- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.021
Nisanlıma bir diyim bakalimATO congresium da canım kesin gitmelisin çok güzel oluyor kuaför kına kıyafeti fotograf hatta gelin arabası filan aklına ne gelirse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlıma bir diyim bakalimATO congresium da canım kesin gitmelisin çok güzel oluyor kuaför kına kıyafeti fotograf hatta gelin arabası filan aklına ne gelirse
canım şanslısın valla güzel tarihler boşmuş 14 haziranı kaçırma benceAradık bi yeri 6 7 ve 14 haziran dışında doluymuş hemen bir güne ayarlancak mail atıcaklarmış. Ay inşşalh olur gerçekten heryer dolmuş şimdiden. Elleriniz çabuk tutun evlenicek bayanlarr :)
Şansınıza Haziran kalmış tam da o tarihleri düşünüyordunuz canımAradık bi yeri 6 7 ve 14 haziran dışında doluymuş hemen bir güne ayarlancak mail atıcaklarmış. Ay inşşalh olur gerçekten heryer dolmuş şimdiden. Elleriniz çabuk tutun evlenicek bayanlarr :)
Günaydın canım... Herkese hayırlı cumalar...Günaydın hayırlı cumalar
Nasılsın canımGünaydın canım... Herkese hayırlı cumalar...
Pek iyi değilim canım... Biraz hastayım... Moralim bozuk... Sen nasılsın canım...Nasılsın canım
Geçmiş olsun canım hastalıktan mı moralin bozuk hayırdır Bende yukarıdaki sebepten sıkıldım azıcık ama idare etcez artıkPek iyi değilim canım... Biraz hastayım... Moralim bozuk... Sen nasılsın canım...
Yok canım hastalıgında etkisi var biraz ama ana neden nişanlımla atışdık biraz... Regli dönemimde yaklaşıyor birazda onun alınganlıgı var....Geçmiş olsun canım hastalıktan mı moralin bozuk hayırdır Bende yukarıdaki sebepten sıkıldım azıcık ama idare etcez artık
Öyle oluyor insan regl dönemi tartışmaya çok açık insanYok canım hastalıgında etkisi var biraz ama ana neden nişanlımla atışdık biraz... Regli dönemimde yaklaşıyor birazda onun alınganlıgı var....
Kızlar bizim kına cumartesi olacak sanırım uzaktan misafirlerin gelmesi için zaten pazar düğün olayını bile zor açıkladım okullar hemen kapanıyor ya yorulucaz farkındayım ama orta yolu bulmak için işte
Onunda etkisi sanırım ama canımı sıktı yinede...Öyle oluyor insan regl dönemi tartışmaya çok açık insan
Yok canım hastalıgında etkisi var biraz ama ana neden nişanlımla atışdık biraz... Regli dönemimde yaklaşıyor birazda onun alınganlıgı var....
En iyisini yapıyorsunuz biz telefonda da atıştık biraz mümkünse telefondada konuşmamak lazım...bende regl yaklaşıyor ve acaip takıntılı ve alıngan olduğum bir dönemdeyim nişanlımla mümkün olan en az şekilde görüşüyoruz bu yüzden :)
Zor işlermiş bunu anladım vallahi canım sizinde üst üste olması gerekir tabi bu durumda ya da hafta sonu yapılacak ama dediğin gibi kaç gün beklenecekwalla dün bende bu konuyu stres yaptım resmen çocuklu akrabamız pek yok da özellikle İstanbulda çok yakın kız arkadaşım ve hepsini kınada özellikle istiyorum. bizim düğün cuma olacak. Perşembe olursa üst üste çok yorulurum dedim birkaç gün önce yapiyim dedim ama bu seferde kaç gün nası izin alacak insanlar. 1 hafta önce yapsamda zor olacak bilemedim yani
Yanyana konuşarak halletmek gerek telefonda tartışılıyor gergin oluyoruzyaOnunda etkisi sanırım ama canımı sıktı yinede...
Aynen öyle ama bu sefer haklıyım konuşmuyacagım...Zor işlermiş bunu anladım vallahi canım sizinde üst üste olması gerekir tabi bu durumda ya da hafta sonu yapılacak ama dediğin gibi kaç gün beklenecek
Yanyana konuşarak halletmek gerek telefonda tartışılıyor gergin oluyoruzya
Biraz sakinleşin konuşursunuz kuzum hazırlık aşamalarında oluyor öyle streslerAynen öyle ama bu sefer haklıyım konuşmuyacagım...
Şuan için konuşmayı düşünmüyorum... Sakinleşince belki....Biraz sakinleşin konuşursunuz kuzum hazırlık aşamalarında oluyor öyle stresler
İnşallah çözersiniz kısa sürede canımŞuan için konuşmayı düşünmüyorum... Sakinleşince belki....