- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
Bende hissediyorum ama ilk hamileligim oldugu icin emin olamiyorum ara ara oluyor ama :dbebeğinizin hareketleerini hisseden var mıı bu aylarda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hissediyorum ama ilk hamileligim oldugu icin emin olamiyorum ara ara oluyor ama :dbebeğinizin hareketleerini hisseden var mıı bu aylarda :)
Canım bende 12 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı şükürler olsun maşallah Allah yardımcın olsun seninde bütün hamişlerindebirde bseymerak ettm kan ilacına başlatmadı dAHA doktorum niye acaba :/ vitaminlere başladım fakat elevit vermiş bu ilaç hakkında sölenenler dogru mu biliyomusun sen hangi vitamin ilacını kullanıyorsun? Ayy çoksoru sordm kusura bkma aynı haftalıkmışız sana soruyım dedm diger kızların kaç haftalık oldugunu bilmedğimden.
Bende öğrenemedim halâartık taa nisanda giderim doktora.. o zamana kadar merak içinde beklicez mecbur..
Biraz zor oluyor ama içersin canım şerbet gibi bişey zaten verdikleri..
bebeğinizin hareketleerini hisseden var mıı bu aylarda :)
kızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
kızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
canım ben pek sevmem jelibonu ama illa canın okadar cektiyse ye bikaç tane.. ben de cips yerdim deli gibi eskiden.. simdi de arada nefsimi köreltmek için 3 5 atıyorum ağzıma.. bence aşırı tüketilmedigi sürece bir şey olmaz. ama tabi bu benim kendi düşüncem
canım ben pek sevmem jelibonu ama illa canın okadar cektiyse ye bikaç tane.. ben de cips yerdim deli gibi eskiden.. simdi de arada nefsimi köreltmek için 3 5 atıyorum ağzıma.. bence aşırı tüketilmedigi sürece bir şey olmaz. ama tabi bu benim kendi düşüncem
kimse zararsız diyemez :) ama bu kadar canın çektiyse yemelisin bence biraz da olsa.
sonuçta paketli tüm ürünlerde katkı maddeleri var ama maalesef yiyoruz, yoksa mümkün değil hayatta kalmak ( bu rahatlatıcı olur mu? :) )
ben de böyle düşünüyorum, arada kaçamak yapılabilir, çay içiyor musun? benim sorunum da çay :)
Kizlar hastaneden geldim bebegim cok saglikli cok tatliydi fotoda atcamm kesin erkekmis :) ama idrarinda yok yok nitrit protein bakteri dolu dedi bulantn bu yuzden idrar kulturu istedi demkki gecince bulantmda gecicek![]()
Canim ben alip yedim bikac kere canim cok istemisti cok sukur iyiz bebisimlekızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
Slm canim senin doktor randuvun nasil gecti rahim agzi boyuna bakilacakti.. Benim doktorda karindan usg ile olctu rahim agzini fakat alttan olmasi daha saglammis..listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum![]()
Aynen bende ayırt edemiyorum o mu değil mi gaz mi yoksa ben mi yanılıyorum diye anlamak istiyorum iyice hissetmek istiyorumBen sanki dün hissettim gibi ama gaz da olabilir:) Bu konuda tecrübesiz olduğum için ayırt etmek zor olacak gibi
Evet canmama doktor bilee hersey vcikms dedi bakalim kulture gore ilac yazckHadi gözün aydın canım bak boşuna evham yapmissin