2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
en iyi bebek bakim kitabi hangisi okuyup da begendiginiz tekrar tekrar bakiyorum dediginiz bir basucu kitabiniz var mi hanimlarr

Benimkinde 3 kademe var ama pek farklari yok. Var olan sutu cekmek icin o kadar ugrasilmasi cok kotu, bosuna para kaybiymis ise baslarken lansinoh cift tarafli alacagim, yoksa tum vaktim sut odasinda gecer
benim kullandigim avent 3 cekim ayari var cok memnunum aslinda demekki degisiklik gosterebilio vucuttan vucuda

Arkadaşlar süt sagma makinanın markası ne acitmiyormu benimki çok kötü uclari zaten yara daha kötü oluyor

Ben avent kullaniyorum, uclarini cok buyutuyor (zaten buyuktu), kalkik kaliyor bir sure o acitiyor.
Ama benim goguslerim yarayken, sagma makinasi emzirmekten daha az acitiyordu, o yuzden bazen rahatlatmak icin sagip veriyordum. Sen de oyle yapsan gunde bir kac kez rahatlar daha cabuk toparlar

benim kullandigim avent 3 cekim ayari var cok memnunum aslinda demekki degisiklik gosterebilio vucuttan vucuda

Ne kadar surede , kac cc sagiyorsun canim?
Benim cok uzun suruyor sagmam bekle de bekle. Uclari artik sigmamaya basliyor.o 3 kademenin en yuksegini kullaniyorum zaten oteki turlu hic olmaz.

Canım benim makinada daha çok acıyor geçen bir saatte elimle sagdim gorumcemden aldım kraft eski modeli elektrikli çok canımı acitiyor

Ne kadar surede , kac cc sagiyorsun canim?
Benim cok uzun suruyor sagmam bekle de bekle. Uclari artik sigmamaya basliyor.o 3 kademenin en yuksegini kullaniyorum zaten oteki turlu hic olmaz.

Canim sn 40 dk sagiyorum demistin. Once birini sonra digerini mi sagiyosun yoksa sut akimi kesildikce degistiriyo musun? Ben de avent kullaniyorum ama tam bosaltamiyorum galiba

Kızlar iyi akşamlar sizlere birsey soracağım cevaplarsaniz sevinirim benim kızım 52 günlük yani 8. Haftada iki gündür çok uyuyor ben uyandiriyorum emsin diye 2 saatte bir emziriyorum nedeni ne olabilir bu hafta büyüme atağı varmış ondan mi ki doktora goturmeli miyim

Doktorum bana fitil verdi kabiz olma kesinlikle normal dogum yaptın ve dikislerin iyi olduysa ilik suya otur bide krem var onu kullan benim de var kabiz olunca felaket ağrım oluyo ilk 20gun oturup emziremedim kızımı bende

birak uyusun canim ya derdi olsa ağlar. benim oglum da 52 gunluk ve 15 dk kendi uyumuyo hep salliyoruz ya da memede.inan wcye bile gidemiyorum annemle bakiyoruz yoksa inan başimi kasiyamam o derece vahim halimiz :/ kizim da böyleydi bizim genlerde sorun herhalde. aglayasim var yaaaa

Canım gündüz 3-4 saat uyuyor iki gündür gece de 5 saat annem sen de öyleydin diyor dogdugundan beri uykuyu zaten seviyor da bu kadar uyuyunca da tedirgin oldum sizin durum da zormuş canim allah kolaylık versin

Bende normal dogum yaptim. Oncesinde hicbir sikintim yoktu. Dogum sonrasi ara ara kabizlik yasadim simdide makatta catlak olustu sanirim cok canim yaniyor. Hangi kremi kullanioosnz? Ilerleyecek hemoroide donecek diee cok korkuyorum

Doktorum bana fitil verdi kabiz olma kesinlikle normal dogum yaptın ve dikislerin iyi olduysa ilik suya otur bide krem var onu kullan benim de var kabiz olunca felaket ağrım oluyo ilk 20gun oturup emziremedim kızımı bende

Krem ve fitilin ismi kartos dogumdan sonra cok fazla kabiz olduğum icin fitili sabah aksam kullaniyordum kremide oyle dikkatli kullanirsan agrilarin hafifliyor cok gecmis olsun

Kizlar bebegim kirk günlük oldu gece uykulari uzadi bu ara 3-4 saate kadar. Zorla uyandirip yediriyorum ama bazen kalkmiyor normal mi?

Derdimiz benzer mi ne :-/

Gece ilk posta en az 3 en çok 5 saat filan uyuyor ve ben dokunmuyorum bile, sonrasında da 1,5 - 2 saatte bir kalkıyor. Acıkınca homurdanmaya başlıyolar zaten, bi sağlık sorunu yoksa sen de dokunma. Gittikçe uzayacak gece uykuları. Kritik günler geride kaldı zaten
Derdimiz benzer mi ne :-/

Ay normalse iyi ya bunalima girdim resmen 23.30da uyudu hala uyuyor mesela. Şekeri düşer diyorlar ya hani korktum biraz. Neyse uyusun tospa bari.

Canim sn 40 dk sagiyorum demistin. Once birini sonra digerini mi sagiyosun yoksa sut akimi kesildikce degistiriyo musun? Ben de avent kullaniyorum ama tam bosaltamiyorum galiba

Degistire degistire sagiyorum canim. Sag bitti saniyorum, sola geciyorum, sonra saga geciyorum baktim bitmemis.bole dvam ediyorum. Bosalmiyor olabilir bence de. Sen de bu yontemi mi yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…