyindiğim olur kapalı da ama avantajım nışanlım feminen şeyler seviyor.Bu güzel canım ortama göre giyiniyorsun yani en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?