- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Canım en son pazar günü gittim dr.a 16. haftada çağırdı yani iki hafta sonra falan ama ben nisanın 1. yada 2. haftasında gitmeyi düşünüyorum.. Hem bebek biraz daha büyür.. hemde cinsiyeti öğrenmek daha kolay olur diye..Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
Canım benim dr.um bana hiçbir testi yaptırmadı sadece ultrasonra ölçülmesi gerekenleri ölçtü ve sorun yok dedi.. Herşey normal dedi.. Ben hastalarım istemedikçe gerek görmüyorum sonuç kötü çıkarsa (ki %100 doğru çıkmıyor) gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan boşuna moralin bozulur dedi.. Bende hiç istemedim..Ben iki doktora görünüyorum. Biri ikili teste güvenmiyorum üçlüyü yaptırırsın iyi çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi. Bir diğerinde ikili testi yaptırmıştım zaten, o da iyi çıktığı için başka teste gerek yok dedihepsi başka konuşuyor
Oğluşunun cicilerini sevsinler emiii... Sağlıkla giysin İnşaAllah..
Benim kız çıkmıştı.. dr. kıza benziyor demişti ama hala net değil bakalım ne olacak..Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?
Katılıyorum sana canım..arada kaynıyor çoğu ben göremiyorum.toplu olarak sadece alınanlar oraya eklenebilir diye düşünmüştüm bende aslında...
benim tuttu canim :)Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?
Hayırlı olsun prensesin canım..kizlarrr doktordan çıktım şimdi.. 12 de kız diye tahmin etmişti zaten şimdi de kesinleşti. gelsin pembeler morlar yani :)
Gözün aydın canım.. Rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah..kızlarrr çok mutluyum Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı bebişler versin..Bugun kontrolüm vardı oğluşum olucakmış öğrendik bugun çok güzeldi :)
bizde eşimle mamas papas bi araba beğenmiştik ilk önce dediğin gibi bi arabaya okadar para vermek bütçemi aşmasa bile manıklı gelmedi onun yerine başka şeyler alırım dedim ki zaten o arabada çok kabaydı.. senin son karar twist mi?büyük puset oturur pozisyona geldiğinde ayak koyma yeri oluyor. Benim eeeeen beğendiğim stokke marka olanlardı ama maaşallah 3 bin fiyat. Dedim Bi bebek arabasına 3 bin lira versem kendim binerim:)
kızlar bebişler hareketlenmeye başladımı benımki hafta sonu sanki ufak bı kıpırtı yaptı..
eşimle arabada gidiyoduk eşim bana birsey anlatıyodu bende onu dinliyodum evden cıkmadanda tatlı falan yemiştim kemerde tam karnımın üstündeydi babası anlatıkça sanki bebiş kıpırdandı
ilk bebeğim oldugundan emin olamadım ama sizde başladımı kıpırtılar..
Dediğim gibi baston pusetler 1 yaşının altında çok sağlıklı değil bence. Hele ilk altı ayda. Sen baktıktan sonra bana özel bir mesaj atıp deneyimini paylaşabilir misin? Merak ettim 2.5 yaşa da oluyor mu diye..Fusio yu netten inceledim ama graco satan mağaza biraz uzağımda var ondan henüz sadece netten bakabildim ama bi videosunda bi bebekle gezdiriyolardi içinde orda sanki içi küçük gibime geldi ben almaya giderken Komşumun oğlu var 2 buçuk yaşında onuda goturcem böylece genişlik olayını göz kararı karar vermiycem ben almisken baston aliyim sonra ikinci araba almiyim istiyorum hem diğer bastonlar çok rahatsiz duruyo ucuz olanlar pahalı birşey olarakta ikinci araba almakda istemiyorum ondan tek seferde çıkarmak istiyorum
ben daha geçen hafta hissetmeye başladım kimse inanmıo ama dün ultrasonda eller kollar dön dur devamlı hareket edince annem inandı sen hissedio olabilirsin diye :)
Hayirli olsun canim Allah kucaginada almayi nasip etsin.prensesler cogaldi masallahkizlarrr doktordan çıktım şimdi.. 12 de kız diye tahmin etmişti zaten şimdi de kesinleşti. gelsin pembeler morlar yani :)
ben bi parça çikolata yedim :) normalde de canım çikolata istediği için bebiş kıpır kıpırdı arkasını döndü kollarını bacaklarını hareket ettirdi allahım nasıl güzel bi duygu yaDün benim doktorda yakınlarda tatlı çikolata gibi bir şey yedin mi dedi. Ben de ceviz yedim dedim. O kadar hareketliydi ki bir de çikolata yesen dışarı fırlayacakmış demek ki dedi:)
amin cümlemize inşallahHayirli olsun canim.Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
Hayirli olsun canim.Rabbim kucagina almayida nasip etsin.
Gözün aydın canım.. Rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah..
Ben sanki dün hissettim gibi ama gaz da olabilir:) Bu konuda tecrübesiz olduğum için ayırt etmek zor olacak gibibebeğinizin hareketleerini hisseden var mıı bu aylarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?