2015 Haziran Gelinleri

çok güzel söylemişsin canım biz insanoğlu bazen nankörlük ediyoruz gerçekten her an en ufak şeyde isyan bayraklarını çekiyoruz allah bizim için en hayırlısını karşımıza çıkarıyo ben buna kalpten inanıyorum
antalya gibi bi şehirde yazın o sıcağında hiç orucumu aksatmadan tutuyorum bazı insanlar ya nasıl tutuyosun ben dayanamam düşüp bayılcaksın tutma diye yorum yapıyolar ama allah onun sabrını öyle bi veriyokii oyüzden şu günlerde de allaha sığınmak en güzeli herşeyin sabrını sabrında karşılığını veriyo gerçekten

dertleşelim tabi canım burda güzel bi paydada buluştuk her konuda yardımlaşıp fikirlerimizi alıyoruz birbirimizi tanımıyoruz ama gerçekten sıcak bi ortam kurduk sende hoşgedin aramıza

Kızlar aklıma takılan nişanlımla fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var....Düğün günü ayrı bir stres yaşamayalım ,imam nikahı ile ugraşmayalım, Salonda eglence bölünmesin vs nedenlerle nikahı salonda yapmamaya karar verdik... Bencede böylesi daha iyi oldu kendi kişisel işlerimden dolayı.... Hal böyle olunca nikah şekeri yaptırmamıza gerek kalmadı tabi bana göre nişanlım olur mu ufak birşey yaptıralım o günü anısına diyor... Bence hiç gerek yok, boşuna masraf oldugunu belirtiyorum... Nikahını önceden yaptıranlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda....

İyiyim canım sen nasılsın

Nasılsın canım
Bugün çooookkkk iyiyim canım. Vesikalık fotoğraflarımız için ufak bi nostalji yaptık. İlk tanıştığımızda giydiğimiz kıyafetleri giyindik bugün, akşam fotoğraf çekinmeye gidicez Ayyyy çok heyecanlıııı Sen nasılsınn?

Herkese günaydın....
Günaydın canım.. Hayırdır ne yiyosun, gelinliği düşün az ye

Canım biz de sizinle aynı kararı aldık. Ben ve nişanlım da nikah şekeri olayını gereksiz bulduk aslında ama en yakın arkadaşımın söyledikleri de hala kulağımda.. Bende senin gibi düşündüm ne gerek var masraf yapmayalım diye ama şimdi keşke yaptırsaydık diyorum diyo.. En azından yakın çevrene yetecek kadar 20-30 tane yaptır hatıra kalsın diyo.. Bana da mantıklı geldi aslında ama hala emin değilim..

ben genel olarak nikah şekerini gereksiz buluyorum zaten nikahım salonda yapılacak ama ben yinede şeker yaptırmayacağım. o kadar para veriyorsunuz insanlar daha salondan çıkmadan çöpe atmış oluyorlar yakınlarınız sizi sevenler zaten bir çok hatıra saklıyo o güne dair. ama nışanlınız yaptıralım diyorsa yaptırın. ben heveslerin kırılmamsı taraftarıyım.az sayıda birşeyler yaptırılabilir.

Çok gereksiz masraf geldi bana.. Kına gecesi için belki diyorum ... Çok kararsızım bu konuda .... Yaptıracaksak biran önce yaptıralım mantıgında nişanlım... Nasıl olsa tarih belli kış sezonunda yaptıralım düşüncesinde...

Canım madem nişanlın istiyor hevesi kırılmasın.. En yakınlarına yetecek kadar çok maliyetli olmayanlardan 20-30 tane yaptırın.. Onun da içinde kalmaz hem..

Kendimiz yapabilirmiyiz düşünceside var bizde... Yaptıracaksak şimdiden siparişini verelim diyor ama bana göre çok gereksiz bir masraf başka yerlere harcama yaparız ona ayrıcagımız bütceye...

Canım madem nişanlın istiyor hevesi kırılmasın.. En yakınlarına yetecek kadar çok maliyetli olmayanlardan 20-30 tane yaptırın.. Onun da içinde kalmaz hem..
Sizin dediğiniz gibi yakınlarımıza salonda değilde kına dagıtmak için birşey yaptıralım diye söyleyim ne diyecek bakalım...

Kendimiz yapabilirmiyiz düşünceside var bizde... Yaptıracaksak şimdiden siparişini verelim diyor ama bana göre çok gereksiz bir masraf başka yerlere harcama yaparız ona ayrıcagımız bütceye...
ne kadar tutacakki 50 tane nikah şekeri. hevesini kırmayın bence empati. siz isteseydiniz nışanlınız masraf deseydi üzülürdünüz.

ne kadar tutacakki 50 tane nikah şekeri. hevesini kırmayın bence empati. siz isteseydiniz nışanlınız masraf deseydi üzülürdünüz.
Sadece yakınlarımıza yaptırmak en mantıklısı... Dediğiniz gibi hevesini kırmayım... O birazda nişanda birlikte hazırladık bir şeyler birazda birlik de yapabilecegimiz bir şeyler olsun modunda , eğleniyoruz,keyifle birlikte yapalım düşüncesinde....

ne güzel bakın sizinle özel zamanlarınız için bir şeyler yapmak istiyor. kendiniz yapacaksanız hem uygun hem özel olur.

ne güzel bakın sizinle özel zamanlarınız için bir şeyler yapmak istiyor. kendiniz yapacaksanız hem uygun hem özel olur.
Ben de istiyorum ama yetişmez diye düşünüyorum... Bu aralar çok yogunum hem iş,hem ders, birde evlilik hazırlıkları arasında yetişmez telaşındayım...

Canım imam nikahı önceden de kıyılabilir diye biliyorum arkadaşım yaptı nikah davetiyesiyle falan bir düşünün derim bizim nasipse mekanda istiyoruz nikah şekeri de dağıtmak istiyoruz bazı eskide olsa gelenekleri seviyorum

Çok güzel düşünmüşsünüz canım ya romantikler sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…