- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.381
Çok üşüyorum bir bugün hava güzel canım... Donduk resmen Ankara da.... İnşallah canım göreceğiz...antalyanın yazıda berbat kışıda canım ben oyüzden hep bahar olsun istiyorumbundan sonra daha rahat olursunuz uyarmış neticede nişanlın onlarda biraz geri çeker kendilerini
Bana bırak sen dedi... Çok yüz göz olmadan halledelim dedi...Bunu bilmesi güzel nişanlının o zaman korkma canım
O zaman rahatla canımBana bırak sen dedi... Çok yüz göz olmadan halledelim dedi...
Gerçekten rahatladım iyi oldu tartışmamız diyeceğim neredeyseO zaman rahatla canım
Canım gereken yerde konuşulmalı sonuçta nasıl anlaşılıyorsaGerçekten rahatladım iyi oldu tartışmamız diyeceğim neredeyseHiç tartışmıyorduk arada bir tartışmak iyi oluyor sanki ....
Gereken yerde gereken tepkiyi vermek gerekiyor ...Canım gereken yerde konuşulmalı sonuçta nasıl anlaşılıyorsa
Aynen yoksa içinde kalır sonra gereksiz yerde daha fazla tepkiye neden oluyorGereken yerde gereken tepkiyi vermek gerekiyor ...
Allaha şükür çok öyle büyük kavgalarımız olmadı.. Ne sevgililik döneminde ne de şimdi... Tartışma ve sonra benim küsüp konuşmamla devam ediyor... İnşallah evliliğimizde de böyle devam eder büyük kavgalarımız olmaz...Aynen yoksa içinde kalır sonra gereksiz yerde daha fazla tepkiye neden oluyor
Amin canım inşallah sevgili ve nişanlıyken fazla tartışmamak kavga etmemek iyidir evlilik daha zor şimdi hiç olmasın ya da az olsun ki evlenince en fazla bir tık üstü olsun yani şuanki yaşadıklarımız fragman asıl evlenince başlıyor filmAllaha şükür çok öyle büyük kavgalarımız olmadı.. Ne sevgililik döneminde ne de şimdi... Tartışma ve sonra benim küsüp konuşmamla devam ediyor... İnşallah evliliğimizde de böyle devam eder büyük kavgalarımız olmaz...
En azından kavgalarla ilişkimizi yormamak adına güzel... Evlenince işin içine geçim derdide başlıyacak evlilik daha stresli bir maraton olacak... Evde artık iki kişi olacagız... Tamam uzun süredir çıkıyoruz ama hiç aynı ev ortamında bulunmadık nasıl olacak alışma süremiz felan çok merak ediyorum... Hiç ev işleri yapmadım bunların nasıl üstesinden gelecegim çok düşünüyorum...Amin canım inşallah sevgili ve nişanlıyken fazla tartışmamak kavga etmemek iyidir evlilik daha zor şimdi hiç olmasın ya da az olsun ki evlenince en fazla bir tık üstü olsun yani şuanki yaşadıklarımız fragman asıl evlenince başlıyor film
Aşk herşeyin üstesinden gelir canım severek yaptığın herşey güzeldir güzel düşün güzel olsun sonuçta onlarda korkuyor o yüzden ortamı yumuşatmak düzen kurmak bizim elimizdeEn azından kavgalarla ilişkimizi yormamak adına güzel... Evlenince işin içine geçim derdide başlıyacak evlilik daha stresli bir maraton olacak... Evde artık iki kişi olacagız... Tamam uzun süredir çıkıyoruz ama hiç aynı ev ortamında bulunmadık nasıl olacak alışma süremiz felan çok merak ediyorum... Hiç ev işleri yapmadım bunların nasıl üstesinden gelecegim çok düşünüyorum...
Doğru söylüyorsun sonuçda iyide kötüde olmak bizim elimizde ...Aşk herşeyin üstesinden gelir canım severek yaptığın herşey güzeldir güzel düşün güzel olsun sonuçta onlarda korkuyor o yüzden ortamı yumuşatmak düzen kurmak bizim elimizde
Evet canım istemek yeterli yani elimizden herşey gelir bizimDoğru söylüyorsun sonuçda iyide kötüde olmak bizim elimizde ...
Amin canım benimOlsun canım kafa bitirmek önemli olan gerisi artık hayırlı bir eve kaldı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
hoşgeldin canımBen geldim kızlar napıyosunuz nasıl gidiyor
Canım valla evde olmaktan bunaldım bende yatılı misafirler var bugun bide hiç tanımadığım kuzenim gelicekmiş bizde kalcakmış bi kaç gün nişanlımda sorun yapıyor gelmesin diye duadayımhoşgeldin canımvalla çalıyorum ben hava kapalı böyle havalarda evde yatmak geliyo içimden sen napıyosun nasılsın
erkek mi canım kuzenin valla benimkide o konularda kıskançtır hani teyze çocuğu dayı çocuğu falan olsun bişey demez ama eve erkek misafir gelsin hemen talimatları verir fazla konuşma falan diyeCanım valla evde olmaktan bunaldım bende yatılı misafirler var bugun bide hiç tanımadığım kuzenim gelicekmiş bizde kalcakmış bi kaç gün nişanlımda sorun yapıyor gelmesin diye duadayım
Canım erkek benim yaşımda zaten öZ kuzenim bile değil görsek tanımayız annem bile tanımaz. Sınava geliyormuş nişanlımda sizde ne işi var diye deliriyor ona da hakveriyorum ama anneme de bişe diyemiyorumerkek mi canım kuzenin valla benimkide o konularda kıskançtır hani teyze çocuğu dayı çocuğu falan olsun bişey demez ama eve erkek misafir gelsin hemen talimatları verir fazla konuşma falan diye
canım nişanlın haklı yani ama elden de bişey gelmezki gelme istemiyoruzda diyemezsiniz o sizdeyken sürekli nişanlını ara konuş içini rahatlat ben kendi odamda oturuyorum de yanına gitmiyorum çocuğun falan de içini rahatlatmaya çalışCanım erkek benim yaşımda zaten öZ kuzenim bile değil görsek tanımayız annem bile tanımaz. Sınava geliyormuş nişanlımda sizde ne işi var diye deliriyor ona da hakveriyorum ama anneme de bişe diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?