- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Canım en son pazar günü gittim dr.a 16. haftada çağırdı yani iki hafta sonra falan ama ben nisanın 1. yada 2. haftasında gitmeyi düşünüyorum.. Hem bebek biraz daha büyür.. hemde cinsiyeti öğrenmek daha kolay olur diye..Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?

Canım benim dr.um bana hiçbir testi yaptırmadı sadece ultrasonra ölçülmesi gerekenleri ölçtü ve sorun yok dedi.. Herşey normal dedi.. Ben hastalarım istemedikçe gerek görmüyorum sonuç kötü çıkarsa (ki %100 doğru çıkmıyor) gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan boşuna moralin bozulur dedi.. Bende hiç istemedim..Ben iki doktora görünüyorum. Biri ikili teste güvenmiyorum üçlüyü yaptırırsın iyi çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi. Bir diğerinde ikili testi yaptırmıştım zaten, o da iyi çıktığı için başka teste gerek yok dedihepsi başka konuşuyor
Oğluşunun cicilerini sevsinler emiii... Sağlıkla giysin İnşaAllah..

Benim kız çıkmıştı.. dr. kıza benziyor demişti ama hala net değil bakalım ne olacak..Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?

Katılıyorum sana canım..arada kaynıyor çoğu ben göremiyorum.toplu olarak sadece alınanlar oraya eklenebilir diye düşünmüştüm bende aslında...