• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm sakin ol öncelikle . Senle ayni durumdayiz. Bnm de sutum fiskiriyodu bi kac gündür cok az.... cocuk memede tepinip duruyordu bi baktim sut bitmisss:KK43: mama verdim baya icti açmış meger.....
Kuzenim doktor. Gecen gun anneme soylemis boza acayip arttiriyor sütü demis. Bebgi yeni oldu onunda. Cok ise yaradigini söylemiş. Tavuk da arttiriyor.

Ben bi kac gun yapacaklarimi soyleyeyim inşallah ise yarar.
1. Sabah aksam rezene( iki tatli kasigi iyi demlenmis)
2. Koca kase cicibebe (sutlu mama gibi yapcam)
3. Boza (bim yada a101de varmis sanirim.)

Baslamak icin bunlari almam lazim henuz aldiramadim. İnşallah ise yarar yaa. Sende mutlaka dene. En korktugum sey sutumun gitmesi... sut olmayinca bnm kiz memedende soguyo cildiriyor görünce.
Canim 2 tatli kasigida aci oluyo bayagi:eek: bende cicibebe aldim bide dewam sutu aldim bimde warmis adi dosttu sekerli ama olsun yarasin da bebeklerimize. Ondan iciyorum cicibebe yiyorum bakalim nolcak. Bozayi bende duymustum arttiriyomus. Insallah bolbol sutlerimiz oluurr

Aynen pahali yaa ama 8 alana 4 hediye olan uygun geldi bana 12 taneye o parayi vermis oluruz yani ne biliyim ilk ya deneme icin. 40 kusur lira.. Ya iki tane degil de gunde bi tane de arttirmaz mi acaba?
Rezene fayda etmedi bende yaa neler neler yaptim iki uc gundur oyle azaldi ki normalde geceleri sagardim simdi bebege zor yetiyoyetiyo..utsuzum ben stres yaptikca daha beter geri gidiyo galiba..
E ise baslicam pazartesi gunu sadece 7 poset sutum var buzlukta.. Sutum yetmiyo iste yet-mi-yo bugun ogleden sonra mama veriyim dedim onu da icmedi midesi kalkti saatlerdir kusuyodu daha simdi uyudu.. Uff napicam ben yaa. Esim olacak okuzcuk de fb macini izlemeye gitti bizi boyle birakip bisey olmaz ararsin bisey olursa dedi demin aradi bide tobe ya.. Oturdum ben de agliyorum..
Tabiki 3litre su. Bunu unutmayalimm

Canim 2 tatli kasigida aci oluyo bayagi:eek: bende cicibebe aldim bide dewam sutu aldim bimde warmis adi dosttu sekerli ama olsun yarasin da bebeklerimize. Ondan iciyorum cicibebe yiyorum bakalim nolcak. Bozayi bende duymustum arttiriyomus. Insallah bolbol sutlerimiz oluurr
Devam sutu daha mi ıyiymissss tmm bnde ondan alayimmm. Rezene de aci olsun cnm nolcak seker yok ilac niyetine iciver:) helede gece icinde yatmadan baya ise yariyor

Remzi bey iyi diye duydum. Ama iç hastalıklarını bilmiyorum. Bende adatip reyhan hanım yaptırdı dogumumu gayet memnunum.
Evet gercekten remzi bey hakkonda en ufak bi sikayet duymadim kime sorduysam cok sukur bende cok memnunum adatipin kosullari nasil peki dogum ve dogum sonrasi icin bide normal dogummu yaptin sezaryen mi

benim bebekte bir haftaa on günde bir yapıyordu şimdilerde 5-6 günde bir. dr on güne kdr normal dedi. kabız değil normalse kakası müdahale etme dedi. hatta forumda biri veya birinin arkadaşı makatı zedelemişti. bende ilk kabız mı diye zeytinyağı sürmüştüm normal gelince daha dokunmadım. müdahalen anca bir gün fln erkene çeker.

