2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bizde de durum oyle canim meme agzinda bakiniyor emiyo emiyo kusuyo ama memesiz yapamiyor.
ben en basindan beri ugrasiyorum emzik vermek icin ama almiyor. avent soothie yi de aldim ama onu da iki cokluyor atiyor

bizde de durum oyle canim meme agzinda bakiniyor emiyo emiyo kusuyo ama memesiz yapamiyor.
ben en basindan beri ugrasiyorum emzik vermek icin ama almiyor. avent soothie yi de aldim ama onu da iki cokluyor atiyor
Ay ayni biz iste emiyor emiyor kusuyor artik iki saat olmadan kendini yirtsa da vermiyorum en son chiccoyu aldi onu da iki cekiyor atiyor neden boyle bizim bebelerimiz yaaa

Ğek
Canım geç bile kalmissin ver emzigi ben ilk gün verdim kurtarıcı inan gazi olunca mememi cekistiriyor kivraniyor memeyi çıkartıp emzik veriyorum
peki Nasıl alıştırdık emziğe bi tane aldım bugün emmedi öğürdü attı ağzından

Bnmki 37 günlük ne Zaman düzelir ki bu durum ya ağlamadan dursa uyumasın diyecem de uyanık olduğunda sürekli feryat figan

Bugün kadın doğumcuma gittim, korunma yöntemlerinden bahsetti seçimini yap sonra yanıma gel dedi. İlk 6 ay eşin korunmasını önermiyoruz çünkü %75 oranında koruyor ve ilk 6 ay sakın hamile kalayım deme dedi. Hatta rahminin ve vücudunun kendini yeterince toplaması için 2 yıl gebe kalmamanı tavsiye ederim ama ilk 6 ay sakın dedi. Geriye kalanlar 1. Yöntem Spiral ki hiç sıcak bakmıyorum. Bi sürü hikaye duydum yok yerinden kaymış yok yumurtalığa yapışmış da ameliyat gerekmiş filan., 2. Yöntem doğum kontrol hapı.%98 korur dedi. Buna da sıcak bakamıyorum çünkü ilaç alma konusunda kendime güvenemiyorum illaki unuturum gb geliyor. 3. Yöntemi ilk kez duydum nexplanon diye bişeymiş ve kolun koltuk altına yakın bölgesine uygulanan bi çubuk gb bişey. 3 yıl boyunca koruma sağlıyomuş bi kez taktırınca. 3 yıldan evvel ben yine çocuk istiyorum dersen istediğin an çıkarılıyomuş. Bana en mantıklısı ve en konforlusu bu gb geldi. Yaptıran kullanan ya da çevresinde yaptırmış olan var mı acaba?

Bnm ki oyle geceleri masaallah. ben zorla kaldiripda emziriyorum.sabah 7 den sonra saat basi emmek istiyor. Gunduzde nerdeyse hep uyanik.birak gece de uyusun biz dinlenelim:)bi derdi olsa uyanir zaten ; )

Bnm ki oyle geceleri masaallah. ben zorla kaldiripda emziriyorum.sabah 7 den sonra saat basi emmek istiyor. Gunduzde nerdeyse hep uyanik.birak gece de uyusun biz dinlenelim:)bi derdi olsa uyanir zaten ; )

Maasallah canim. Yesem de yemesem de gaz oluyor , ekstra bir etkisini gormedim acikcasi.

Ooff ben de bundan muzdaribim, bugun en cok 8 dk emdi, 7 dk , 6 dk hep boyle emdi. 10 gundur bu sekilde. 50. Gunumuz bugun. Gazdandir heralde. Bir cozum varsa ben de ogrenmek istiyorum

Esin korunmasinin %75 olmasi bana cok az geldi yaa

Ğek
peki Nasıl alıştırdık emziğe bi tane auçna ım bugün emmedi öğürdü attı ağzından
Bende ilk dogdugunda verdim emzigi almadi kusuyor gibi oluyor atiyordu sonra annem emzigin ucuna azicik pekmez surdu ole verdi aldi ve uyudu tabi sonra pekmez vermedik.sizde alismasi içinn ucuna azicik tatli bseyler surup verebilirsiniz.ama surekli vermeyin sobra emzigi tatlili istiyor

Belki de daha fazladır o kadar hızlı konuştu ve o kadar şey anlattı ki aklımda yanlış kalmış da olabilir ama ilk aylar gebeliğe hoş bakmadığımız için eşin korunması yeterli değil dedi, bana sunduğu seçenekler arasında yok bile yani.
Esin korunmasinin %75 olmasi bana cok az geldi yaa

Ayy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım

Ayy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım
Bu tarz yöntemler hormon içerikli oluyor ve ben sağlıklı olmadıklarını okumuştum. Zaten emzirirkende yapay hormon ( hele ki üreme sistemi hormonları) almanın çok sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Bu konuyu daha hamileyken konuşmuştuk ebemle ve eşimin korunmasını sorduğumda en güvenilir yöntem demişti. Sonuçta hormonu vücut bir şekilde egale edebiliyor ama spermi engellersen hamilelik riskine girmiyorsun. Tüm hormonal yöntemler -ki ria dahil- %70-75 ten fazla koruma sağlayamıyor.

Eşim korunmaya pek sıcak bakmıyor bir de malum bazen olayın gidişatı buna fırsat vermeyebilir bile, verse de büyüsü bozulur sanki ay ne biliim ya hap kullanıcam ya da nexplanon, hapı da kesin unuturum

Cnm benim dr bana en uygun korunma yontemi prezervatif dedi hormonlara etki edicek bise tavsiye etmem spiralde guvenli degil dedi

Korunma konusu konuşulmuş benimde buaralar gündemimde bu konu var hap kullanmak istemiyorum, prezervatif desen kullanamiyorum bana gelmiyor , spiral taktircam ama onada bir türlü eşimi ikna edemiyorum korunmak istemiyor ama ayni zamanda ikinciyide istemiyor zaten bi tane bebek beni mahvetti ikincide kafayı kesin yerim. Nasıl olcak bilmiyorum çok dikkat etnek lazım arkadaşımın 6 aylik kucagindq 4 aylık karnında bebisi var ona baktıkça dahada korkuyorum

Bi

Canım eşinin kendisi bilir o zaman yapacak bişe yok prezervatif kullanmak gerekiyor ilk başta daha yeni dogum yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…