2015 Haziran Gelinleri

ya aslında iyi anlaşıyoruz ama herşeyden kendinede bişeyler istemese kendinide dahil etmese daha iyi olcak nişanda nişan tepsisini benim bildiğim gelinin kız kardeşi yada kuzeni falan tutar benim kız kardeşim tutucaktı onun elinden aldı kendi tuttu falan hani önemsemedim bu tür şeyleri ama artık sürekli hale gelmesi beni düşündürüyo kızlar sonuçta benim günüm o gün tutup benim fotoğrafçıma benim için ayrılan bi vakitte kendinide araya sıkıştıtıp resim çektirmeyi düşünmesi garip geliyo bana hani deseki dördümüz çekinelim anlarım ama bu eşi ve çocuğuyla ayrı resim çektirmek istiyo

sorma canım yaa kendi kendime mi acaba büyütüorum diye sizede sormak istedim ama sanırım ben haklıyım dimi bi şekilde uyarmam lazım onu kırmadan

Güzellikle uyar tabi canım sonuçta ömür boyu yüzyüze bakacaksınız kırgınlık olması sizi sıkar canım

Belki şaka yapmıştır kız bizde takılırız sevdiklerimize bizde gelcez balayına diye
yok canım şaka değildi parayı bile ayarlamış ben sana vereyim parayı bizede rezervasyon yaptır dedi şaka olsa nişanlım tepki vermezdi zaten sizin ne işiniz var diye balayı olayından yırttımda fatoğraf olayını nasıl halletcem ben
bide senin sağdıçın benim deyip duruyodu sağdıç ne demek diye baktım şimdi internetten bildiğin düğün günü sürekli peşinde olan hatta eve kadar götürüp o gecenin nasıl geçeceğini anlatan kişiymiş kızlar ben sağdıç falan istemem yaa benim elti kendi kendini sağdıç ilan etti ama napcam kii

Nişanlım uyarsın bence ... Sizin vaktinizden çalması çok düşüncesizlik... Bence çok herşeyine olur demeyin... Başka fotografçımı yok gitsin çekilsin...

İyiki eltim yok diyorum... Sagdıç dedikleri benim bildiğim gelinin yakın gördüğü arkadaşı,kuzeni felan olur... Sizinki anladıgım kadarıyla sizden rol çalmaya çalışıyor...

Nişanlım uyarsın bence ... Sizin vaktinizden çalması çok düşüncesizlik... Bence çok herşeyine olur demeyin... Başka fotografçımı yok gitsin çekilsin...
başka fotoğrafçı olmadığından değil işte illa benim bişeylerime ortakçı olcak ... geçen sefer nişanlım uyardı canım balayı konusunda bu sefer ben uyarcam yoksa ilerdede bana çektircek bu konularda anlaşılan ...

İyiki eltim yok diyorum... Sagdıç dedikleri benim bildiğim gelinin yakın gördüğü arkadaşı,kuzeni felan olur...
iyiki yok canım :) evet ya ben kimi istersem onun olması daha mantıklı hemen kendi kendini sağdıç ilan etti benim fikrimi bile sormadan hemde

toz-pembe sen bana eltinin numarasını ver ben ona agzının payını vereyim. Haddini bilsin
canım sinir oldun dimi bende 2 gündür uyuyamadım ya ben mi abartıyorum acaba diyorum kendi kendime alt tarafı resim diyorum ama yok yani sonuçta benim günümde benim vaktimden çalmaya hakkı yok kimsenin bu eltim diye değil kendi akrabamda olsa böyle düşünürdüm

Balayı konusunu duyunca böyle kaldım canım... Artık niyeti ne anlamadım eşide mi aynı kafada,uyarmıyor mu öyle şey olur mu diye...Sizin vaktinizden çalıp kendine pay çıkarması çok düşüncesiz bir davranış...

Evet canım çok fazla sinir oldum.
Bunun için uykunu kaçırmana degmez diyeceğin tek şey fotografçımla görüştüm anlaşmamızda sadece bizim resimlerimizi çekeceğini konuşmuştuk böyle bir durumu kabul etmedi. Salonda bol bol resim çekilebilirsiniz :)

evet canım en mantıklısı o dediğin gibi düğünde çektirin yada kendinize başka fotoğrafçı ayarlayın dicem yoksa onlarda gelirse en güzel günümde çok gergin olurum buda resimlere yansır ben ömür boyu o resimlere bakıcam neticede rahat rahat poz vermek istiyorum :)

canım bunları konuşurken eşi yoktu hiç yanımızda zaten pek bişeye karışmaz eşi sessiz sakin biri ipler eltimin elinde yani
ben hiç düşünmem bile böyle şeyler onun düşünmesi bile yanlış nasıl söyleyebiliyo bende anlam veremiyorum böyle gayet güzel sohbet ederken hoop arada bu tarz konuşmalar yapıyo benim iyi niyetimden faydalanmaya çalışıyo sanırım

Senden rol çalmaya çalışıyor bence... Kötü niyetli miyim neyim öyle hissettim birden.... Öyle bir insanla arada mesafe olmasında fayda var bence...

dolduruşa getirmiş gibi olmiim canım ama çevremden de gözlemlediğim hiçbir zaman eltiler can ciğer kuzu sarması olamıyor. ve güven olmaz gözüyle bakarım. belki annemle eltisi arasındakiler yüzünden de bu kadar ön yargılı oldum ama ne biliim bacanaklar sorun olmaz ama ahh biz kadınlar yok mu :)

Senden rol çalmaya çalışıyor bence... Kötü niyetli miyim neyim öyle hissettim birden.... Öyle bir insanla arada mesafe olmasında fayda var bence...
anlatıyo bazen ben cahildim hiç bişey araştırmadım anlamazdım hiç şimdi gördükçe herkezde içimde kalıyo heves ediyorum sen herşeyi araştır yap içinde kalmasın diyo ben yaptıkca onunda yapası geliyo sanırım ama gitsinbaşka yerde yaptırsın dimi benim niye vaktimden çalıyo ki bende kötü niyetlimi düşünüyorum acaba diyodum da yok bence gayet normal düşünüyoruz canım

zaten nişanlımda diyo o çok patavatsızdır düşünmeden konuşur falan diye ama bendede bi huy var kimsenin kalbi kırılmasın isterim herşeye tamam derim yanlız iyi niyetimden faydalanıldığını görürsem ozaman ipleri koparırım şimdilik uygun bi dille konuşcam fotoğrafçı sadece bizim resimlerimizi çekicek çok istersen başka fotoğrafçı ayarla dicem hala daha ısrar ederse tamamen tavrımı koyarım artık

Kuaför felan meselesine birşey diyememde... Biz de abimgilin düğününde fotoğrafçı çekiminde çekindik ama abimgilin anlaştıgı poz bitmişdi... Sonra ailece çekildik bu kadar onların arasına sıkışma gibi bir durum olmadı... Zaten fotografçı ile konuşulmuştu ekstra bir kaç fotograf daha çekileceğiz diye.... Sizinki giyinmişken aradan bizde çıkalım der gibi... Balayı zaten başlı başına bence bir problem Allahdan nişanlın olgunmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…