2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sabirli olmalisin biberondan uzak durmalisin problemi gaz ise araba ile gezmek veya sac kurutma makinasini calisir halde emzirmek ise yarar hic olmadi uyutmaya calis mayistiktan sonra yanina yatarak emzirmelisin.

canim doktor bana da esin korunsun dedi.emzirdigin icin ilac kullanamassin dedi.hangisi daha iyi bilemiyorum ama benim bu ikinci oldugu icin ucuncuyu istemiyorum.2 cocuk cok cok zor.Allah isteyene versin insallah.

Ayy nexplanonu düşünen yaptıran yaptıranın yanından bile geçmiş biri yok mu yahu? Bir tek ben mi düşünüyorum? Ya da kimse korunmayı düşünmüyor sanırım
Canım benim arkadaşim o saçma şeyi yaptırdı koluna dengesi alt üst oldu müthiş bi sinir ve kilo yaptı kimisinde zayıflatiyormus her ay adetinde gecikme oluyordu durmadan tahlil yaptırır duruma düştü eşi artık bu düzensizluge dayanamayıp kendi korunmaya başladı bencede en güzeli eşler korunsun ben hap kullandım bacaklarımda çok fazla kilcar damar çıkardı doktorum biraktirdi,alet taktirdim zaten adetim uzun ve çok oluyordu oda iyice artirinca iki sene anca dayanabildim en güzeli prezervatif hiç vücudumuza yan etkisi yok gayette memnunuz amannnnnnn hamileligin en güzel kısmı korunma derdi yoktu yaaa

Kizlar oglum 48 gunluk oldu bugun sabah pipisinin yaninda bie sislik goesum doktora gotrduk yavrum ikinmaktan fitik olmus ameliyat olacak

Kizlar oglum 48 gunluk oldu bugun sabah pipisinin yaninda bie sislik goesum doktora gotrduk yavrum ikinmaktan fitik olmus ameliyat olacak
Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimden

Canım benim kız 3. Ayını bitirdi , en baştan beri sudokrem kullanıyorum çok şükür hiç.pişik olmadı. İstersen bi de onu dene.

Ayn
Aynen canım sana katılıyorum

Soğan veya soğanlı salata yediğim zaman 1 saat sonra göğüslerim süt birikmesinden şişiyor, tavsiye edebilirim:) Rezene çayı birkaç saat sonra etki ediyor. Soğan daha hızlı.

Eşimin yengesi siz yaşlarda ve şu an 5 aylık hamile. 4. çocuğu. En büyüğü 18-19 yaşında. Korkmayın.

Sinirimden olcem annem kendini paraliyo kizim bizim zamanda bole gaz ikinma sorunu yokdu bebeklerimizin simdiki drlara su verelimmi hayir fazla gazla ne yapayim fitik olcak dedim salak gibi cok normal die diye durdu dr gobek fitigu oldu yavrum ben anlamiyorum ulke degistiricem sonunda sinirimden
Hamileyken bile prezervatif kullanın demişti dr.gerçi biz yine korkmuştuk bişe olur diye bir kaç defa yapmıştık
cnm biz hic yapmadik hamilelik boyunca sifir))))

İlk defa di
İlk defa duydum valla nasıl içinde kalmış biz çok kullandık halada kullanıyoruz

Annem de aynisini soyluyor, gobek fitigi nasil bir sey? Oldu mu gercekten ve belirtileri neler ki?

Gun saymasi normalmis o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…