• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tam bulantım geçti şükür diye sevinirken ilaçla birlikte yeniden başladı. Bi de gebeliğimin ilk ayı gb sürekli bi gaz problemi başladı. Öyle olunca ilaca bağlamıştım haklıymışım demek. Bırakmaya da korkarım şu aşamada, mecbur devam :KK43:
İnşallah miğdem bulansın ama halsizlik olmasın istiyorum artık.

Bennn,artık ne yiycemi şaşırdım bebek alttan hortum gibi çekiyo sanki,yemek yiyorum yarım saat sonra karnım gurulduyo yine bişeyler yiyorum yedikten sonra ağzımda boğazımda acımtırak bi tat çok rahatsız ediyo yine bişeyler yiyorum ama kilo almadım metebolizma fenaaa :)

.

Cnm progestan iğrenç bi hap,bende leke olmamıştı doktor ultrasonda biraz leke görüyorum dedi hapı verdi günde 3 defa alıyodum ama hayattan bıkmıştım o nasıl bir hap yaa halsizlik bulantı uyku ne varsa yaptı bi kaçgünden sonra eşim yeter içme haline yazık nolursa olsun dedi onunda gazıyla bıraktım ben ilkide bırakmışım doktor bide bir kutuyu bitir demişti öl dese daha iyiydi,ama senin durum biraz farklı cnm geçmiş olsun ama evet yan etkileri oldukça fazla sürekli yatıcan

Hapin icinde zencefil varmis zencefil gaz agrilarina iyi geliyormus diye okumustum doktor bana balik hapini hergun kullan balik yedigin zamanlarda icme demisti bende hergun icemiyorum aslinda icilmesi lazim 4.ayda bebegin beyin gelisimi olusuyormus 4 ay onemli demisti doktor
bende alsam mı acaba doktorumda haftada iki kez balık yememi söyledi çok severdim ama haftada iki ağır geliyor...

radyasyon yaymadığı için sakıncalı değil diye biliyorum ama burda bazı arkadaşlar
bebeğe zarar verdiğini söyledi,ilk defa duyuyorum bende merak ettim nedenlerini
avrupada yaşayan arkadaşlarda ultrasona senede 2 defa giriyorlarmış
aslında sebeplerini açıklasalar bende merak ettim
bir sorunmu var neden her hafta girmek istiyorsunuz ultrasona?
Canım benim çok şükür bişey yok ama ister istemez aksilik oluyo şiddetli kasık ağrısından gittim idrar yollarında iltihap varmı mesela bunun gibi doktora gidiyorum ve otomotikmen usg girmiş oluyorum.zaten kontrolüm 2 haftada bir arada böle girince herhaftaya denk geliyo:KK64::cool:yani bencede zararlı olması bencede çok saçma ALLAH korusun bir çok arkadaşımızın düşük tehlikesi oluyor ve sabah akşam ultrasona giriyor doktorlar bile bile yapmaz,tehlikeye atmaz heralde, Rabbim yavrularımızı korusun:anneadayı::KK36:

Evet oraya gidiyorum ben. Doktor tek sami erbay adi. Poliklinik oolarak gectigi icin cok sakin bi hastane ayrintili varmi bilmiyorum bende 3luyude yaptiracagim ayrintiliyi bu gittigimde unuttmazsam sorarim
evet orası rahat oluyor detaylıyı sor muhakkak devlette nasıl bilmiyorum ama gittiğim özel hastane de sıra vermediler bana çok doluymuş detaylıda önemliymiş çünkü bazı durumlarda anne karnında erken dönemde müdahale edilebiliyormuş allah sağlık sıhat versin umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız gerek kalmaz...

günaydın kızlar. büyük bi halsizlikle uyandım. her yerim ağrıyor. yatıp tüm gün uyuyasım var :KK43:

bian önce kendime gelmek istiyorum artık ya bütün yaşam kalitem mahvoldu akşam 9da uyuyor sabah kalkamıyorum bulantı ve iştahsızlık ciddi boyutta bebek acıktığı için şekerim düşüyor tansiyonum düşüyor ama ben yiyemiyorum bişey allahım sen yardım et bize

bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yani
normalde bi test yaptırmak isteyince direk yapmaları gerekiyor muayeneye gerek yokki
hayır muayenede pahalı ucuz olsa neyse :)

2 li test 2 aşama zaten bir kan alma iki ultrasonda ense kalinligi ölçme. Muayene etmeden ense kalinligini ölcemez ki bebeğinin. mecbur muayene edecek canim

selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
benim minnakta önde gidiyormuş biraz hafta olarak :) 78 gr dedi doktor

Kızlar ikili testin sonucu iyi çıktığında da 3lü test yaptıracak mısınız. Ben yaptırmayı düşünmüyorum Allah izin verirse. Sizin fikirleriniz nedir. ?
benden 4 lü test istedi ama yaptırmayacağım doktoruma da söyledim tamam dedi zorlamadı yaptır diye.

Günaydın
xenforo-smilies-kk54.gif

Bugün cinsiyet öğrenme günü :)
Herkese keyifli bi gün diliyorum
xenforo-smilies-kk46.gif

Back
X