2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
Canım en son pazar günü gittim dr.a 16. haftada çağırdı yani iki hafta sonra falan ama ben nisanın 1. yada 2. haftasında gitmeyi düşünüyorum.. Hem bebek biraz daha büyür.. hemde cinsiyeti öğrenmek daha kolay olur diye..:KK51:

Ben iki doktora görünüyorum. Biri ikili teste güvenmiyorum üçlüyü yaptırırsın iyi çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi. Bir diğerinde ikili testi yaptırmıştım zaten, o da iyi çıktığı için başka teste gerek yok dedi :KK64:hepsi başka konuşuyor
Canım benim dr.um bana hiçbir testi yaptırmadı sadece ultrasonra ölçülmesi gerekenleri ölçtü ve sorun yok dedi.. Herşey normal dedi.. Ben hastalarım istemedikçe gerek görmüyorum sonuç kötü çıkarsa (ki %100 doğru çıkmıyor) gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan boşuna moralin bozulur dedi.. Bende hiç istemedim..

Bunlar da benim prensimin cicileriii :KK46:

Eki Görüntüle 1457872
Oğluşunun cicilerini sevsinler emiii... Sağlıkla giysin İnşaAllah.. :KK54::KK54:

Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?
Benim kız çıkmıştı.. dr. kıza benziyor demişti ama hala net değil bakalım ne olacak.. :KK51:
arada kaynıyor çoğu ben göremiyorum.toplu olarak sadece alınanlar oraya eklenebilir diye düşünmüştüm bende aslında...
Katılıyorum sana canım..Hoppa Bende kim ne almış diye bakmak için sayfa sayfa dolaşıyorm.. Bence herkes açılan sayfayı takibe alsın ve kim ne aldıysa orda paylaşsın.. Bu şekilde zor oluyor.. Topluca hepsini görmüş oluruz.. İsteyen buraya da ekler oraya da..

büyük puset oturur pozisyona geldiğinde ayak koyma yeri oluyor. Benim eeeeen beğendiğim stokke marka olanlardı ama maaşallah 3 bin fiyat. Dedim Bi bebek arabasına 3 bin lira versem kendim binerim:)
bizde eşimle mamas papas bi araba beğenmiştik ilk önce dediğin gibi bi arabaya okadar para vermek bütçemi aşmasa bile manıklı gelmedi onun yerine başka şeyler alırım dedim ki zaten o arabada çok kabaydı.. senin son karar twist mi?

kızlar ben de dün doktora gittim en başından beri 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Doktorum eğer 7 8 aylıkken büyük çıksa kilosundan kaynaklanıyor diyebilirdik ama artık görüyoruz ki döllenme daha erken olmuş.14+4 iken 15+6 göründüğü için bu hafta mutlaka 3lü testini yaptır dedi. Bebeğim biraz daha erken büyümüş oldu :) Bu hoşuma gitti tabi.. :anneadayı: Oğluşuma biraz daha erken kavuşacağım fikri beni mutlu etti :)

kızlar bebişler hareketlenmeye başladımı benımki hafta sonu sanki ufak bı kıpırtı yaptı..:KK46:
eşimle arabada gidiyoduk eşim bana birsey anlatıyodu bende onu dinliyodum evden cıkmadanda tatlı falan yemiştim kemerde tam karnımın üstündeydi babası anlatıkça sanki bebiş kıpırdandı:nazar:
ilk bebeğim oldugundan emin olamadım ama sizde başladımı kıpırtılar..

kızlar bebişler hareketlenmeye başladımı benımki hafta sonu sanki ufak bı kıpırtı yaptı..:KK46:
eşimle arabada gidiyoduk eşim bana birsey anlatıyodu bende onu dinliyodum evden cıkmadanda tatlı falan yemiştim kemerde tam karnımın üstündeydi babası anlatıkça sanki bebiş kıpırdandı:nazar:
ilk bebeğim oldugundan emin olamadım ama sizde başladımı kıpırtılar..

ben daha geçen hafta hissetmeye başladım kimse inanmıo ama dün ultrasonda eller kollar dön dur devamlı hareket edince annem inandı sen hissedio olabilirsin diye :)

Fusio yu netten inceledim ama graco satan mağaza biraz uzağımda var ondan henüz sadece netten bakabildim ama bi videosunda bi bebekle gezdiriyolardi içinde orda sanki içi küçük gibime geldi ben almaya giderken Komşumun oğlu var 2 buçuk yaşında onuda goturcem böylece genişlik olayını göz kararı karar vermiycem ben almisken baston aliyim sonra ikinci araba almiyim istiyorum hem diğer bastonlar çok rahatsiz duruyo ucuz olanlar pahalı birşey olarakta ikinci araba almakda istemiyorum ondan tek seferde çıkarmak istiyorum
Dediğim gibi baston pusetler 1 yaşının altında çok sağlıklı değil bence. Hele ilk altı ayda. Sen baktıktan sonra bana özel bir mesaj atıp deneyimini paylaşabilir misin? Merak ettim 2.5 yaşa da oluyor mu diye..

ben daha geçen hafta hissetmeye başladım kimse inanmıo ama dün ultrasonda eller kollar dön dur devamlı hareket edince annem inandı sen hissedio olabilirsin diye :)

Dün benim doktorda yakınlarda tatlı çikolata gibi bir şey yedin mi dedi. Ben de ceviz yedim dedim. O kadar hareketliydi ki bir de çikolata yesen dışarı fırlayacakmış demek ki dedi:)

Dün benim doktorda yakınlarda tatlı çikolata gibi bir şey yedin mi dedi. Ben de ceviz yedim dedim. O kadar hareketliydi ki bir de çikolata yesen dışarı fırlayacakmış demek ki dedi:)
ben bi parça çikolata yedim :) normalde de canım çikolata istediği için bebiş kıpır kıpırdı arkasını döndü kollarını bacaklarını hareket ettirdi allahım nasıl güzel bi duygu ya

benim ikinci bebeğim bunda daha erken hissettim diğerinde 16 haftada zor hissetmiştim :)

Ben de sağ tarafımda karıncalanma gibi,pırpır gibi birşeyler hissediyorum kaç gündü.Acaba mı diyorum :anneadayı:

Back
X