Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
Tamam canım yoldayım şimdi yazarım öğrenince :)Dönüşte cvp yazarmısın bana çok merak ediyorum erkek diyip kız çıkacakmı diye kendime pay biçcem senden
Erik olur mu bilmem ama ben sana gönderirim çıktığında, taze meyve diye sorun olmaz sanırım? Çıktığı zaman hatirlat lütfen, kargoyla yollarım.Kizlarrrr ya ben amerikadayim ve bulundugum yere yaz hic gelneyecek gibi....gelse bile erik var mi acaba burda :/
Ne icin sira vermediler canim. Tamam sorarimevet orası rahat oluyor detaylıyı sor muhakkak devlette nasıl bilmiyorum ama gittiğim özel hastane de sıra vermediler bana çok doluymuş detaylıda önemliymiş çünkü bazı durumlarda anne karnında erken dönemde müdahale edilebiliyormuş allah sağlık sıhat versin umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız gerek kalmaz...
Günaydın
Bugün cinsiyet öğrenme günü :)
Herkese keyifli bi gün diliyorum
Aynen canım bende çok şaşırıyorum zaten patlayacak gibi gergin ve damarlar da sanki açıkta duruyo bizim fabrikalar kuruluyo☺
bu ağrılar bendede var kalçama kramp giriyo benim bide sağ kasımda ağrı oluyo oturup kalkarken hocaya her sorduğumda kanaman olmadığı surece ağrılar normal diyoÖzellikle bugün çok ağrıdı.biraz fazla ayakta kaldım galiba.böyle regl olacakmışim gibi bi ağrı.birde sağ kalçada da ağrı var benim iki gündür.sanki ordaki kemik ağrıyo.ilk hamilelik daha kolaydı bunda ağrılar erken başladı.
Kızlar Günaydın sözleri hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum benim sukurler olsun hiç bulantim çıkarmam falan olmadı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok fazla agrım da yok bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca korkuyorum aklım sürekli onda sizlerde böyle olan var mı?
benim kasık ağrılarım hiç geçmedi ağrın çoksa hocanla görüş ama kanama leke yoksa oluyo ilk gebeliklerde nette "Annenin zaman zaman karın ve bazen da sağ kasık ağrısı olabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahmi yerinde tutan bağların ve özellikle de “ligamentum rotundum‘un(yuvarlak bağ) gerilmesinden kaynaklanır. Kısa süre sonra uyum dönemi tamamlanıp çoğunlukla ağrılar azalıp kaybolacaktır." yazıyo inşallah geçerBu günlerde sizin de kasık ağrılarınız başladı mı arkadaşlar ,özellikle bebeğin olduğu tarafta?ilk hamileliğim,normal mi bu ağrılar?
Ben de aynı senin gibiyim canım, çok şukur hiç bulantı vs olmadı. Bugün 14+5 deyim. Sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Benimde aklım hep bebişte oluyor , bir şey olur mu diye, maalesef bi kaybım olunca. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş.Kızlar Günaydın sözleri hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum benim sukurler olsun hiç bulantim çıkarmam falan olmadı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok fazla agrım da yok bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca korkuyorum aklım sürekli onda sizlerde böyle olan var mı?
Canm benö ağrm vardı aynı kalcamda snra belime vurdu meğersem düşük tehlksi geçryomşm kan gelmşti dikkat etve doktra git bence canmArkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
Kızlar Günaydın sözleri hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum benim sukurler olsun hiç bulantim çıkarmam falan olmadı rahat bir hamilelik geçiriyorum çok fazla agrım da yok bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca korkuyorum aklım sürekli onda sizlerde böyle olan var mı?
Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz sanada çok geçmiş olsunCanm benö ağrm vardı aynı kalcamda snra belime vurdu meğersem düşük tehlksi geçryomşm kan gelmşti dikkat etve doktra git bence canm
Canım hafiften göbek benim de çıktı ama agrım olmayınca da korkuyorum doktor da bir ay sonraya gün verdi diğer hafta devlet has gidip göreyim bebeğimi iki hafta önce ikili tarama da görmüştük en sonne güzel canım ne mutlu sana :) ben de hiç çıkarmadım, sabah bulantım olmadı ama bazı yiyecekleri hiç içim almadı uzun süre, hala daha balık ve tavuk yemeye başlayamadım mesela.ağrım benim de yok..
onun dışında bende halsizlik çok oldu akşam erkenden yattım uyudum, sende bunlar da mı olmadı?
korkulacak bir şey yok herşey yolundadır. ben en çok testler kontroller derken anlıyorum, bir de göbeğim çıktı hafiften
Canım benim de tüp bebek olunca ister istemez insan korkuyorBen de aynı senin gibiyim canım, çok şukur hiç bulantı vs olmadı. Bugün 14+5 deyim. Sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Benimde aklım hep bebişte oluyor , bir şey olur mu diye, maalesef bi kaybım olunca. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş.
Canım vitamin kullanıyorum bende akşam yatarken alıyorum bulantim olmuyor o yüzden. Bende hissetmiyorum çok fazlaBende öyleyim canım. 12+2 oldu bugün çok şükür. Banada doktor vitamin verdiğinde sadece bulantım olmuştu 10 gün kadar. Sonra hiçbir şey yok yani. Arada bi yatarken karnımın ön tarafında seyirme hissi oluyo çok az onu hissedince rahatlıyorum. Onun dışında aklım hep bebekte kalıyor. Birkaç gündür hissetmedim hiçbir şey. Yine aklım onda..
Benım kadın dogumcum kendı bakıyo ultrasonla oyuzden tam bılemıycem ama benım anladıgım muayne dediklerı kadın dogumcuya gırıs yapılması o anca ole istek yapabılıyo dıye anladım tabı bulundugun hastanedeki sartları bılemrm genedeBen ilk gebeliğimde ikili test yaptırdım zaten 2012 doğumlu kızım var
yani başka hastanede yaptırırsak muayene olunuyormu demek istedim
hastane önce doktora gideceksin o ikili testi yazacak sonra ikili test yapılacak dedi
benim gittiğim hastanede,radyoloji odasında radyolog bakıyor
yine aynı hastanedeyim ,herşey aynı olacak yani
burda ikili testi kadın doğum doktorları yapanlarda var,farklı bir odadada mı bakıyor peki?
çünkü radyologların baktığı ultrasan daha farklı detaylı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?