• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Aradık bi yeri 6 7 ve 14 haziran dışında doluymuş hemen bir güne ayarlancak mail atıcaklarmış. Ay inşşalh olur gerçekten heryer dolmuş şimdiden. Elleriniz çabuk tutun evlenicek bayanlarr :)
canım şanslısın valla güzel tarihler boşmuş 14 haziranı kaçırma bence :KK39:

Kızlar bizim kına cumartesi olacak sanırım uzaktan misafirlerin gelmesi için zaten pazar düğün olayını bile zor açıkladım okullar hemen kapanıyor ya yorulucaz farkındayım ama orta yolu bulmak için işte:KK51:

Geçmiş olsun canım hastalıktan mı moralin bozuk hayırdır :KK51:Bende yukarıdaki sebepten sıkıldım azıcık ama idare etcez artık :KK14:
Yok canım hastalıgında etkisi var biraz ama ana neden nişanlımla atışdık biraz... Regli dönemimde yaklaşıyor birazda onun alınganlıgı var....:KK70:

Kızlar bizim kına cumartesi olacak sanırım uzaktan misafirlerin gelmesi için zaten pazar düğün olayını bile zor açıkladım okullar hemen kapanıyor ya yorulucaz farkındayım ama orta yolu bulmak için işte:KK51:

walla dün bende bu konuyu stres yaptım resmen çocuklu akrabamız pek yok da özellikle İstanbulda çok yakın kız arkadaşım ve hepsini kınada özellikle istiyorum. bizim düğün cuma olacak. Perşembe olursa üst üste çok yorulurum dedim birkaç gün önce yapiyim dedim ama bu seferde kaç gün nası izin alacak insanlar. 1 hafta önce yapsamda zor olacak bilemedim yani:(

Yok canım hastalıgında etkisi var biraz ama ana neden nişanlımla atışdık biraz... Regli dönemimde yaklaşıyor birazda onun alınganlıgı var....:KK70:

bende regl yaklaşıyor ve acaip takıntılı ve alıngan olduğum bir dönemdeyim nişanlımla mümkün olan en az şekilde görüşüyoruz bu yüzden :)

bende regl yaklaşıyor ve acaip takıntılı ve alıngan olduğum bir dönemdeyim nişanlımla mümkün olan en az şekilde görüşüyoruz bu yüzden :)
En iyisini yapıyorsunuz biz telefonda da atıştık biraz mümkünse telefondada konuşmamak lazım...

walla dün bende bu konuyu stres yaptım resmen çocuklu akrabamız pek yok da özellikle İstanbulda çok yakın kız arkadaşım ve hepsini kınada özellikle istiyorum. bizim düğün cuma olacak. Perşembe olursa üst üste çok yorulurum dedim birkaç gün önce yapiyim dedim ama bu seferde kaç gün nası izin alacak insanlar. 1 hafta önce yapsamda zor olacak bilemedim yani:KK43:
Zor işlermiş bunu anladım vallahi canım sizinde üst üste olması gerekir tabi bu durumda ya da hafta sonu yapılacak ama dediğin gibi kaç gün beklenecek:KK51:
Onunda etkisi sanırım ama canımı sıktı yinede...
Yanyana konuşarak halletmek gerek telefonda tartışılıyor gergin oluyoruzya :KK67::KK60:

Zor işlermiş bunu anladım vallahi canım sizinde üst üste olması gerekir tabi bu durumda ya da hafta sonu yapılacak ama dediğin gibi kaç gün beklenecek:KK51:

Yanyana konuşarak halletmek gerek telefonda tartışılıyor gergin oluyoruzya :KK67::KK60:
Aynen öyle ama bu sefer haklıyım konuşmuyacagım...

Back