- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.001
Pierre Cardin Türkiye de Zorlu holdingle çalışıyor.... Zorlu grup güvencesiyle ibaresime dikkat edin demişti satıcı bayan... Zaten bellirli satış noktalarında satılıyormuş... Taç ,Linens magazalarında satılıyor... Benim gördüğüm yer bir sosyete pazarıydı. kutu kalitesi felan çok kötüydü...Hımmm çakma olduğunu neresinden anlıycaz, ona göre dikkat edelim canım??
Biz de geri kalanını kredi çekelim diyoruz ama durumumuz ne gösterir tabi bilmiyoruz...anladım canım valla benim nişan daha 1 ay önce oldu nişanda bi kelepçe alyans ve tektaş takıldı istemeye geldiklerinde tam altın taktılar okadar yani oyüzden kredi çekicez biz mecbur ev için
hayırlısı olsun hakkımızda canım ev çok önemli ya allah bizede kendi evimizde oturmayı nasip etsin kira boşa gidiyomuş gibi geliyo ver ver hep aynı yerde sayıyosun çok istiyorum bi evim olmasınıBiz de geri kalanını kredi çekelim diyoruz ama durumumuz ne gösterir tabi bilmiyoruz...
Küçükde olsa bizim evimiz olur sonuçda bende çok istiyorum bir ev alalım diye...hayırlısı olsun hakkımızda canım ev çok önemli ya allah bizede kendi evimizde oturmayı nasip etsin kira boşa gidiyomuş gibi geliyo ver ver hep aynı yerde sayıyosun çok istiyorum bi evim olmasını
inşallah olur canım allah isteyen herkese nasip etsin ya ben alışkın değilim ailemin kendi evi bide büyük bi ev şimdiki evlerde kutu gibi ama kendimin olsun küçük olsun önemli değil ilerde üstüne ekleyip daha büyüğünü alırım kira ödemektenseKüçükde olsa bizim evimiz olur sonuçda bende çok istiyorum bir ev alalım diye...
Bende aynı mantıkla düşünüyorum... Bizim olsun zaten sabah gidip akşam geleceğiz idare ederiz diye düşünüyorum...inşallah olur canım allah isteyen herkese nasip etsin ya ben alışkın değilim ailemin kendi evi bide büyük bi ev şimdiki evlerde kutu gibi ama kendimin olsun küçük olsun önemli değil ilerde üstüne ekleyip daha büyüğünü alırım kira ödemektense
Martle canım facebookdan bana msj atan gökçe sensin sanırım di mi?? Msjın "diğer" kutusuna düşmüş o yüzden görmedim çoookkkk özür dilerim.. Şimdi dikkatimi çekti hemen ekliyorum seni
Aöf canım benim lisans tamamlama
Bizimde ya bir yanım kirada oturmak istemiyor bir yanımız faizler yüksek diyor Rabbim yardımcımız olsunBide orası var ev konusu başlı başına aklımı karıştırıyor.....
Ya kızlar böyle araya dalmış gibi oluyorum ama bişey sorucam. Geçenlerde bi mağazada bornoz takımı gördüm.. Markası Pupilla. VIP Bamboo Bornoz Seti diye geçiyor. İçi bamboo dışı kadife. Şimdiye kadar hep Taç ve Karacahome'unkilere çok baktım ama hiiiçç beğenemedim.. Bu gördüğüm takıma da aşık oldum, kumaşı o kadar yumuşak ki çok güzel bi his uyandırıyor.. Bazı renkleri tükenmiş, o yüzden indirim yapmışlar 150 TL'ye düşmüş.. Alıyım diyorum ama dışının kadife olması kafamı karıştırdı biraz.. Kadife suyu emmez, ıslak bırakıldığında koku yapar, zamanla dökülme olur gibi yorumlar okudum nette. Bu konuda sizin fikirlerinizi de alabilir miyim??
Bende aynı mantıkla düşünüyorum... Bizim olsun zaten sabah gidip akşam geleceğiz idare ederiz diye düşünüyorum...
ahh ahhh ev konusu en büyük dert zaten. yeminle bazen akşam uykularım kaçıyor nasıl bir ev olacak içine nası eşya alıp nası yerleştiricez. kafamda deli sorular. evi tutalım ertesi gün yerleştirmeye başlıcam sanırım çeyiz serme falan yapmıcam ben
aynı benimde canım 30 bin falan olur ama evlerde çok pahalı artık biraz küçük evlere bakarız ilerde daha büyüğüne geçeriz yoksa kirada oturmak çok zor boşa gidicek verdiğimiz paralarAöf canım benim lisans tamamlama
Bizimde ya bir yanım kirada oturmak istemiyor bir yanımız faizler yüksek diyor Rabbim yardımcımız olsunElimizde takılardan falan anca 20 bin olur onunla 150-180 binlik evlere girilirmi girilse çıkılırmı bilemiyoruz
Amin inşallah canım... Allah herkese nasip etsin...allah yardımcımız olsun kızlar en zor iş ev işi valla hepimizin gönlüne göre olur inşallah
Evet bizde öyle düşünüyoruz giriş kat falan dinlemeyeceğiz artık bakalım nasibimizde varsa tabisiaynı benimde canım 30 bin falan olur ama evlerde çok pahalı artık biraz küçük evlere bakarız ilerde daha büyüğüne geçeriz yoksa kirada oturmak çok zor boşa gidicek verdiğimiz paralar
Bence de beklemeyin canım kapora verin dolmasın en azından inan bana hepsi olmasa da Eylüle kadar bazı güzel salonlar full çekiyor
bu tarihler maalesef riskli canım işte kış şartları girince işin içine
Ay aynen yaa herkes hazirana hücum ediyor sonrasıda ramazan ama bi yer bulduk gibi sözden sonrada yani haftaya kaporası falan ayarlanırsa olur sanırım. Hepimizin gönlüne göre olsun :)
Aaaa canım.nerede hic haberim yoktu...Ankaralı kızlar 8-11 arasında ankarada evlilik fuarı var haberiniz olsun biz geçen yıl gitmiştik keyifliydi şimdi nişanlıyken daha güzel olur eminim
ATO congresium da canım kesin gitmelisin çok güzel oluyor kuaför kına kıyafeti fotograf hatta gelin arabası filan aklına ne gelirseAaaa canım.nerede hic haberim yoktu...
aminn canım yine bak bulabilmişsiniz şanslısınız işte ramazandan dolayı aşırı yığılma var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?