2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağolasın canım..
Ben başından beri erkek hissediyorum, farketmez kız da olsa ama erkek doğuyor hep :)
Hayırlısı olsun tabi ki önce sağlıklı olması.. Bende hep erkek hissediyordum ikili taramada erkek dedi dr banada gösterdi çıkıntısını çok net görünüyordu ama bakalım

Arkadaşlar sol kalçamda çok Ağrı var yürümeme bile engel oluyo ara ara sizlerde böyle olan varmı ?
G. olsun cnm ara ara ağrılar oluyor ama hiç öyle yürümemi engelleyecek boyuta gelmedi hafif ve kısa süreli bel sırt kasık ağrıları oluyor bende..

sana katılıyorum canım kitabını okumuş ve 1,5 sene uygulamış biri olarak... oğluma hamileyken aşırı halsizliğim oluyordu, bunda hiç olmadı daha yoğun olmama rağmen, çünkü bence vücudum daha iyiydi bu sefer depolar anlamında.. her sabah 1 bardak çerez yiyordum bulantılar yüzünden yiyemiyorum hala.. bir de çok endişeliydim çok takıntılıydım bunda çokşükür o da yok inşallah olmaz da, bunu da uzun süredir kullandığım omega 3lere bağlıyorum açıkcası..
verilen açıklama bile karatayın anlaşılmadığını ortaya koyuyor.. şunu kimse anlamıyor, karatay karbonhidrata karşı değil.. karbonhidrat deyince sebze de meyve de bu işin içine giriyor. karatay sebzeyi hiçbişekilde yasaklamıyor, şekeri yüksek meyveleri de riskli grup sınırlı tüketmeli diyor, kilo vermek istiyorsanız da ara vereceksiniz diyor.. ama yok, bizim millet cümlenin bir başından alır bir sonundan... karbonhidrata hayır diyen dukan diyetidir karatay değil.. ikisi arasında uçurumlar var.. karataya uyup da 1 tane hastanelik olan görmedim.. aksine 60-70 kilodan kurtulup sağlığına dönen, ilaç kullanımını "doktor izniyle" bırakan o kadar çok insan var ki.. malesef karatayın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.. çünkü bizim millet kitap okumaz incelemez... 5 günde 5 kilo verdirecek diyetler listeler ister.. oysa karatay diyet değil, bir beslenme şekli.. ben uyguladım çok da faydasını gördüm... zarar gören de hiç görmedim..

Hayırlısı olsun tabi ki önce sağlıklı olması.. Bende hep erkek hissediyordum ikili taramada erkek dedi dr banada gösterdi çıkıntısını çok net görünüyordu ama bakalım
Amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin İnşaAllah..
12.ci haftada erkek olabilir demişti bana ama bugün kesinleşir :)

Kesinlikle haklısın cnm sana katılıyorum.. Ön yargılı insanlar tvden duydukları herşeye tamah ediyorlar araştırma okuma yok bol yargı var..

Kesinlikle haklısın cnm sana katılıyorum.. Ön yargılı insanlar tvden duydukları herşeye tamah ediyorlar araştırma okuma yok bol yargı var..

evet bi de şu şeker yüklemesi konusu.. kadının "ekmek yemeyin, egzersiz yapın, şeker yemeyin, kola içmeyin, doğal beslenin, salçanızı turşunuzu peynirinizi yoğurdunuzu evde kendiniz yapın" söylemlerine uymayıp şeker yüklemesine gelince "ay zararlı diyor acaba yaptırmasam mı" diyen anne adaylarına da şaşırıyorum..karatay kendisi diyor diğer dediklerime uymuyorsanız gidin yüklemenizi yaptırın... bunca şeyi gözetmeyip kola içip cips yiyen bir anne şeker yüklemesi konusunda tereddütte kalmasın yaptırsın ve emin olsun ki o şeker o koladan daha fazla zarar vermez.

herkeseee selalar yoktum yine 2 haftadır...misafirim vardı ..o sırada kızım üşüttü
kusma ateş çok şükür iyileşti..
2 gün öncede 2 li test yapıldı...inşallah hayırlısıylaguzel haberler alırım ..1 haftaya sonuçlar çıkacak....

Ben gecen hafta yine sordum. Eger yeni teknoloji aletler varsa asla zarar vermez ama bi onceki nesil zararliydi fazla yapmamak icin ugrasiyorduk dedi.

Kizlarrrr ya ben amerikadayim ve bulundugum yere yaz hic gelneyecek gibi....gelse bile erik var mi acaba burda :/
Bende hollandada yasiyorum ve burda Turkiyeden once cikiyor hersey.. Mesela su anda erik seftali netarin gibi butun meyveler var. Eger Turk yerleri varsa oralardan arastirabilirsin.

benden 4 lü test istedi ama yaptırmayacağım doktoruma da söyledim tamam dedi zorlamadı yaptır diye.
4lu test onemli ama canim yaa... Benim kucuk ogluma 4lu teste bobrek buyumesi teshisi konuldu daha anne karninda mudahele edildi ve bobrek kendi kendini onarmaya basladi. haberimiz olmasaydi belkide bobrek iflas edicek ve ameliyattan ameliyata kosturucaktik.

bende şimdi devlete gittim... 6tüp kan verdim bide idrar tahlili yaptırdı... bakalım nasıl çıkacak. hamilelikten önce değerlerim iyiydi. acaba şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…