- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Teşekkür ederim canım peki vajinal yoldan aldığın farklı bi çeşitmi yoksa yine o yuvarlak beyaz kapsül mü?Tsk
Geçmiş olsun canım evet yukardan mide bulantısı yapıyor canım ben vajinal yoldan aliyordum
İnşallah miğdem bulansın ama halsizlik olmasın istiyorum artık.
Bennn,artık ne yiycemi şaşırdım bebek alttan hortum gibi çekiyo sanki,yemek yiyorum yarım saat sonra karnım gurulduyo yine bişeyler yiyorum yedikten sonra ağzımda boğazımda acımtırak bi tat çok rahatsız ediyo yine bişeyler yiyorum ama kilo almadım metebolizma fenaaa :)
.
Cnm progestan iğrenç bi hap,bende leke olmamıştı doktor ultrasonda biraz leke görüyorum dedi hapı verdi günde 3 defa alıyodum ama hayattan bıkmıştım o nasıl bir hap yaa halsizlik bulantı uyku ne varsa yaptı bi kaçgünden sonra eşim yeter içme haline yazık nolursa olsun dedi onunda gazıyla bıraktım ben ilkide bırakmışım doktor bide bir kutuyu bitir demişti öl dese daha iyiydi,ama senin durum biraz farklı cnm geçmiş olsun ama evet yan etkileri oldukça fazla sürekli yatıcan
bende alsam mı acaba doktorumda haftada iki kez balık yememi söyledi çok severdim ama haftada iki ağır geliyor...Hapin icinde zencefil varmis zencefil gaz agrilarina iyi geliyormus diye okumustum doktor bana balik hapini hergun kullan balik yedigin zamanlarda icme demisti bende hergun icemiyorum aslinda icilmesi lazim 4.ayda bebegin beyin gelisimi olusuyormus 4 ay onemli demisti doktor
Canım benim çok şükür bişey yok ama ister istemez aksilik oluyo şiddetli kasık ağrısından gittim idrar yollarında iltihap varmı mesela bunun gibi doktora gidiyorum ve otomotikmen usg girmiş oluyorum.zaten kontrolüm 2 haftada bir arada böle girince herhaftaya denk geliyoradyasyon yaymadığı için sakıncalı değil diye biliyorum ama burda bazı arkadaşlar
bebeğe zarar verdiğini söyledi,ilk defa duyuyorum bende merak ettim nedenlerini
avrupada yaşayan arkadaşlarda ultrasona senede 2 defa giriyorlarmış
aslında sebeplerini açıklasalar bende merak ettim
bir sorunmu var neden her hafta girmek istiyorsunuz ultrasona?
evet orası rahat oluyor detaylıyı sor muhakkak devlette nasıl bilmiyorum ama gittiğim özel hastane de sıra vermediler bana çok doluymuş detaylıda önemliymiş çünkü bazı durumlarda anne karnında erken dönemde müdahale edilebiliyormuş allah sağlık sıhat versin umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız gerek kalmaz...Evet oraya gidiyorum ben. Doktor tek sami erbay adi. Poliklinik oolarak gectigi icin cok sakin bi hastane ayrintili varmi bilmiyorum bende 3luyude yaptiracagim ayrintiliyi bu gittigimde unuttmazsam sorarim
Al bendende o kadar iş yerindeyim kafamı masaya koyup kalkmayasım vargünaydın bugün bende öyleyim hafif bulantı ve vucudumun tamamında ağrı halsizlik var havada çok kötü keşke iş olmasa yatıp uyusam bütün gün
Aynen canım bende çok şaşırıyorum zaten patlayacak gibi gergin ve damarlar da sanki açıkta duruyo bizim fabrikalar kuruluyo☺kızlar şoktayım resmen göğsümün üstü damar dolu ve süt damarları o kadar belirginki :) sizinde öylemii
bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yani
normalde bi test yaptırmak isteyince direk yapmaları gerekiyor muayeneye gerek yokki
hayır muayenede pahalı ucuz olsa neyse :)
benim minnakta önde gidiyormuş biraz hafta olarak :) 78 gr dedi doktorselam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
benden 4 lü test istedi ama yaptırmayacağım doktoruma da söyledim tamam dedi zorlamadı yaptır diye.Kızlar ikili testin sonucu iyi çıktığında da 3lü test yaptıracak mısınız. Ben yaptırmayı düşünmüyorum Allah izin verirse. Sizin fikirleriniz nedir. ?
benim minnakta önde gidiyormuş biraz hafta olarak :) 78 gr dedi doktor
bende doktor söyleyince şaşırdım ama bilemedim şimdi :)))Merhaba aynı gün doğum yapacak görünüyoruz :) acaba doktor 78 mm demiş olabilir mi? nil-07 için de aynı düşünüyorum, bana biraz fazla geldi de
Gunaydın kızlar
günaydın tatlı annişler gününüz güzel olsun
Herkese günaydın, enerjik bir gün olması dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?