2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar merhaba. yarın havuza girmeyi düşünüyorum bugün çok terledim artık dayanamıorum. fakat gebelik lekelerinden çok korkuyorum. 30 faktör güneş kremi aldım ama başka önerisi olan yada uygulayan var mı???????

Canım ben lazer yaptırıyordum Güneşten leke Olmasın diye bu ürünü kullandım aynı zamanda yağsız günlük kullanıyordum süper ötesi diyebilirim biraz pahalı diğerlerine göre ama değer

Eklentiler

• image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 93
gule gule kullan cnm kişiden kişiye değiştiğine eminim arkadaşım söyledi bana da aventi ertesi gün geri verdim lansinoh aldım dedi bakalım biz de deneyip görcez ama şunu biliyorum ne alırsan al mutlaka ikiden fazla sağma devri olsun nacizane fikrim
Bende lansinoh düşünüyorum Ben en ucuz burda buldum tekli ile ikili arasında çok fiyat farkı yok
http://m.gittigidiyor.com/urun/164474516
valla inşallah en uygunu buluruz kendimize ucuz bişey de değil ki iyi gelmezse bi kenara koyalım

Selam kızlar bende kısmet olursa eylül annesiyim hatta bayram annesi görünüyor ultrasonda. Göğüslerimin altı çatlamis sinirim bozuldu ; ( çatlağa meyilli bir vücudum var her yerim çatlak Karnım da iki gün sonra haritaya dönerse diye çok korkuyorum

Benim drum solante pregna 50fktor önerdi canim gebeler icin ozel uretimmis

Canım göğüs çatlaması bende de oluştu ilk gebeligim 4 aylık falan ken göğüsleri m çatladı algılamam uzun sürdü

Kızlar günaydın,
Cuma gününden beri grip geçmedi hatta bademciklerimde şişti. Bugün işe geldim ama malesef dayanamayacağım sanırım yine doktora gitsem grip için rapor alabiliyor muyum? Birde rapor için kadın doğumamı gitmem lazım yoksa kbb doktorunun verdiği rapor olur mu? Hayatımda hiç rapor almadım gerek olmamıştı o yüzden bilen varsa yardımcı olabilir mi?

canım benim bol bol havuç suyu iç artırıyor suyu haberin olsun

Günaydın kızlarcım :)
Geçen hafta doktor gitmiştim bnm oğluşum da 1 kg olmuş ne kdr hızlı büyüyorlar..
Bnm şeker sınırdaydı, doktor 100 lük yükleyelim dedi ama ben hala emin değilim.. Bi süre takip edip bakmak istiyorum..
Hamur işi tatlı şeker çiko yemek yoook

geçmiş olsun canım...alabilirsin istediğin bölümden...gebelikle ilgili bi sıkıntı değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…