:(( o zaman rahatlayip rahat birakayim bari kizcemi.deli gibi arastiriyorum nette,norolojik sorunlarin belirtisi olabilir diye okudum. Onun uzerine de kuzenimin 18 aylik bebegine otistijlk teshisi konuldu :(( onunda zamaninda böyle kaka yapma problemleri olunca kafamda kuruyorum da kuruyorum iste.galiba deliriyorum :)) bizimde dr. üzerinde bile durmadi.Baska bir dr. goturdugumzde de z.yagi dedi iste,neyse sizin yazdklariniz su serpti biraz yuregime.Oturup bekleyelm bakalim kucuk habimin keyfini.Allah korusun hepimizin bebislerini insallah.

valla en önemlisi psikoloji. bn bazen sinirleniyorum aynı dk gidiyor. adama da dedim geçen sen çok sağlam kavgalardan yırttın çocuk sayesinde. sütm gidecek diye he deyip geçiyorum dedim :KK70: çocuk ağlayınca fln da süt geliyor. arada ememeyince ağlıyor ya bırak ağlasın.
12 ye 12 bedavadan alınabilir. malt içecwk var alkolsüz o da süt yapıyormuş. marketlerde 2 tl. valla o bile pahalı geliyor bana. sevdiğimden gidip gelip içiyorum :KK70: ama ilerisi için stok yapmak lazım sanki.
Ben zaten kavga edemiyorum benim adamla...baska boyutlra tasiniyo en ufak tartismalar bile..
myadesmom myadesmom canim emzirdikten sonra sag ne ciktiysa artik. Dereotu sutu ck arttiriyo diye duymustum sewersen ye ben sewmem kendisini keske yiyebilsem:KK51: ayrica calisanlarin sut izinleri oluyo yani gunde 1 yada 1.5 saat diye biliyorum. O arada pompani yanina al sag. Sut paket ve kutusunuda gormustum calisan anneler icin bi goz at istersen onlarada sutsuz kalmasin yawrucak ama annecigin bakicak uzulme bunun icin canim:KK200:
Sut posetlerim var canim aldim hatta bi ara sagiyodum da geceleri 7 tane falan var buzlukta ahh keske yine gece stok yapabilsem ama ancak emmesine yetiyo ya annem bakicak ya zerre kuskum yok ac mi kalir tok mu kalir diye annem benden daha iyi bakicak eminim ki.. Kadin uzman yaa prof mua bebek cocuk konusunda :D 4 cocuk bizi buyuttu,ayrica iki tane daha cocuga bakti, hic suphem yok cok sukur ki..bi de o 1,5 saat olan sut saatini ben toplayip cuma gunu ise gitmemek olarak degerlendiricem.. İgdasta calisiyorum bu tarz degerlendirilebiliyomus cok sukur..

Tabiki 3litre su. Bunu unutmayalimm
ah caniiim benim, ben o 3 litrenin fazlasini da iciyorumdur hani şu 19 litrelik damacanalari 3-4 gunde bitiriyorum esim icse icse iki litresini iciyodur..

Aynen pahali yaa ama 8 alana 4 hediye olan uygun geldi bana 12 taneye o parayi vermis oluruz yani ne biliyim ilk ya deneme icin. 40 kusur lira.. Ya iki tane degil de gunde bi tane de arttirmaz mi acaba?
Rezene fayda etmedi bende yaa neler neler yaptim iki uc gundur oyle azaldi ki normalde geceleri sagardim simdi bebege zor yetiyoyetiyo..utsuzum ben stres yaptikca daha beter geri gidiyo galiba..
E ise baslicam pazartesi gunu sadece 7 poset sutum var buzlukta.. Sutum yetmiyo iste yet-mi-yo bugun ogleden sonra mama veriyim dedim onu da icmedi midesi kalkti saatlerdir kusuyodu daha simdi uyudu.. Uff napicam ben yaa. Esim olacak okuzcuk de fb macini izlemeye gitti bizi boyle birakip bisey olmaz ararsin bisey olursa dedi demin aradi bide tobe ya.. Oturdum ben de agliyorum..
canim ben humana stil tea aldim cok faydasini gordum ictihim gun doluyo masallah

nnn

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-02-16-27-10.webp
    Screenshot_2015-10-02-16-27-10.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 99
Evet gercekten remzi bey hakkonda en ufak bi sikayet duymadim kime sorduysam cok sukur bende cok memnunum adatipin kosullari nasil peki dogum ve dogum sonrasi icin bide normal dogummu yaptin sezaryen mi
Sezeryan yaptım cnm koşulları gayet iyi nebiye mi nesibe mi bi ebe var 50 yaş civarında çok iyi bilgili bir kadın.2 gün yattim çok memnun kaldım. Ama altinovaya daha iyi diyorlar.

