2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim doktorum da son gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ama benim içim rahat etmedi ben gittim yine 3 hafta sonraya aldım randevuyu
13.haftadan sonra ayda bir çağırması normal mi o zaman

kontrolümde herşey normal dedi ense kalınlığına baktı kan verdim ben anormal bişey görmediği için 1 ay sonrasına verdiğini düşündüm

Normalde yarindi bugun aradm dedim biri iptl ettiyse bana yazn anca 2ye aldim

az kalmış işte birazcık daha sabret, uyumaya falan çalış :) protein çok az çıkmış zaten boşuna kuruntu yapıyor olabilirsin.

güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..

kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..
Maaşallah canım sen erkenden bitirdin her şeyi. Daha ben neredeyse hiç bir şey almadım. Her şeyi sağlıkla kullansın inş minik paşa:)

Olur mu olur valla cnm :) takipteyim seni zaten aynı gün olduğumuz için :) öpüyorum

Maaşallah canım sen erkenden bitirdin her şeyi. Daha ben neredeyse hiç bir şey almadım. Her şeyi sağlıkla kullansın inş minik paşa:)
evet cnm bitti herşey eşim de bende beklemeyi sevmiyoruz test sonucu olumlu çıkınca alalım kurtulalım dedik bu hafta sonuna kadar biter odası kapası kapalı doğumu bekleriz.. Normal olan sizin yaptığınız biz erkenciyiz biraz

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum

kontrolümde herşey normal dedi ense kalınlığına baktı kan verdim ben anormal bişey görmediği için 1 ay sonrasına verdiğini düşündüm
Bence de benim de anormal bisey olmadigi icin 1 ay sonraya verdi.Ama ben bebişimi çok merak ediyorumm 1 hafta daha bekleyemem dedim

selam kızlar
bende bir haftadır böbrek taşı ve enfeksiyondan çekiyorum. çok ciddi ağrı çekiyorum. iyice çaresiz kaldım enfeksiyona sebep olan taşın üriner yolu tıkaması. en son taş idrar yolunu tıkamıştı. eğer geçmezse stendle açılacakmış. bugün doktora gitcem inş düşmüştür ama ağrılarım hala devam ediyor.benim durumumda olan varmı yardım (((

canım gözünaydın, hayırlı evlat olsun inşallah:)

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum
Canim senin prensesinde hayirli olsun.herkes ogrendi masallah bende cuma gunu gidicem ogrenirim insallah.cuma gunu seker yuklemesi yapilacak bana Sabah ac karnina gidicem nasil iceceksem bir bardak sekeri.

Canim senin prensesinde hayirli olsun.herkes ogrendi masallah bende cuma gunu gidicem ogrenirim insallah.cuma gunu seker yuklemesi yapilacak bana Sabah ac karnina gidicem nasil iceceksem bir bardak sekeri.
Bende öğrenemedim halâ artık taa nisanda giderim doktora.. o zamana kadar merak içinde beklicez mecbur.. Biraz zor oluyor ama içersin canım şerbet gibi bişey zaten verdikleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…