2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mrb esımle bendede uyuşmazlık var Coombs testini yaptırdınız mı sonuç ne çıktı iğneyi 27+ damı ya da 28+ haftada mı oldunuz cevap verirseniz sevinirim
Cnm coombs olmadan zaten igneyi vurmuyorlar sonucunda negatif cikmasi gerekiyr..ben 27+ da yaptirdm yani 28. Hafta demek oluyr buda

Canim ben solante pregna kullaniyorum memnunum 50 faktör lekem oluşması hic

Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.
Benim basima gelmedi boyle bise ama daha once bu forumda okumustum ayni seyi yasayan olmus ve son haftalarda kisalik duzelip normale donmustu sen icini ferah tut stres yapma

Canım bende skolyoz um evlenmeden önce 7 ay korse kullanmıştım.
Gebelikte skolyoz artar diye okudum inşallah artma z canim

Cnm deliksiz uyuyamıyorum ki sabah 8 de ilacım var 11 de antibiyotik var gecede uyku sorunum başladı 1 haftadır düzenim şaştı Allah yardımcımız olsun..
Evet biliyorum yatağa girdiğim an başlıyor sıkıntılar. Bacaklarim ağrıdan sizliyor mide yanmalari başladı en erken 3 te uyuyabiliyorum gece kaç defa tuvalete tasiniyorum artık rahat uyku yok :)

Canım hepsi çok güzel ama fazla eğer 40 ı çıkınca mevlid okutursan gül lokumu orda yap dağıt o da boş geçmemiş olur.
Hastanede bebek cikolatasi da olur ikramlik çok cesitin olur

Evet biliyorum yatağa girdiğim an başlıyor sıkıntılar. Bacaklarim ağrıdan sizliyor mide yanmalari başladı en erken 3 te uyuyabiliyorum gece kaç defa tuvalete tasiniyorum artık rahat uyku yok :)
Cnm şükür ağrı sorunum yok bnm wc sıkıntım çok birde göbeğim ağır geliyor çıkarıp kenara koyasım geliyor

bende gece 3 kez kalkıyorum ..bu gece de dişim agrıdı..çok huzursuz uyuyorum...gün içindede huzursuzum..napıcam bılmıyorum

hatta son haftalarda kullanmaya başlıyorlar yara olmasını engelliyormuş. ben de daha önce bahsetmiştim yine söyleyeyim göğüs kalkanından çok memnun kalmıştım oğlumda. bu sefer yine aldım. aventin var, başka marka görmedim, çokşükür yarasız atlatmıştık emzirme sürecini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…