- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 39
Benimde canım acayip istiyor senin gibi, bi markette gördüm 5 tane minicik 40 tl idi vazgeçtim ne zaman çıkar ki.Benim canım da feci yeşil erik çekiyor. Mayıs gibi çıkar çağla :)
bel agrisi bendede var ama ilerleyen aylarda cok daha faxla olacagini dusunuyorumSelamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ?
Belim çok ağrıyor artık egzersiz yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum..
Benimde canım acayip istiyor senin gibi, bi markette gördüm 5 tane minicik 40 tl idi vazgeçtim ne zaman çıkar ki.
Evet canım o his bende de var. Meyve yiyince bir süre geçiyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Yemeye kalksam midem almıyor,yemesem midem bir tuhaf oluyor.Kızlar sizde de yemek yediğiniz halde doymamış hissi oluyor mu? Bu his beni sinir eder oldu.. Çok şükür şu bir kaç gündür iyiyim. Ama şu açlık hissi yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım.. Canım bişey yemek istemiyor ama yemek yeme hissi var sürekli..
Hangi değer o canım?
6.ayda başlıyor tetanoz aşısı ama bunun 2 ve 5 dozu varHanımlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ilk hamileliğim bu konularda tecrübesizim biraz hamilelik süresinde anneye yapılan aşılar ne zaman oluyor kendi doktorunuz mu yönlendiriyor ?
ben 4.ayda öğrenmiştim en iyisi zamanında öğrenmekkızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?
kızlar şoktayım resmen göğsümün üstü damar dolu ve süt damarları o kadar belirginki :) sizinde öylemii
bende kız hissedıyorum canım cuma gunu randevum var umarım doktorum azda olsa cinsiyet hakknda bırşeyler soyler azda olsa bu merak hissim gider diye umuyorum:)ben 4.ayda öğrenmiştim en iyisi zamanında öğrenmek
bu sefer cinsiyeti yanlış söylüyorlar
merakta etmemiştim,gebeliğimi öğrendiğim an kız dedim
bundada kız diyorum ilk günden beri,yanılırmıyım bilmiyorum
kız çocuklarını çok seviyorum .
aynen suanda bende yenı farkettım :) örümcek ağı gibi çok belirgin :):)ayyynııısı bende var cnm :) harita gibi maşallah :))
bunun için doktor bırakılmaz ama :)bende kız hissedıyorum canım cuma gunu randevum var umarım doktorum azda olsa cinsiyet hakknda bırşeyler soyler azda olsa bu merak hissim gider diye umuyorum:)
canm ben hep gittiğim yere 2li test ı yaptrdgm için bilmiyorum ama 2 gün sonra devlet hastanesine gidicem oraya bi kaç tahlillerim eksikmiş onları yaptırcam.....bunun için doktor bırakılmaz ama :)
her doktor farklı bence en iyisi yanlış söylese daha çok üzülürün kendini o fikre alıştırdığın için
az kaldı sabır :)
ama kız hissediyorsan öyledir bence
baksana ben bir şey sordum bilgin varmı bu konuda?
bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yanicanm ben hep gittiğim yere 2li test ı yaptrdgm için bilmiyorum ama 2 gün sonra devlet hastanesine gidicem oraya bi kaç tahlillerim eksikmiş onları yaptırcam.....
para tuzağı olabilir canım bence bildiğine git sen :)bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yani
normalde bi test yaptırmak isteyince direk yapmaları gerekiyor muayeneye gerek yokki
hayır muayenede pahalı ucuz olsa neyse :)
hanımlar ikili testi başka hastanelerde yaptıranlar , gittikleri yerde muayene de oluyorlar mı?
benim bugün aradığım hastane muayene olmanız lazım dedi
bana saçma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?