2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aile hekimim direk veriyor sağ olsun ilk dönemler çok almıştım ondan..heyet için uğraşacam aslında..cumadan beri o değerlere bakıyorum :)) bacak boyu baş çeveresi filan sürekli onu inceledim.aralarda bikaç gün var..altta da direk dediğin gibi ortalamayı almıştı.şuan yanımda değil evde ....kilodan da belli normal haftasından önde olduğu değilmi..benim zaten eyül 5-10 arası olacak doğum nasipse bu şekilde devam ederse eylülün başında gelir benim bıcırık..ha bide şeker yükleme yaptırdınmı dedi doktor..bende böyle böyle doktorum bekletiyor şuan dedim..yaptırsan ii olur dedi :S

Hepsi çok Güzelmiş walla bravo benim elimden pek bişey gelmiyor ne yazıkki

Kizlar slm ..ya kızlar afedersiniz ama benim idrarim köpüklü sizinkilerde oyle mi idrar yolu enfeksiyonu mu var anlamadi ki yarin tetanozun 2. dozu vurulacak idrar tahlili de verim diyorum hayirlisi yaa

selam kızlar... Ya ben bişeybsorcam size. Genital bölgenin dudak kısımları böyle bir yere vurmuşum da çürümüş gibi acıyor. Birde yine o bölgedeki kemiklerim,sızlıyor. Başına gelen varmı doktorunuza sordunuz mı bu durumu. Çarşamba kontrolüm var ben o zaman soracağım ama çok acıyor yürürken yatakta dönerken oturup kalkarken fena yani.

ya edremıt gol kenarındakı lojmanlar güzel diyorlar ama kısın ulasım zor oluyormus bende calısıyorum sonucta hepsını dusunuyorum..zaten dogya gıdıoz ıyıce kendımızı dısta bır yerden tutup mahrum bırakmaya gerek varmı dıye dusunuyorum :S

sağ salim sağlıkla gelsin bebişler inş cnm şeker yüklemesini bn pek önemsemiyordum ama ciddi birşey aslında.. sen de istersen yükleme değil de yemekten bi sa sonra sağlık ocağında fln bi ölçtür.. bn bu hafta öyle yapıp kendimi kontrol edicem ve bir doktora dha danışıp 100 lük yükleme yaptırıp yaptırmamaya karar vericm

kendine yapmayı sever :) bu bebek alışverişinde de kaç mağaza var ki zaten gider bi günde hallederiz diyor :) neyse tatilden sonraya bırakmıştık aslında dün geldik topladık enerjiyi bu haftasonu başlarız herhalde...

fulyacım çook geçmiş olsun.. şeker ile ilgili sana yapıan tahlilleri ve verilen dieti ayrıntılı paylaşır mısın?
Canım tahlil yapılmadı haftaya perşembe günü yapılacak bide broşür verdi diyetle ilgili dikkat edilirse geçer sanırım karpuz kavunu bile fazla tüketmemek lazımmış patates pirinç dikkat edecez artık günde bir saat yürüyüş yapacakmisim yağsız et balık tavuk bide bakliyat tuketilecekmis üç ana öğünü boş gecilmeyecekmis öyle işte canim

van oldukça güzel bir şehir, bir izmir değil tabi ki ama göl oldukça geliştirmiş kenti, kendini sahil kasabasında gibi hissediyorsun.. tabi benim ki turistik bir bakış açısı yaşamak çok farklı olabilir...

amin inşş...olmazsa öyle yapayım..doktor ailede varmı dedi babamda var dedim..kafam karıştı yani..şu çarşamba geçsin sağlık ocağına gideyim bi

hakkaten ne kadar acımasız bir laf ya, ne demek daha olmaz sanıyordum. çokşükür menapoz olana kadar Allahın yarattığı bu bedenler doğurabilir gayet de güzel.. kendi çocuğu olmasa imrenmiştir derim anlarım. Kızı olmuş 8 yaşına gelmiş hala anlayamamış mı kızı erkeği farketmiyor.. benim oğlum olduktan sonra asıl ondan sonra anladım evlat evlattır ya.. canları sağ olsun akılları başlarında olsun ayrıca düzgün bir cinsiyetleri olduğu için bile şükretmeliyiz.. bu bile bir imtihan olabilir..

annelik hamilelikten itibaren başlarıyla mücadele haline geliyor malesef.. bırakın akrabayı eşi dostu sokaktakiler müdahale ediyor, çocuğunuz biraz hareketli olunca başlıyorlar analize, acaba çalıştığın için mi böyle, acaba hamileyken gergindin de mi böyle.. yahu çocuk bu çocuk... kaç insanla ilişkimi kestim oğluma müdahaleleri yüzünden. o yüzden sadece evladınızın sağlığını gelişimini önemseyin gerisini duymayın yoksa çekilmiyor..

saol fulyacım malum bnm de 50lik yükleme tam sınırda çıktı ya ister istemez endişeleniyo insan.. o yüzden ben de çok dikkat etmeye başladım.. senin tavsiyelerini de dikkate alıcam yine doktor bşi söylerse bana yazarsan çok sevinirim canım :)

Bende de durum aynı gece 3 kere en az tuvalete uyanıyorum
Yatmaya yakın ya da gece kalkınca o kadar çok su da içmiyorum yani

bende iim..bu sıcaklar mahvedecek bizi yaaa...işyerinde klimasız duramıyorumben bi ayrılabilsem biran önce...çok sıkıcı olmaya başladı...
kıyamam sana az kaldı kuzucum dayan biraz daha.. Ama evde kalmak mı iyi çalışmak mı bilemedim çalışınca insan daha enerjik oluyor sanki yada bebiş büyüdükçe ben enerjimi kaybetmeye başladım..

bnde dun ugrayabıldım azız bebe ge hıc bısey kalmamış hastane cıkısları erkek bebeklerde hep bıtmıs,
hakkaten fıyatları ck uygundu bn kalanlardan sectım aldım 2 tane :)

korkulmıcak gibi değil valla:) göğüsler 7/24 hizmet veriyor ilk zamanlar:) o yüzden dikkat etmek gerek. bebeğin ağzına aldığı kısım ve bebeğin duruşu da önemli.tam olarak göğse dönük tutmak gerekiyor ki bebek yorulup eksik kısmı emmesin. kahverengi kısmın büyük kısmını da ağzına alması gerekiyor. bunlara dikkat edip bakımı da yaparsak bişey olmaz inşallah..

ay çok güldüm buna katti ya
napim tatlım ya çok büyüdü bu ay göbeğim ve görüntü aşağıda diyor herkes bana sorsan normal millet ne meraklı moral bozmaya ama napıyoruz asla onlara prim vermiyoruz oh şükür ne kadar ağırlaşsamda uykularım kaçsada moral maximum seviyede Allahım bozmasın

kıyamam sana az kaldı kuzucum dayan biraz daha.. Ama evde kalmak mı iyi çalışmak mı bilemedim çalışınca insan daha enerjik oluyor sanki yada bebiş büyüdükçe ben enerjimi kaybetmeye başladım..
daha iidir ya en azından erken kalkma yok...akşama kadar masa başı yok..otur otur totoşum gitti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…