Hadi gözün aydın cnm sanada keyifli bir gün olsun.. Tahminin var mı peki ne hissediyorsun?Günaydın
Bugün cinsiyet öğrenme günü :)
Herkese keyifli bi gün diliyorum
Sağolasın canım..Hadi gözün aydın cnm sanada keyifli bir gün olsun.. Tahminin var mı peki ne hissediyorsun?
Hayırlısı olsun tabi ki önce sağlıklı olması.. Bende hep erkek hissediyordum ikili taramada erkek dedi dr banada gösterdi çıkıntısını çok net görünüyordu ama bakalımSağolasın canım..
Ben başından beri erkek hissediyorum, farketmez kız da olsa ama erkek doğuyor hep :)
Bende de var sol tarafta.Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
G. olsun cnm ara ara ağrılar oluyor ama hiç öyle yürümemi engelleyecek boyuta gelmedi hafif ve kısa süreli bel sırt kasık ağrıları oluyor bende..Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
Deme öyle ya bu kadın kolestrole karşıydı yalanladılar hep ama ne oldu dünyaca kabul edildi öyle bir kavram yok diye ilaç firmalarının rant sağlaması için yapılan bir çok şey var ve drlar ne yazık ki alet oluyorlar ben inanırım bu kadına ne dese önce inkar edildi dışlandı sonra evet öyleymiş denildi ama ihya edilmedi çünkü ceplerini dolduranlar rahatsız onun dobra konuşmalarından..
Amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin İnşaAllah..Hayırlısı olsun tabi ki önce sağlıklı olması.. Bende hep erkek hissediyordum ikili taramada erkek dedi dr banada gösterdi çıkıntısını çok net görünüyordu ama bakalım
Kesinlikle haklısın cnm sana katılıyorum.. Ön yargılı insanlar tvden duydukları herşeye tamah ediyorlar araştırma okuma yok bol yargı var..sana katılıyorum canım kitabını okumuş ve 1,5 sene uygulamış biri olarak... oğluma hamileyken aşırı halsizliğim oluyordu, bunda hiç olmadı daha yoğun olmama rağmen, çünkü bence vücudum daha iyiydi bu sefer depolar anlamında.. her sabah 1 bardak çerez yiyordum bulantılar yüzünden yiyemiyorum hala.. bir de çok endişeliydim çok takıntılıydım bunda çokşükür o da yok inşallah olmaz da, bunu da uzun süredir kullandığım omega 3lere bağlıyorum açıkcası..
verilen açıklama bile karatayın anlaşılmadığını ortaya koyuyor.. şunu kimse anlamıyor, karatay karbonhidrata karşı değil.. karbonhidrat deyince sebze de meyve de bu işin içine giriyor. karatay sebzeyi hiçbişekilde yasaklamıyor, şekeri yüksek meyveleri de riskli grup sınırlı tüketmeli diyor, kilo vermek istiyorsanız da ara vereceksiniz diyor.. ama yok, bizim millet cümlenin bir başından alır bir sonundan... karbonhidrata hayır diyen dukan diyetidir karatay değil.. ikisi arasında uçurumlar var.. karataya uyup da 1 tane hastanelik olan görmedim.. aksine 60-70 kilodan kurtulup sağlığına dönen, ilaç kullanımını "doktor izniyle" bırakan o kadar çok insan var ki.. malesef karatayın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.. çünkü bizim millet kitap okumaz incelemez... 5 günde 5 kilo verdirecek diyetler listeler ister.. oysa karatay diyet değil, bir beslenme şekli.. ben uyguladım çok da faydasını gördüm... zarar gören de hiç görmedim..
Dönüşte cvp yazarmısın bana çok merak ediyorum erkek diyip kız çıkacakmı diye kendime pay biçcem sendenAmin Allah herkese hayırlı evlatlar versin İnşaAllah..
12.ci haftada erkek olabilir demişti bana ama bugün kesinleşir :)
Sanada günaydın tatlı annişGünaydınnn annelerrrve bebişlerrr
Kesinlikle haklısın cnm sana katılıyorum.. Ön yargılı insanlar tvden duydukları herşeye tamah ediyorlar araştırma okuma yok bol yargı var..
1 kiloysa deger bazi yerler 50gramini 50tl ye satiyor :)Ben bi kaç gün önce Adese markette gördüm canım. Kilosu 90 tl idi.
Ben gecen hafta yine sordum. Eger yeni teknoloji aletler varsa asla zarar vermez ama bi onceki nesil zararliydi fazla yapmamak icin ugrasiyorduk dedi.radyasyon yaymadığı için sakıncalı değil diye biliyorum ama burda bazı arkadaşlar
bebeğe zarar verdiğini söyledi,ilk defa duyuyorum bende merak ettim nedenlerini
avrupada yaşayan arkadaşlarda ultrasona senede 2 defa giriyorlarmış
aslında sebeplerini açıklasalar bende merak ettim
bir sorunmu var neden her hafta girmek istiyorsunuz ultrasona?
Bende hollandada yasiyorum ve burda Turkiyeden once cikiyor hersey.. Mesela su anda erik seftali netarin gibi butun meyveler var. Eger Turk yerleri varsa oralardan arastirabilirsin.Kizlarrrr ya ben amerikadayim ve bulundugum yere yaz hic gelneyecek gibi....gelse bile erik var mi acaba burda :/
4lu test onemli ama canim yaa... Benim kucuk ogluma 4lu teste bobrek buyumesi teshisi konuldu daha anne karninda mudahele edildi ve bobrek kendi kendini onarmaya basladi. haberimiz olmasaydi belkide bobrek iflas edicek ve ameliyattan ameliyata kosturucaktik.benden 4 lü test istedi ama yaptırmayacağım doktoruma da söyledim tamam dedi zorlamadı yaptır diye.
bende şimdi devlete gittim... 6tüp kan verdim bide idrar tahlili yaptırdı... bakalım nasıl çıkacak. hamilelikten önce değerlerim iyiydi. acaba şimdi nasılbana 5 aya kadar hiç bir hap vermedi doktorum folik asit hariç
5.ayda radyolog ayrıntılı ultrasondan bakıp 2 hafta geri dedi
doktorumda o zaman vitaminleri verdi,belkide içimin rahat etmesi için verdi bilmiyorum hiçte sormadım
sanırım ilaçsız devam edecektik,kan hapıda vermedi,değerlerim iyiydi
ama sen doktorun ne derse onu yap,vitamin sonuçta
çünkü bayağı bir vitamin kaybediyoruz,gerçi benim sadece d vitaminim düşük
diğerleri iyi ama b vitaminini daha yaptırmadım,tahliller için devlete gitmiştim. dr yazmayı unutmuş.
bakalım o nasıl çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?