2015 Haziran Gelinleri

antalyanın yazıda berbat kışıda canım ben oyüzden hep bahar olsun istiyorum bundan sonra daha rahat olursunuz uyarmış neticede nişanlın onlarda biraz geri çeker kendilerini
Çok üşüyorum bir bugün hava güzel canım... Donduk resmen Ankara da.... İnşallah canım göreceğiz...

Aynen yoksa içinde kalır sonra gereksiz yerde daha fazla tepkiye neden oluyor
Allaha şükür çok öyle büyük kavgalarımız olmadı.. Ne sevgililik döneminde ne de şimdi... Tartışma ve sonra benim küsüp konuşmamla devam ediyor... İnşallah evliliğimizde de böyle devam eder büyük kavgalarımız olmaz...

Amin canım inşallah sevgili ve nişanlıyken fazla tartışmamak kavga etmemek iyidir evlilik daha zor şimdi hiç olmasın ya da az olsun ki evlenince en fazla bir tık üstü olsun yani şuanki yaşadıklarımız fragman asıl evlenince başlıyor film

En azından kavgalarla ilişkimizi yormamak adına güzel... Evlenince işin içine geçim derdide başlıyacak evlilik daha stresli bir maraton olacak... Evde artık iki kişi olacagız... Tamam uzun süredir çıkıyoruz ama hiç aynı ev ortamında bulunmadık nasıl olacak alışma süremiz felan çok merak ediyorum... Hiç ev işleri yapmadım bunların nasıl üstesinden gelecegim çok düşünüyorum...

Aşk herşeyin üstesinden gelir canım severek yaptığın herşey güzeldir güzel düşün güzel olsun sonuçta onlarda korkuyor o yüzden ortamı yumuşatmak düzen kurmak bizim elimizde

hoşgeldin canım valla çalıyorum ben hava kapalı böyle havalarda evde yatmak geliyo içimden sen napıyosun nasılsın
Canım valla evde olmaktan bunaldım bende yatılı misafirler var bugun bide hiç tanımadığım kuzenim gelicekmiş bizde kalcakmış bi kaç gün nişanlımda sorun yapıyor gelmesin diye duadayım

Canım valla evde olmaktan bunaldım bende yatılı misafirler var bugun bide hiç tanımadığım kuzenim gelicekmiş bizde kalcakmış bi kaç gün nişanlımda sorun yapıyor gelmesin diye duadayım
erkek mi canım kuzenin valla benimkide o konularda kıskançtır hani teyze çocuğu dayı çocuğu falan olsun bişey demez ama eve erkek misafir gelsin hemen talimatları verir fazla konuşma falan diye

erkek mi canım kuzenin valla benimkide o konularda kıskançtır hani teyze çocuğu dayı çocuğu falan olsun bişey demez ama eve erkek misafir gelsin hemen talimatları verir fazla konuşma falan diye
Canım erkek benim yaşımda zaten öZ kuzenim bile değil görsek tanımayız annem bile tanımaz. Sınava geliyormuş nişanlımda sizde ne işi var diye deliriyor ona da hakveriyorum ama anneme de bişe diyemiyorum

Canım erkek benim yaşımda zaten öZ kuzenim bile değil görsek tanımayız annem bile tanımaz. Sınava geliyormuş nişanlımda sizde ne işi var diye deliriyor ona da hakveriyorum ama anneme de bişe diyemiyorum
canım nişanlın haklı yani ama elden de bişey gelmezki gelme istemiyoruzda diyemezsiniz o sizdeyken sürekli nişanlını ara konuş içini rahatlat ben kendi odamda oturuyorum de yanına gitmiyorum çocuğun falan de içini rahatlatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…