2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canım merhaba:) yeni bakabildim siteye
Mide bulantın azalmış başlayalım öyleyse dedi ama işte başlayamadı ama kesin olarak 16 haftada başlatacak
Elevit kullanmadım ben folik asit kullanıyordum onu kesti,
Premesis diye bulantı ilacı içiyorum başka da ilaç vermedi canım:)

kızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)

bebeğinizin hareketleerini hisseden var mıı bu aylarda :)

ben hissediyorum 4 5 gündür ki bugün doktorun dediğiyle bire bir aynı şey hissettiğim. doktorum 14 15 ten sonra sanki içinde bir şey kayiyormus gibi hissetmeye başlarsin dedi bugün. ki ben de tam olarak öyle hissediyorum sanki karınca yürüyor gibi :) 18 den fln sonra da tekmeleri anlasilirmis

bence yemeyin normalde de zararlı.. ve lütfen yiyecek ismi paylaşmayın.. başkalarının da canı çekebilir

kimse zararsız diyemez :) ama bu kadar canın çektiyse yemelisin bence biraz da olsa.
sonuçta paketli tüm ürünlerde katkı maddeleri var ama maalesef yiyoruz, yoksa mümkün değil hayatta kalmak ( bu rahatlatıcı olur mu? :) )

canım ben pek sevmem jelibonu ama illa canın okadar cektiyse ye bikaç tane.. ben de cips yerdim deli gibi eskiden.. simdi de arada nefsimi köreltmek için 3 5 atıyorum ağzıma.. bence aşırı tüketilmedigi sürece bir şey olmaz. ama tabi bu benim kendi düşüncem

ben de böyle düşünüyorum, arada kaçamak yapılabilir, çay içiyor musun? benim sorunum da çay :)

Kizlar hastaneden geldim bebegim cok saglikli cok tatliydi fotoda atcamm kesin erkekmis :) ama idrarinda yok yok nitrit protein bakteri dolu dedi bulantn bu yuzden idrar kulturu istedi demkki gecince bulantmda gecicek

ewt herşey dozunda olursa birşey olmaz inşallah ama insan vicdan yapıyo işte..cips bende 3 ay agızma surmedım ama sımdı bazen yıyorum bende eşimden tırtıklıyorum :)

hem de nasıl sağol canım :) aslında bılıyorum zararını ama duymak rahatlatıyo sanırım :) ben de hep bi yerim şişmesin bahanesini savunanlardanım napalım can bu da ya da hamilelik bahane abur cubur şahane demek lazım :)

ben de böyle düşünüyorum, arada kaçamak yapılabilir, çay içiyor musun? benim sorunum da çay :)

canım benim çayla normalde de hiç aram yok.. ama hamilelikle ilgili genel düşüncem şu doğru ya da yanlış.. abartmamak koşulu ile her şey yenebilir....

Kizlar hastaneden geldim bebegim cok saglikli cok tatliydi fotoda atcamm kesin erkekmis :) ama idrarinda yok yok nitrit protein bakteri dolu dedi bulantn bu yuzden idrar kulturu istedi demkki gecince bulantmda gecicek

Hadi gözün aydın canım bak boşuna evham yapmissin

Canim ben alip yedim bikac kere canim cok istemisti cok sukur iyiz bebisimle

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum
Slm canim senin doktor randuvun nasil gecti rahim agzi boyuna bakilacakti.. Benim doktorda karindan usg ile olctu rahim agzini fakat alttan olmasi daha saglammis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…