• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kye gore bebek gece yatti mi sabah kalkarmis bende cok uyuyor diye uzuluyordum meger onunda becerememisim sabah uyandiginda da acsin mememi emsin canim hic yetistiremedim bu cocugu hic. Bir de buraya gelmis dert yaniyorum bebegim 3-4 saat uyuyor diye piii bana :KK20:

Hep sagip mi veriyorsun? Ben devamli sagmiyorum, ihtiyac oldugunda, bi yere gideceksem fln. 3 sabahtir da depo icin sagiyorum. Gece doldugu icin sabah 6-7 arasi sagdim, 200-125 ve 225 cikti. Bir de o saatlerde denesen.
Ben ozel bisi yapmiyorum, zaten benim de cok degil :KK43: kimyon ve rezene iciyorum gaz icin. Aksam yemeklerinde de tarhana corbasi, tavuk ya da kofte, bulgur ya da pirinc pilavi, yesil sogan, maydonoz yemeye calisiyorum
Arkadaslar kuru duttan bahsediyorlardi, onu denicem.

Bebeginin kilo alimi nasil?

Maydanoz bilinen aksine süt yapmazmis saraçoğlu bunlar dan uzak durun dediği şeyler arasında emzirme döneminde
YouTube dan ibrahim saraçoğlu süt arttıran besinler vs diye bakabilirsin z

Ayy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım :KK53:

Canım ben prezervatif é karar verdim
Hiç denemedik ama en azından bi yaşına kadar bi şekilde korunup sonra akışına bırakmalı
3.ay dan gidiyor kızım
Gecen gün göğsüm u almıyor du alınca kuscak gibi yapıyor du korktum hamile miyim sütun tadı mi Değişti diye
Daha hala prezervatif alıcaz yani
Fırsat olmadi

Eşim korunmaya pek sıcak bakmıyor bir de malum bazen olayın gidişatı buna fırsat vermeyebilir bile, verse de büyüsü bozulur sanki :KK23: ay ne biliim ya hap kullanıcam ya da nexplanon, hapı da kesin unuturum

Ben kadınlar kulübü hap kullanarak korunmayı deneyenler ı okudum 10 kilo bile alan var birde sinir stres yapıyor muş
Aile planlaması bölüm u oku istersen kadınlar kulübü orda tabi bi kiz yazmış prezervatif içimde kaldı çok zorlandim çıkartırken diye ama ne yapacağız bilmiyorum

Ben kadınlar kulübü hap kullanarak korunmayı deneyenler ı okudum 10 kilo bile alan var birde sinir stres yapıyor muş
Aile planlaması bölüm u oku istersen kadınlar kulübü orda tabi bi kiz yazmış prezervatif içimde kaldı çok zorlandim çıkartırken diye ama ne yapacağız bilmiyorum
O degil de))))hic denemedik bizde simdi o kizin basina gelen bizde olsa kim cikarticak hem korkagim hemde tecrubem yok prezervatifle ilgili))))

Canım eşinin kendisi bilir o zaman yapacak bişe yok prezervatif kullanmak gerekiyor ilk başta daha yeni dogum yaptık
Prezartavif sonuçta lastik gibi bi madde bana alerji yapiyor ama bakalım hayirlisi zaten ogluşdan firsat kalmıyor ki adama vakit ayiralim birbirimize

İçinde kalmayı hiç duymamistim ama olabilir zaten oda çok güvenli degil ki yırtılma falan olabiliyor

Ben 6 yillik evliyim 6 yildir prez. kullaniyoruz hicbir sikinti olmadi bir ke z benm de icime kacti ustuste ikinciyi deneyince kaciyor cikartmasi kolay parmaginla cekince cikiyor:) ama smdi arrik esim hamile kalmak icin denerkeb cok alisti istemiyor spiral taktiracagm sanrm hap dengeni bozuyor bir de unutuyorum icmeyi tehlikeli yani benim icin

Maydanoz bilinen aksine süt yapmazmis saraçoğlu bunlar dan uzak durun dediği şeyler arasında emzirme döneminde
YouTube dan ibrahim saraçoğlu süt arttıran besinler vs diye bakabilirsin z

Sagol canim yaa izledim simdi, salgam da cok sevdigim icin iciyordum onu da kesmek lazimmis.

Prezervatifin icinde kalmasi cok nadir olan olaydir yaa, hic karsilasmadim, korkmayin yani

Kızlar biz pişik olduk ve geçmiyor . Kullandığım ürünler, mustela (kullanırken pişik oldu yavrum bezden kaynaklı diye bezi değiştirdim beyaz primadan yeşile geçtim ) , saf zeytinyagi , hamazinc merhem ve şimdide bepanthol pişik merhemi sürdüm sudokrem denemeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz?

Kızlar biz pişik olduk ve geçmiyor . Kullandığım ürünler, mustela (kullanırken pişik oldu yavrum bezden kaynaklı diye bezi değiştirdim beyaz primadan yeşile geçtim ) , saf zeytinyagi , hamazinc merhem ve şimdide bepanthol pişik merhemi sürdüm sudokrem denemeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
Sudokremi denemek için en küçük boyundan aldik bizde işe yaradi. 1 gecede geçirdi. Ama hafifti bizimki ishale bağli kucucuk bi pisikti. Birde chicco nun kremini çok tavsiye ediyorlar 1 gecede gecirdi diyen cok.

Prezervatif konusunda korkususu olanlar korkmayin eşiniz dogru ebatta kullandiği surece icinizde kalmaz. Birde hisle ilgili sizi kandirmalarina izin vermeyin iyi bir markanin ince urunu gayette his verir onlara. Ayrica bir miktar fedakarlik yapmalilar sonuçta sizler neler feda ettiniz ne acilara katlandiniz hamilelik ve dogum hatta logusalik bir muddette onlarda fedakarlik yapsinlar. İliskiye baslamadan kullandirirsaniz ve skt si gecmemis kaliteli bir marka olurasa oyle kolay kolay yirtilmaz. Gayette korur. Sonucta sonsuza kadar degil bir muddet kullanacaksiniz bunu.

Anladığım kadarıyla çoğunluk prezervatif taraftarı... Hakkımızda hayırlısı bakalım. Kimse bebeği bu kadar küçükken yenisine hazır hissetmez sanırım kendini. Kaza kurşununa denk gelmeyelim de :KK48:

Back