2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Of canm cok skldı ya doktr ne dicek acaba

aynen,tamda o aradığım cevap.. bebişimize layık bulmıyoruz galiba..daha önce kız reyonundan bi sürü şey beğenirdim.şimdi yokk:) kızıyorum kendime ama:))

Protein için eser yazmış ama, korkutucu bi durum yok bence. İçini temiz tut. Bu da benim sonucum, dr suyu bol iç dedi sadece, sorun görünmüyo dedi. Karşılaştırmak istersen diye yüklüyorum. Ama sıkma canını
Zofran yaradi doktr istedi diye yaptrdm proteine takldi kafam=/

Canm benmde boyle hep yuksek iltihap cikiyo ama bak sende protein yok bendede olmazdi protein cikip bebegni kaybedenler var dun karnim tas gibiydi agriyodu yorldm herhlde dedm bi sey yoktr dmi

arkadaşlar ben aldıklarınız kaçırıyorum...geri sayfalarda kalıyor bulamıyorum...toplu olarak bi topikte toplansa alınanlar...konu sahibi ek bi topik kurarmı acaba rica etsek alınanlar için

ben "eylül 2015 anneleri olarak bebeklerimize aldıklarımız" başlıklı bir konu açtim ama orası pek tercih edilmiyor. Belki de yeterince ilan edemedim ondandır.

Benim göbüşümde de var o sertlik, dokununca ağrıyo hatta yorgun zamanlarımda. Sın günlerde fazla et vs tükettiysen o da etkiler protein değerini
Canm benmde boyle hep yuksek iltihap cikiyo ama bak sende protein yok bendede olmazdi protein cikip bebegni kaybedenler var dun karnim tas gibiydi agriyodu yorldm herhlde dedm bi sey yoktr dmi

arada kaynıyor çoğu ben göremiyorum.toplu olarak sadece alınanlar oraya eklenebilir diye düşünmüştüm bende aslında...

Korkma canim bisey yoktur insallah icini ferah tut.

Benim göbüşümde de var o sertlik, dokununca ağrıyo hatta yorgun zamanlarımda. Sın günlerde fazla et vs tükettiysen o da etkiler protein değerini
Aksine et yumurta fln agzima suremiyorm canm bakalm doktr ne dicek :/ cok degisk sertlikti normal degl canim karnimi iceriden geriyolrdi sanki yirtilicak gibi tas gibi nefesm bile gitmiyo gibiydi esimde bakti evet dedi

Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?

canım ben başından beri ayda 1 gidiyorum. şu ana kadar iki kere kontrol için bir kere de ikili test için gittim.

günaydın kızlar..iki gündür takip etmeye çalışıyorum sizi..ya benim uykusuzluk problemim ortaya çıktı..uyuyamıyorum bi türlü dön dön..benim gibi olan varmı aranızda

ben öyle bir uyuyorum ki deli gibi. akşam koltukta sızıp kalmışım yine. eşim yatağa geç diye uyandırmış ama ne yaptıysa kalkmamısım. bi de kızmışım adama gitmiycem işte diye gece 3 te uyandım yazık o da diğer koltuğa uzanmış.

Bilemedim ki, et yumurta baklagil filan yükseltiyo ya acaba ondan mı dedim. Korkulucak biley yoktur inş, iyi haberle dönersin
Aksine et yumurta fln agzima suremiyorm canm bakalm doktr ne dicek :/ cok degisk sertlikti normal degl canim karnimi iceriden geriyolrdi sanki yirtilicak gibi tas gibi nefesm bile gitmiyo gibiydi esimde bakti evet dedi

kıskandım valla seniiiya bende tv karşısında uyuyakalıyorum ..sonra odaya geçinse noluyorsaa...ne varsa yatakta var....ahhahaaaa

güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..

kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..

canım çok tatlı bu :) bebişinde içine çok yakışacak. güle güle güzel günlerde kullanın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…