Ben zaten kavga edemiyorum benim adamla...baska boyutlra tasiniyo en ufak tartismalar bile..

Sut posetlerim var canim aldim hatta bi ara sagiyodum da geceleri 7 tane falan var buzlukta ahh keske yine gece stok yapabilsem ama ancak emmesine yetiyo ya annem bakicak ya zerre kuskum yok ac mi kalir tok mu kalir diye annem benden daha iyi bakicak eminim ki.. Kadin uzman yaa prof mua bebek cocuk konusunda :KK70: 4 cocuk bizi buyuttu,ayrica iki tane daha cocuga bakti, hic suphem yok cok sukur ki..bi de o 1,5 saat olan sut saatini ben toplayip cuma gunu ise gitmemek olarak degerlendiricem.. İgdasta calisiyorum bu tarz degerlendirilebiliyomus cok sukur..

ah caniiim benim, ben o 3 litrenin fazlasini da iciyorumdur hani şu 19 litrelik damacanalari 3-4 gunde bitiriyorum esim icse icse iki litresini iciyodur..
maşallah kız 3.4 günde bitio demek yarasın kuzuya.
Bende tartismiyorum eşimle.

adem güneşi dinlemek lazim:KK66:

canim ben humana stil tea aldim cok faydasini gordum ictihim gun doluyo masallah
Humanayi ben de ikinci ayda kullandim ama o zamanlar bissuru biseyler yapiyodum kim ne derse onu deniyodum herseyi yiyodum ama humana miydi en etkili olan bilemiyorum canim..

Pazartesi ise baslicam kizlar kafamda deli deli sorular bakalim nasil olucak, nasil bi etkisi olucak, bebegim annemin evine alisabilcek mi hemen.. bu hafta bi kac gun sabah erkenden gittim cunku 7 de cikicaz evden alismasi lazim diye.. Annem bi iki gune alisir diyo ama o zaman da beni unutmaz mi yaa of cok kucuk ama yaa lanet olsun soyle zor yasam kosullarina, calismak zorunda olmama.. Uff cok acayibim kizlar bos kaldigim an dusunmeye basliyorum sonra aglama krizleri ben nasil birakicam bebegimi diye hos bosta kalmasam da dusunuyorum hep dolu kafam on gundur falan.. belki bu dusunceler etkiledi sutumu..

axycool axycool biz tartisamiyoruz bile zaten kuzum..en kucucuk tartisma buyuyo buyuyo buyuyo ve hic gitmemesi gereken yerlere gidiyo tartisma seklimiz.. O yuzden ben biraktim artik..konusmuyorum tartisicak gibi oluyosal kalkip oda degistiriyorum..

Kızllaaar makarnalütfen die bi site buldum ek gıda araştırmalarım esnasında. Duyan bilen var mı?? Çok hoşuma gitti, sipariş vermek istiyorum yavaştan hazırlık yapayım ek gıdaya
O siteyi bir bayan işletiyor.gönül rahatlığıyla alabilirsin.eşim o firma ile iş yapmak için ziyaret etmişti oradan biliyorum.tesadüf işte:))

Pazartesi ise baslicam kizlar kafamda deli deli sorular bakalim nasil olucak, nasil bi etkisi olucak, bebegim annemin evine alisabilcek mi hemen.. bu hafta bi kac gun sabah erkenden gittim cunku 7 de cikicaz evden alismasi lazim diye.. Annem bi iki gune alisir diyo ama o zaman da beni unutmaz mi yaa of cok kucuk ama yaa lanet olsun soyle zor yasam kosullarina, calismak zorunda olmama.. Uff cok acayibim kizlar bos kaldigim an dusunmeye basliyorum sonra aglama krizleri ben nasil birakicam bebegimi diye hos bosta kalmasam da dusunuyorum hep dolu kafam on gundur falan.. belki bu dusunceler etkiledi sutumu..
relaks ol cnm. durum değişmiyorsa çok takmamak lazım

Back
X