2015 Haziran Gelinleri

Aynen canım günlüğe susuz kullanırım hafta sonu sulu yaparım genel temizliği. Bi ben göze almışım demekki alışkanlıktan
Annem birine vermek için can atıyor... Alışmışsan kullan sonuçda gerçekden güzel temizliyor...

kızlar bişey sorucam fotoğraf çekimine eltimde gelmek istiyo o kadar süslenmişken eşimle bende bi kaç poz çektirelim diyo ben ilk başta olur dedim ama rahat olabilir miyiz diye aklımada takılmaya başladı zaten nişanlım kalabalık olmayan yerlerde çekinelim diyo şimdi biz geçicez onlar bize bakıcak poz verirken sonra bide kendide resim çektirmek istiyo
siz yanlız mı gidiceksiniz fotoğraf çekimine ?

Eltinin ne işi var ya?
Hadi görümcem kayınvalidem ablam desen bir nebze tamamda elti ne alaka..
süslenmişken dügünün olacağı yerde resim çektirebilir..
Resimleriniz özel olabilir ne bileyim öpüşürken falan, eltinin yanında olmasını pek istemeyebilirsin..
Bence kabul etme! Eğerki kalabalık olcaksa eglenceli pozlar verilecekse ayrı tabi..

yani benim eltim görümcem falan yok ama olsaydı da gelmesini isterdim yardımcı olur diye yani en basidinden çantan olur duvağının tutulması olur ne biliim fotoğraf çekilmesine gerek yok görmedim yani kardeşi olsa tamam da elti ne alaka ki?

bende yanımda kuzenlerim kardeşim yada nışanlımın kardeşleri gelebilir. ama nasıl olacak anlatayım. siz gelinsiniz en önce siz çıkarsınız kuaförden foto çekiminiz başlar diğerleri sona doğru katılır bir kaç poz çekilir. hem fotografçılar kalabalıkta güzel pozlar çekiyor. merak etmeyin

işte bende anlam veremedim koskoca antalyada başka fotoğrafçı mı yok benimle aynı kuaföre gelicek kuaförden çıkışta fotoğraf çekimine gidicez ya bizde gelicez diyo sadıçta orda olur diyo ( sadıç ne demek onuda bilmiyorum gerçi ) okadar hazırlanmışken bizde eşimle resim çektiririz diyo biz gelin damat geçicez kenara onlar orda resim çektircek anlamadım bende canım yaa

canım kalabalık olmicak ki hem onun isteği farklı onlar eşiyle ikisinin resmini çektircekmiş bizim fotoğrafçıya

yardım için demiyoki kendide resim çektircekmiş ondan geleyim diyo

canım kalabalık olmicak ki hem onun isteği farklı onlar eşiyle ikisinin resmini çektircekmiş bizim fotoğrafçıya
Niyeti beleşçilikse eğer zaten fotoğrafçı kabul etmez. sizin ekstra fotonuzdan bile ücret talep eder. bence açıkça söyleyin. zamanınızın kısıtlı olduğunu ve başka fotoğrafçıya gitmesi gerektiğini

dimi ama ya başka fotoğrafçımı yok sanki madem kendi özel resimlerini istiyo gidip kendine fotoğrafçı ayarlasın ozaman
hem onlar varken rahat rahat çekinemeyiz ki insan ister istemez çekinir onlar öyle bakarken

sinirlenmeden önce fotografçınızla ve nışanlınızda konusun
ben en iyisi fotoğrafçı öyle bişeyi kabul etmiyo diyim hem siz varken rahat poz veremeyiz falan derim

balayına gidicektik bizde gelelim demişti nişanlım sizin ne işiniz var dedi benim gittiğim kuaföre gelmek istedi hadi ona bişey demedim şimdide fotoğraf işi çıktı

yuh yani balayı nada mı geliyim dedi. Bence çok yüz vermeyin 2. gün bende sizle kalayım demeye başlar.

yuh yani balayı nada mı geliyim dedi. Bence çok yüz vermeyin 2. gün bende sizle kalayım demeye başlar.
evet oda gelmek istedi baya ciddi ciddi hemde nişanlım sizin ne işiniz var ya deyince vazgeçti siz başbaşa kalmak istersiniz neyse biz gelmeyelim falan dedi çok düşünceli dimi

Benim eltim görümcem,kv yok ... İyi anlaştığım ,samimiyetine inandıgım, bana yardımcı olabileceğini hissettiğim biriyse gelmesini isterdim ama sizinkinin düşüncesi biraz tuhaf geldi... Ne demek süslenmişken bende resim çekilirim niyet başka gibi geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…