Canım gündüz 3-4 saat uyuyor iki gündür gece de 5 saat annem sen de öyleydin diyor dogdugundan beri uykuyu zaten seviyor da bu kadar uyuyunca da tedirgin oldum sizin durum da zormuş canim allah kolaylık versin
Degistire degistire sagiyorum canim. Sag bitti saniyorum, sola geciyorum, sonra saga geciyorum baktim bitmemis.bole dvam ediyorum. Bosalmiyor olabilir bence de. Sen de bu yontemi mi yapiyorsun
Bn de oyle yapiyorum ama bi yerden sonra damla damla geliyo sikilip birakiyorum.. En fazla ikisinden 80cc geliyo 3 saattebi 110-120yi gorsem cok rahatlicam.. artmasi icin bisi yaptiniz mi
Bn de oyle yapiyorum ama bi yerden sonra damla damla geliyo sikilip birakiyorum.. En fazla ikisinden 80cc geliyo 3 saattebi 110-120yi gorsem cok rahatlicam.. artmasi icin bisi yaptiniz mi
Hep sagip mi veriyorsun? Ben devamli sagmiyorum, ihtiyac oldugunda, bi yere gideceksem fln. 3 sabahtir da depo icin sagiyorum. Gece doldugu icin sabah 6-7 arasi sagdim, 200-125 ve 225 cikti. Bir de o saatlerde denesen.
Ben ozel bisi yapmiyorum, zaten benim de cok degilkimyon ve rezene iciyorum gaz icin. Aksam yemeklerinde de tarhana corbasi, tavuk ya da kofte, bulgur ya da pirinc pilavi, yesil sogan, maydonoz yemeye calisiyorum
Arkadaslar kuru duttan bahsediyorlardi, onu denicem.
Bebeginin kilo alimi nasil?
Benim oğlumda geceleri artık 3-4 saat uyuyor. Gündüzleri pek uyumuyor. Ben de endişeleniyordum. Ama kilo alımı çok iyi olunca rahatladım. 4 saati geçmemesine dikkat ediyorum sadece.Kizlar bebegim kirk günlük oldu gece uykulari uzadi bu ara 3-4 saate kadar. Zorla uyandirip yediriyorum ama bazen kalkmiyor normal mi?
Galiba artik uyku duzeni değişiyor e malum büyüdüler ama ben alismisim tabi iki saatte bir durtulmeye :) e ilk bebis olunca acemilik oluyor tabi onun etkisi de var :)Benim oğlumda geceleri artık 3-4 saat uyuyor. Gündüzleri pek uyumuyor. Ben de endişeleniyordum. Ama kilo alımı çok iyi olunca rahatladım. 4 saati geçmemesine dikkat ediyorum sadece.
Kızlar aranızda spiral taktıral var mı?? Taktıranlar memnun musunuz spiralden ?
Benim oglum suan4 yasinda agir kologi vardi 1 sene gece gunduz bagirdi 1 yasindan sonra azaldi. Simdi kkizim sadece geceleri bagiriyor aksamuzrri 6 gibi basliyor sabah 6 ya kadar. Kolik tedavisi olmayan birsey hafifletmek icin bebegin sarilip sicak tutulmasi yataginin sallanir olmasi karin masaji yapilmasi annenin gazli yiyeceklerden kacinmasi gerekiyor ama ne yaparsan yap maalesef hicbir ilacla gecmiyorKizlar bebeginin kolik oldugunu dusunen var mi aranizda? Benim kizim gece olunca basliyor aglamayabazen sesi falan kisiliyor aglamaktan cok uzuluyorum. Insan cok tedirgin oluyor. Bazi damlalar kullaniyoruz ama cok bi faydasini goremedik. Birde o kadar cok ikiniyo ki o kadar ikinmaya tik yok ama kabiz degil ne yapacagimizi sasirdik
Bizim genlerde de var ayni sorun:) ikincide kesin karar verdmbirak uyusun canim ya derdi olsa ağlar. benim oglum da 52 gunluk ve 15 dk kendi uyumuyo hep salliyoruz ya da memede.inan wcye bile gidemiyorum annemle bakiyoruz yoksa inan başimi kasiyamam o derece vahim halimiz :/ kizim da böyleydi bizim genlerde sorun herhalde. aglayasim var yaaaa
ay senin de mi ayni. sevinmedim desem yalanBizim genlerde de var ayni sorun:) ikincide kesin karar verdm
Can'ım biz 3 ayı bitirdik şükür. Yaklaşık 2 haftadır falan geceleri 4-5 saat uyuyor. 3 . Ay kontrolünde doktora sordum, uzun mu oluyor uyuması ? Diye. Yok Can'ım daha ne istiyorsun , bırak uyusun, zaten acıkınca uyanır o , dedi.Benim oğlumda geceleri artık 3-4 saat uyuyor. Gündüzleri pek uyumuyor. Ben de endişeleniyordum. Ama kilo alımı çok iyi olunca rahatladım. 4 saati geçmemesine dikkat ediyorum sadece.
Ben aynııı bızı terbıye ettileray senin de mi ayni. sevinmedim desem yalanherkes 3 5 saat uyuyo dedikçe ben inanamiyorum. 3 tane istiyodum ama bu da 15 dk kendi uyumayinca vazgecmek uzereyim sabah namazini bile kilarken esim salliyo sonra ben aliyorum hep bu haldeyiz şaka gibi ya :/
Canım geç bile kalmissin ver emzigi ben ilk gün verdim kurtarıcı inan gazi olunca mememi cekistiriyor kivraniyor memeyi çıkartıp emzik veriyorumAranızda emzik kullanan var mı kızlar bnm bebiş çok huysuz hep emmek istiyor uyanık olduğu her zaman ağlıyor susması için ya uyumalı ya emeli diğer zamanlarda hep ağlıyor çocuk uyanacak da durduramayacağını diye korkuyorum artık emzik alsa belki ağlamaz
oy Allahim. kizim 20 aylikken duzelmisti. bakalim bu nekadar surecek. gormeyen inanmaz 1.5 aylik bebe yarim saat kendi derin uyumaz mi.uyumuyo iste...Ben aynııı bızı terbıye ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?