Kizlar prezervatifi kayganlastiriciyla kullansak mantar yaparmiCanım eşinin kendisi bilir o zaman yapacak bişe yok prezervatif kullanmak gerekiyor ilk başta daha yeni dogum yaptık
Cnm bendede ayni annem 1hafta sonra gidiyo adam gun sayiyoBen rıske atmamak için kocama bile yaklaşmıyorum
Zaten kaygan oluyor canimKizlar prezervatifi kayganlastiriciyla kullansak mantar yaparmi
Hic denemedigim icin bilmiyorumZaten kaygan oluyor canim
Hep sagip mi veriyorsun? Ben devamli sagmiyorum, ihtiyac oldugunda, bi yere gideceksem fln. 3 sabahtir da depo icin sagiyorum. Gece doldugu icin sabah 6-7 arasi sagdim, 200-125 ve 225 cikti. Bir de o saatlerde denesen.
Ben ozel bisi yapmiyorum, zaten benim de cok degilkimyon ve rezene iciyorum gaz icin. Aksam yemeklerinde de tarhana corbasi, tavuk ya da kofte, bulgur ya da pirinc pilavi, yesil sogan, maydonoz yemeye calisiyorum
Arkadaslar kuru duttan bahsediyorlardi, onu denicem.
Bebeginin kilo alimi nasil?
Ayy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım
Eşim korunmaya pek sıcak bakmıyor bir de malum bazen olayın gidişatı buna fırsat vermeyebilir bile, verse de büyüsü bozulur sankiay ne biliim ya hap kullanıcam ya da nexplanon, hapı da kesin unuturum
O degil de))))hic denemedik bizde simdi o kizin basina gelen bizde olsa kim cikarticak hem korkagim hemde tecrubem yok prezervatifle ilgili))))Ben kadınlar kulübü hap kullanarak korunmayı deneyenler ı okudum 10 kilo bile alan var birde sinir stres yapıyor muş
Aile planlaması bölüm u oku istersen kadınlar kulübü orda tabi bi kiz yazmış prezervatif içimde kaldı çok zorlandim çıkartırken diye ama ne yapacağız bilmiyorum
Prezartavif sonuçta lastik gibi bi madde bana alerji yapiyor ama bakalım hayirlisi zaten ogluşdan firsat kalmıyor ki adama vakit ayiralim birbirimizeCanım eşinin kendisi bilir o zaman yapacak bişe yok prezervatif kullanmak gerekiyor ilk başta daha yeni dogum yaptık
İçinde kalmayı hiç duymamistim ama olabilir zaten oda çok güvenli degil ki yırtılma falan olabiliyorBen kadınlar kulübü hap kullanarak korunmayı deneyenler ı okudum 10 kilo bile alan var birde sinir stres yapıyor muş
Aile planlaması bölüm u oku istersen kadınlar kulübü orda tabi bi kiz yazmış prezervatif içimde kaldı çok zorlandim çıkartırken diye ama ne yapacağız bilmiyorum
Maydanoz bilinen aksine süt yapmazmis saraçoğlu bunlar dan uzak durun dediği şeyler arasında emzirme döneminde
YouTube dan ibrahim saraçoğlu süt arttıran besinler vs diye bakabilirsin z
Sudokremi denemek için en küçük boyundan aldik bizde işe yaradi. 1 gecede geçirdi. Ama hafifti bizimki ishale bağli kucucuk bi pisikti. Birde chicco nun kremini çok tavsiye ediyorlar 1 gecede gecirdi diyen cok.Kızlar biz pişik olduk ve geçmiyor . Kullandığım ürünler, mustela (kullanırken pişik oldu yavrum bezden kaynaklı diye bezi değiştirdim beyaz primadan yeşile geçtim ) , saf zeytinyagi , hamazinc merhem ve şimdide bepanthol pişik merhemi sürdüm sudokrem denemeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?