maşallah ne hızlı büyüyolar sağlıklı bebişler olsunlar inşallahBakin teyzelerii iyimis:)
Bakin teyzelerii iyimis:)
Canım bende geçenlerde dayanamadım yedim ama başından beri mide bulantısı yaşamayan ben 2 gün boyunca ne yediysem çıkardım çok kötü oldum bence yemekızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
valla benim ciddi bulantılarımın arasında bile felaket bi jelibon isteğim vardı ve ben yedim zaten bişey yiyemiyordum canım bişey isteyince oturdum baya baya yedim zararlılık konusunda diyemem bişey ama yediğimiz hangi şey normal ki canın istiyorsa biraz ye bencekızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
nmerhaba kızla
maşallah ne hızlı büyüyolar sağlıklı bebişler olsunlar inşallah
olur tabi hafta sonu gidicem sanırım sende kullanışlı bi araba bulursan tavsiyeni bekliyorum..Dediğim gibi baston pusetler 1 yaşının altında çok sağlıklı değil bence. Hele ilk altı ayda. Sen baktıktan sonra bana özel bir mesaj atıp deneyimini paylaşabilir misin? Merak ettim 2.5 yaşa da oluyor mu diye..
Aslında erkek dedikten sonra kıza dönmek çok zor. nasıl oldu?? Sonuçta pipisini görüp söylüyorlar, karıştırmak çok zor. Ama bazen kız mı derken erkek çıkabiliyor. O daha anlaşılır :)hayırlı olsun canım.ben biraz alışveriş bile yaptım bu sefer cinsiyet değişirse ne olur acaba.
bende 12 haftamda hissettim gibi oldum ama doktor imkansız diyince yanlış anladım heralde dedim ama artık 15 haftalık olduk miniğimdir diye tahmin ediyorum.. ultrasonda zaten kıpır kıpır..ben daha geçen hafta hissetmeye başladım kimse inanmıo ama dün ultrasonda eller kollar dön dur devamlı hareket edince annem inandı sen hissedio olabilirsin diye :)
Canım ben asıl yapılmazsa tehlikeli olacağını düşünüyorum.. tanıdığım bir çok kişi (Allah korusun) gebelik şekeri yüzünden bebeğini kaybetti ve kendisinde kalıcı şeker hastalığı oldu..Şeker yüklemesi riskli değil mi? illa yaptıracak mısınız?
hayırlı olsun önceilkle kızın.. banada doktorum 12 ve 14 haftada erkek dedi 17 haftamda bidaha gitcem kesin belli olur ozaman dedi doktorum ama birşey sorucam erkek degiği zaman fındıgını işaretlemışmiydi erkek diye bana kesin değil dedi ama işaret koydu döner mi acaba?kızlar dr dan çıktım. %100 kız dedi. 12. haftada erkek denmişti. şimdi kız odu :) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... 17 haftalık görünüyorum şuan. inanılmaz büyümüş 2 haftada. bir sonraki randvum 6 nisanda. bu arada 4 lü testimi yaptırdım. kan verdim. 6 nisan da gittiğimde sonucu göstericem. benden havadisler böyle :) hee bu arada demir hapına yeni başlattı, decavit e devam dedi. progestanı günde 2 den 1 e düşürdük. bu şekilde...
Gece yazmıştım ama arada kaynadı sanırım :)Bi kaç gün girmiyorum valla sayfalar alıyor başını gidiyor. Inşallah sizlerde bebisleriniz de iyidir. Ben gece mide yanmasindan uyuyamayanlar kulübünde nim :))) reflü gibi ama ne yapsam fayda etmiyor. Benim çarşamba günü 2 li taramam var çok heyecanlıyım. Daha çok erken ama cinsiyetini de öğrenebilir miyiz acaba :) ben erken doğmuşum da bu sabırsızlık ordan geliyor galiba :) hepinize sağlıklı mutlu geceler ve günler :))
Kizlar hastaneden geldim bebegim cok saglikli cok tatliydi fotoda atcamm kesin erkekmis :) ama idrarinda yok yok nitrit protein bakteri dolu dedi bulantn bu yuzden idrar kulturu istedi demkki gecince bulantmda gecicek
BeeeenKızlar instagram kullanıyor musunuz ?
Ben anlamam ama kız gibi..Banada tahminde bulunurmusunuz.
Onlar genel olarak konuşuolar ben bebişimin olduğuna eminim hamile değilken hissettiklerimden farklı bişeyler hissediosam eğer bebişimdir .net :)bende 12 haftamda hissettim gibi oldum ama doktor imkansız diyince yanlış anladım heralde dedim ama artık 15 haftalık olduk miniğimdir diye tahmin ediyorum.. ultrasonda zaten kıpır kıpır..
50 üstü kız diyolar ama kanıtlanmış bişey yok bende anlamıyorum böyle şeyler nerden türüyor acaba kim çıkardı bu teoriyi benimde 73 cıkmştı doktor erkege benzıyo demişti bakalımBayanlar herkese selam :)))) 2 li test sonucu aldım iyi çok şükür bthcg sonucu 75 çıkmış 50 den yüksek olursa ne oluyordu doktor %65 erkek Demişti
kızlar saçma olacak biliyorum ama benim canım acayip derecede Jelibon çekiyo :/ önceden çok tüketirdim aslında ama hamile kaldıgımdan beri aklıma bile gelmemişti Bugün markette görünce nasıl canım çekti dayanamadım aldım bir paket ama açmadım walla daha yemedim korkuyorum içinde bilmediğim neler var kimbilir :S hiç yiyen oldu mu bana biri zararsız ye desin lütfenn :) :)
Canım bi.kaç kişi çıktı amaGeçmiş olsun canım ne yazık ki hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu oluyor..İnşaAllah kolayca geçer..
Beeeenben kullanıyorum.. askibeka olarak aratırsan çıkarım canım
Ben anlamam ama kız gibi..
profil resmimde kız resmi var mor montlu..Canım bi.kaç kişi çıktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?